Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 486 / 144 / 0
17 sierpnia 2024CristianoRonaldo pisze:
siema, mam taka sprawe - przechowywalem fete przez rok, zapakowana byla w sreberko, samare, i słoik po xanach - czy jest szansa ze bedzie dzialac i nie stracila jakos na mocy?
Ja kiedyś ponad pół roku trzymałem i jak komuś ją potem oddałem to był zaskoczony, że po takim czasie jest tak dobrej jakości a jego znajomi również twierdzili że jakość dobra, więc pomimo że sam po tym pół roku już jej nie próbowałem to obstawiam, że nie ubyło jej nic z mocy. Podobne z resztą z kwasem, znany jest jako bardzo wrażliwa substancja, a ja nie zauważyłem żeby po roku czy pół był jakiś spadek mocy. Więc z fetą która jest stabilniejsza to tym bardziej nie ma się co martwić.
  • 3530 / 577 / 1
Pewnie im lepiej zrobiona tym bardziej stabilna i trwała. Duże znaczenie ma tutaj przechowywanie w odpowiednich warunkach. Towar musi być czysty, nie może być częściowo utleniony albo mokry. Bez dostępu światła, sucho i chłodno, wiadomo.

Ja się właśnie zastanawiałem jakby działał kotek którego by się zaraz po przefiltrowaniu wrzuciło do zamrażalnika – tak żeby zamarzł jak najszybciej to jest wylewając filtrat kota (około 8 ml) na płaską powierzchnię, uprzednio solidnie zmrożoną do -20. Im większa powierzchnia styku filtra tu z powierzchnią mrożącą tym lepiej bo szybciej zamarznie. Chociaż wymrażanie to też jest sposób na oczyszczanie czy też coś w rodzaju destylacji W niektórych sytuacjach. W ten sposób otrzymywali pierwsze mocny alkohol w zamierzchłych czasach – pewnie z wina robili winiak zamrażając wielokrotnie i powtarzalnie wino, woda zamarza – alkohol – już trochę gorzej. Pozbywając się wody zostawał sam alkohol przynajmniej mniej więcej w niedoszacowanej teorii. Lód można było wybrać i włala- zostawało tylko "mocne" :p
(Nie pamiętam dobrze zbyt dokładnie tego procesu ale czytałem to chyba w jakimś wędrowyczu...)
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 5 / 1 / 0
Używam amfetaminy od około 4 lat i początkowo doświadczałem silnych pozytywnych efektów, takich jak euforia, motywacja i zwiększona energia. Jednak po około 3 latach te efekty osłabły, a teraz, nawet po 2-miesięcznej przerwie, nie odczuwam już tych pozytywnych efektów. Zamiast tego podczas używania doświadczam negatywnych skutków psychicznych, takich jak złe samopoczucie, nerwowośc, drażliwość i brak przyjemności. Chciałbym zrozumieć, dlaczego tak się dzieje. Czy może to być spowodowane tolerancją, wyczerpaniem neuroprzekaźników lub możliwymi długoterminowymi zmianami w moim mózgu? Dodatkowo, czy kombinacja używania amfetaminy i marihuany mogła przyczynić się do tych negatywnych efektów? Co można zrobić, aby odzyskać równowagę lub złagodzić te objawy? Dodam że zanim działo się tak za każdym razem, to miewałem coś takiego jednak po kilku godzinach ta "zła faza" mijała i się czułem zajebiście jak zwykle, zastanawiało mnie dlaczego się tak dzieje i nie znalazłem odpowiedzi. Teraz gdy całkowicie zrezygnowałem ze stymulantów (btw. spróbowałem 3cmc i to samo) zastanawiam się co się stało w moim mózgu. Czy to wyczerpanie neuroprzekaźników? Czy jednak coś poważniejszego bo tak jak pisałem 2 miesiace przerwy nie pomogły (jak coś to nie miałem jednej przerwy, tylko kilka po 1-2 miesiące)
  • 1033 / 296 / 2
@nicR 2 miesiące przerwy? k*rwa chłopie Ty potrzebujesz po tylu latach brania nwet z przerwami kilku miesięcznymi pzerwę minimum tyle samo ile bierzesz, żeby odbudować neuroprzekaźnictwo, poza tym zajrzyj do wątku doping mózgu v2 tylko pamiętaj o jednej zasadzie
ALBO SIĘ LECZYSZ ALBO ĆPASZ
ja nie wiem co Ty sobie wyobrażasz, że człowiek jest przystosowany do zażywania narkotyków na codzień, po czym miesiąc czy dwa przerwy i heja jestem nówka sztuka? no kuźwa. oczywiście, że każdy by tak chciał, jednak rzeczywistość jest zgoła inna, jeśli Tyle lat brałeś narkotyki i leciałeś wysoko, to czas najwyższy wylądować samemu z siebie zanim będzie za późno, jak już sam zauważasz, że coś jest nie tak.
