Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1016 / 97 / 0
Też miałem takie żółte mokre gówno i po suszeniu z jedynki zostawało tyle co na dwa szczury. Zmień dila i dopiero się zacznij porywać na bicie rekordów.
The child is grown
The dream is gone
  • 43 / 2 / 0
30 sierpnia 2017listopad pisze:
Ej ziomeczki, 2 pytania. Czy jak mam żółtą i mokrą fete i wciągam ją w takiej postaci to marnowanie tematu i lepiej podsuszyć? I tak: biore neuroleptyki, solian 800mg dziennie, mienceryna 30mg dziennie(to antydepresant) to czy robie sobie jakąś szczególną krzywde? I czy mogą te leki zwiększać tolerke? Ogólnie koledzy mówią już na mnie terminator bo napierdalam dużo fety w dużym tempie, dzisiaj zrobiłem 5 g w 4 h i ciągle mi mało.
hm neuroleptyki chamuja dzialanie amf, ale z 2 strony ja tez biore neuroleptyki ale w duzo mniejszych dawkach i na mnie super dziala, nasuwa mi sie jedna mysl ze masz bardzo slaby temat, jak masz okazje porownaj z innych zrodel, tak ogolem to chyba nie ma sensu laczyc lekow i amf.Pokoj
Uwaga! Użytkownik Grom nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 18 / 1 / 0
31 sierpnia 2017SIN pisze:
Ej ziomeczki, 2 pytania. Czy jak mam żółtą i mokrą fete i wciągam ją w takiej postaci to marnowanie tematu i lepiej podsuszyć? I tak: biore neuroleptyki, solian 800mg dziennie, mienceryna 30mg dziennie(to antydepresant) to czy robie sobie jakąś szczególną krzywde? I czy mogą te leki zwiększać tolerke? Ogólnie koledzy mówią już na mnie terminator bo napierdalam dużo fety w dużym tempie, dzisiaj zrobiłem 5 g w 4 h i ciągle mi mało.
mianseryna między innymi jest inhibitorem wychwytu zwrotnego noradrenaliny, podobnie jak amfetamina, która jest klasyfikowana jako NDRI czyli inhibitor wychwytu zwrotnego noradrenaliny i dopaminy. O amisulprydzie wiem mało, natomiast według tych badań redukuje on wywołaną amfetaminą nadaktywność ruchową (hypermotility) u szczurów. Być może właśnie dlatego nie odczuwasz wyraźnych efektów, choć równie dobrze mogłeś dostać fatalnej jakości sort, ew. jedno i drugie.

Zażywane przez Ciebie leki obciążają nerki i w pewnym stopniu wątrobę, a co, moim zdaniem, najważniejsze to to, że amisulpryd wydłuża odstęp QT, a to może sprzyjać występowaniu zaburzeń rytmu serca. Łącząc te leki ze stymulantami drastycznie zwiększasz szanse na problemy z serduchem, czy z nerkami poprzez nadmierne ich obciążenie. Pomijam sam fakt tego, że bierzesz leki po to aby stabilizowały Twój nastrój, a dragami go sobie rozregulowujesz, w ten sposób nie pozwalasz lekom działać.

Powyższy tekst prezentuje od strony mniej lub bardziej naukowej to co większość forumowiczy zawiera w czterech słowach "albo ćpanie albo leczenie". Tak więc jeżeli ktoś tak mówi, nie robi tego bez powodu.

Stay safe.
~Variacik

scalenie /Hash_Oil

Co do "żółtej i mokrej fety" to za konsystencję odpowiedzialny jest rozpuszczalnik, także jeżeli nie chcesz się dodatkowo truć, radziłbym wysuszyć materiał. Co do koloru jest to zanieczyszczenie, ale wydaje mi się, że dość popularne. W zależności od intensywności koloru produkt jest mniej lub bardziej zanieczyszczony.

Proszę o scalenie.

scalone

Od jakiś 2 lat intensywnie lecze się psychiatrycznie kilka razy zmieniając leki i przez ten czas biore różne narkotyki. I wogóle mi się to nie koliduje, wręcz pomaga. Gdybym nie brał dragów możliwe,że by mi nerwy puściły i popełnił bym samobujstwo albo zwariował bym zupełnie i dziś tylko leżał w fotelu i się ślinił. Czuje to, to pomaga na głowe mimo,że faktycznie nerki i serducho obrywają ale ze względu na przejebaną sytuacje życiową wybaczam to sobie i nie zamieżam mieć wyrzutów sumienia. Trudno, nie przeżył bym ostatnich 2 lat bez dragów. Co ciekawe miewam ze dwa razy w miesiącu bardzo nie przyjemne ataki lękowe i jak coś biore to zdażają się dużo żadziej niż jak długo jestem trzeźwi. Brałem narkotyki prawie równomiernie z lekamj i leczenie przyniosło wielkie skutki mino tego, z ciężkiej psychozy a teraz jestem w reemisji. A brałem przez całe leczenie lekami narkotyki, nawet nie omijałem dawek jak coś ćpałem. I czuje się przyzwoicie dobrze. Ale dziękuje SIN za fachowe naukowe info, będę miał to na uwadze.
"Czuję się źle,źle,źle jest nie wygodnie, uwiera mnie, mnie tatuarz viva hate"
Ckod
  • 8 / 3 / 0
31 sierpnia 2017SIN pisze:
Ej ziomeczki, 2 pytania. Czy jak mam żółtą i mokrą fete i wciągam ją w takiej postaci to marnowanie tematu i lepiej podsuszyć? (...)
(...)
Co do "żółtej i mokrej fety" to za konsystencję odpowiedzialny jest rozpuszczalnik, także jeżeli nie chcesz się dodatkowo truć, radziłbym wysuszyć materiał. Co do koloru jest to zanieczyszczenie, ale wydaje mi się, że dość popularne. W zależności od intensywności koloru produkt jest mniej lub bardziej zanieczyszczony.
Co do koloru - jestem na 80% pewny, że do białka dodana jest kreatyna.

Co do wilgoci:
1. Jest to chlorowodorek amfetaminy (https://pl.wikipedia.org/wiki/Higroskopijno%C5%9B%C4%87) - nie ma sensu suszyć.
2. Jest w czymś maczane - zmień dilera.
  • 346 / 59 / 0
11 września 2017K1C1K1C1 pisze:
Co do koloru - jestem na 80% pewny, że do białka dodana jest kreatyna.

Co do wilgoci:
1. Jest to chlorowodorek amfetaminy (https://pl.wikipedia.org/wiki/Higroskopijno%C5%9B%C4%87) - nie ma sensu suszyć.
2. Jest w czymś maczane - zmień dilera.
Kreatyna jest biała, zanieczyszczenia powstałe podczas "procesu technologicznego" już nie.
Chlorowodorek jest bardziej problematyczny w otrzymaniu, więc sądzę że to jest dużo popularniejszy siarczan, który z tego co mi wiadomo, często ma żółte zabarwienie. W takim przypadku "mokrość" nie wiąże się z obecnością wody, a rozpuszczalnika.
amfetaminy nikt nie macza :wall:

Stay safe.
~Variacik
Społeczna Inicjatywa Narkopolityki
TESTY na 550+ substancji, w tym LSD, MDMA, zioło, opio, stimsy
BITCOIN ☑ SSL ☑ IPv6 ☑
Kup narkotesty i wesprzyj Hyperreala - z kodem [h] 10% rabatu i 10% na serwery w prezencie od SIN - tylko na sklep.sin.org.pl
  • 61 / / 0
Załóżmy, że mam amfę której 100mg wciągniętych nosem robi dobrze.
Ile musiałbym przyjąć oralnie, aby na peaku osiągnąć podobną moc? 150mg?
  • 8 / 3 / 0
12 września 2017SIN pisze:

Kreatyna jest biała, zanieczyszczenia powstałe podczas "procesu technologicznego" już nie.
Chlorowodorek jest bardziej problematyczny w otrzymaniu, więc sądzę że to jest dużo popularniejszy siarczan, który z tego co mi wiadomo, często ma żółte zabarwienie. W takim przypadku "mokrość" nie wiąże się z obecnością wody, a rozpuszczalnika.
amfetaminy nikt nie macza :wall:
To, że kreatyna jest biała nie oznacza, że po dodaniu do futra nie wychodzi żółtawy produkt. Wiem to, z własnego doświadczenia empirycznego i ty też możesz taki zrobić. Gdybym nie widział tego na własne oczy, to nie pisałbym głupot.
Chlorowodorek jest bardziej problematyczny w otrzymywaniu, co nie oznacza, że nie da się tego zrobić, a swoje plusy ma. Na południu mapy jest tego dość dużo.

Weźmy pod uwagę wszystkie możliwe opcje. Ty napisałaś swoje, więc nie chciałem powtarzać tego co napisałaś.
Zanieczyszczenie, tak jak napisałaś może wystąpić podczas procesu technologicznego, jednak istnieje również proces rozrzedzania i nie można pomijać tego faktu. Zazwyczaj podczas tego drugiego powstają zanieczyszczenia.
Kolega pisze, że zjadł 5g w ciągu 4h i nadal czuje niedosyt, więc moim zdaniem bardziej prawdopodobne jest to, że kolor zanieczyszczenia pochodzi z procesu rozrzedzania - oczywiście nie wiem tego w 100%... potrzebowałbym próbki, aby to dokładnie zbadać. Tolerancja tolerancją... po zjedzeniu takiej dawki, przy obecności jakiegoś toksycznego rozpuszczalnika mogłoby wyrządzić poważniejszą szkodę.
amfetaminy nikt nie macza? Osobiście widziałem bardzo dziwne metody, które miały służyć temu, aby towaru było więcej, bądź był cięższy... niektórzy ludzie do małej ilości cieczy dodawali towar, po to aby był mokry - pisząc maczanie, taki proces właśnie mam na myśli.