Ja doskonale rozumiem, że zaskoczy Cię to, że człowiek nie jest robotem i potrzebuje czasu na regenerację, dużo dłuższego niż wymieniłeś - kiedy mówiąc o regeneracji mówię o kompletnej abstynencji nawet od alkoholu, nikotyny czy nawet przydałoby się cukru.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 55 / 1 / 0
wczoraj po południu 3 mg clona i 210 mg kodeiny, moge dzisiaj fete normalnie ladowac?
  • 1 / / 0
Elton, od jakiegoś czasu pomieszkuje w holandii i jakiś czas temu gdy wpadł do mnie koleżka wpadliśmy na pomysł zakupu 5 tematu.
Po dłuższym czasie szukania jakiegoś szponta na necie znalazłem jakiegoś bambra z telegrama pisze wszystko dogadane
22:05 podjeżdżają we 2 nowym autem wsiadam odjechaliśmy kawalek daje hajsik dostałem temat, wklepali mi nr tel i odwieźli pod chatę wracam zadowolony że to nie żaden wał otwieram sreberko...
Trochę się zdziwiłem
Cała pasta była taka jakby żółtawa,
Strasznie mokra na tyle że trzeba było suszyć bo by się nawet kreski nie zrobiło(jak krem)
Pod kamera się świeciła jak tłusta gruda flexa
Jebala benzyna na kilometr
Coś tam piliśmy/mj
Pierwsza kreska-pali w klimpe jak sól
Po chwili czapa złapała dobrze wszystko klepie elegancko 2,3 kreska po 3 poszedłem się umyć bo cały zapocony byłem lało się ze mnie jakbym wyszedł z basenu %-D wychodzę ogarnięty kładę się gadamy i nagle mnie zaczęły takie okropne odruchy wymiotne łapać i głową tak zaczęła boleć że myślałem że pęknie od 00 do 2 odruchy wymiotne nie ustępowały a głowa bolała do 4.
5g-35€
15€ dowóz więc łącznie za 5 z dowozem daliśmy 50€
Kupowane z telegrama
Myślice że to mogło być coś innego niż feta?
Dodaje zdjecie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 1 / 1 / 0
Czy jest sens po bezsennej nocy próbować rozluźnić się hydroksyzyną?
  • 1764 / 240 / 0
24 sierpnia 2024Kromkeldon pisze:
Elton, od jakiegoś czasu pomieszkuje w holandii i jakiś czas temu gdy wpadł do mnie koleżka wpadliśmy na pomysł zakupu 5 tematu.
Po dłuższym czasie szukania jakiegoś szponta na necie znalazłem jakiegoś bambra z telegrama pisze wszystko dogadane
22:05 podjeżdżają we 2 nowym autem wsiadam odjechaliśmy kawalek daje hajsik dostałem temat, wklepali mi nr tel i odwieźli pod chatę wracam zadowolony że to nie żaden wał otwieram sreberko...
Trochę się zdziwiłem
Cała pasta była taka jakby żółtawa,
Strasznie mokra na tyle że trzeba było suszyć bo by się nawet kreski nie zrobiło(jak krem)
Pod kamera się świeciła jak tłusta gruda flexa
Jebala benzyna na kilometr
Coś tam piliśmy/mj
Pierwsza kreska-pali w klimpe jak sól
Po chwili czapa złapała dobrze wszystko klepie elegancko 2,3 kreska po 3 poszedłem się umyć bo cały zapocony byłem lało się ze mnie jakbym wyszedł z basenu %-D wychodzę ogarnięty kładę się gadamy i nagle mnie zaczęły takie okropne odruchy wymiotne łapać i głową tak zaczęła boleć że myślałem że pęknie od 00 do 2 odruchy wymiotne nie ustępowały a głowa bolała do 4.
5g-35€
15€ dowóz więc łącznie za 5 z dowozem daliśmy 50€
Kupowane z telegrama
Myślice że to mogło być coś innego niż feta?
Dodaje zdjecie
To jest futer na 100%.
  • 735 / 436 / 0
To futerko wygląda tak jakby miało zajebiście pierdolnąć %-D
A poza tym nie wpierdala się takiej pasty, trzeba to elegancko ususzyc, ale instynkt schapusa wziął górę
  • 4295 / 698 / 2117
@Kromkeldon wygląda jak typowa amfetamina, a żółty kolor to chujowo zredukowane P2NP.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.