Aby dowiedzieć się czy jest to chlorowodorek, bądź dodany rozpuszczalnik, należy najlepiej towar wysuszyć.
Jeżeli po pewnym czasie, towar będzie nadal suchy, to to oznacza, że był dodany jakiś rozpuszczalnik.
Jeżeli towar stanie się znów mokry, to to oznacza, że jest to chlorowodorek.

Pozdrawiam.
  • 1016 / 97 / 0
Teoretycznie biodostępność jest trzy razy mniejsza niż przy nochalu, ale i tak faza jest inna bo inaczej się rozkłada natężenie działania substancji (plasma concetration? tak to chyba po amerykańsku nazywają, nie wiem jaki mamy w pl termin fachowy). Przykładem gdzie też tak mamy jest oxy gdzie zaleca się małe dawki mimo małej biodostępności sniffem - a to dlatego że peak ze sniffa może niektórych zmieść na podłogę i do kosza na śmieci (lub trumny jeśli był katolikiem). Ogólnie nie będziesz miał takiego wjazdu i działa delikatniej nawet na odpowiednich dawkach, ale za to dłużej. Mi ta droga podania bardziej pasuje do roboty, jak impreza to śluzówka jest niszczona.
The child is grown
The dream is gone
  • 346 / 59 / 0
@K1C1K1C1
Co do rozróżniania chlorowodorku od siarczanu, to zgadzam się z Tobą.

Doszliśmy do tego, że kolega ma bardzo zanieczyszczony produkt- "zjadł 5g w ciągu 4h i nadal czuje niedosyt"- to nawet gdyby miał chlorowodorek, to w takim stężeniu higroskopijności niestety nie byłoby widać. Skoro ma +/- kilka procent "cukru w cukrze", to również dodatek dużej ilości kreatyny nie powinien skutkować wyraźną zmianą koloru całego stuffu. Jednak nie twierdzę, że zmiana koloru po dodaniu kreatyny jest nieprawdą ;-)

Dodawanie wody jest bez sensu, bo nawet kilka procent, które nic nie znaczą na wadze, utworzą roztwór, a nikt nie kupi worka w którym wszystko pływa. To raczej dyskwalifikuje ją jako wypełniacz.
Natomiast maczanie w szkodliwych organicznych rozpuszczalnikach również nie ma sensu, bo diler musiałby je kupować, a są drogie, często na faktury, są lekkie (mała gęstość), a w dodatku jego klient szybciej umrze/ będzie hospitalizowany/ zmieni dilera. Z punktu widzenia dilera dużo prostsze jest dodanie innego wypełniacza niż kombinowanie z roztworami. Oczywiście może się trafić ktoś kto tak zrobi, bo jest eufemistycznie mówiąc człowiekiem małego intelektu, dlatego zaleciłem odparowanie.
Jednak moment w którym używa się rozpuszczalników przede wszystkim to synteza, więc z w niej trzeba szukać przede wszystkim ich źródła.

Stay safe.
~Variacik
Społeczna Inicjatywa Narkopolityki
TESTY na 550+ substancji, w tym LSD, MDMA, zioło, opio, stimsy
BITCOIN ☑ SSL ☑ IPv6 ☑
Kup narkotesty i wesprzyj Hyperreala - z kodem [h] 10% rabatu i 10% na serwery w prezencie od SIN - tylko na sklep.sin.org.pl
  • 8 / 3 / 0
Czy jak mam żółtą i mokrą fete i wciągam ją w takiej postaci to marnowanie tematu i lepiej podsuszyć?
Ostatnio kolega kolegi znalazł takie zdjęcie na internecie i przypomniałem sobie o tobie.
[ external image ]
W opisie zdjęcia było napisane coś ala:
lekko wilgotne; bardzo śmierdzi, jakby rozpuszczalnikiem; mocno drapie w gardło
Czy twój towar też tak wygląda? Czy może jest jeszcze bardziej żółty?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.

Narcos Holandia. Rekordowa liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych

O ponad 10 proc. wzrosła liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych – informuje holenderska policja. W 2024 r. wyeliminowano aż 167 takich przybytków. Dla porównania w Polsce w tym samym roku odkryto 85 przestępczych laboratoriów. Wzrasta też liczba składowisk nielegalnych odpadów po produkcji narkotyków, zagrażających środowisku.