Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2775 / 39 / 0
Skoro cos co miało być amfetaminą nie klepie jak ona to znaczy, że nią nie jest. Innymi słowy zostałaś wyjebana %-D
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 705 / 16 / 0
może nie od razu wyjebana ;-) trochi kultóry :-D ale oszukali cię, amfetamina tototo nie jest... myślę że nawet nie leżało koło niej.
Jak bierzesz jakiś towar nowy z nieznanego źródła to próbuj pierw wciągać po 50-100mg, jeśli "zaswędzą" cię zęby to nie dociągaj, poczekaj i sprawdź czy cię nie wyjeba z obuwia, jeśli nie zaswędzą, dociągnij i wtedy też sprawdź czy cię nie wyjeba z obuwia %-D a to ścierwo które kupiłaś pogoń komuś, może chociaż część kasy odzyskasz :gun:
Ryyyyyyyba!
  • 13 / / 0
Mam trochę podobne pytanie, to się podepnę. Zjadłem jakieś 5h temu sztukę na 2, materiał z wagi(serio), trochę wilgotny, smrodek taki jaki powinien być. Ostatni raz siurałem rok temu więc powinienem mieć wielkie źrenice, jeża na głowie, słowotok itd itd. Czuję tylko wyluz i jakiś taki spokój (??). Załóżmy teoretycznie, że wałka nie było, to co się mogło stać?
Ostatnio zmieniony 04 września 2010 przez donpeyot, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 705 / 16 / 0
a brałeś dużo zanim zrobiłeś tą przerwę roczną?
jeśli nie, to jest jeszcze możliwość że prócz siupy w siupie było coś na uspokojenie... (?)
znam dobrze takie uczucie uspokojenia oraz wyciszenia po szuraniu, bo od kilkunastu miesięcy każdorazowe ćpanie tak na mnie działało. Powiedz chociaż czy czujesz się pobudzony, prócz tego wyluzowania, jakie inne symptomy występują, jak duże jest twoje doświadczenie z proszkiem
Ryyyyyyyba!
  • 13 / / 0
jakieś 2 lata temu po 2 razy w tygodniu, raczej nie w ciągach, przez ok pół roku( w sumie gdzieś pół szklanki fufu), potem przerwa na 7 miechów, potem na rok .
Chodzi mi trochę szczęka, nie jestem wystrzelony jak to kiedyś było. Nie miałbym problemu coś zjeść ( z lekkim przymusem). Pobudzenie jest bardzo delikatne.
  • 705 / 16 / 0
tzn że z tobą wszystko w porządku, tylko ścierwo jakieś bardziej przechrzczone... wiesz niestety w tych czasach ciężko jest dostać takie futro jak 5 lat temu, że po połówce na 2 latałeś dosłownie...
Ryyyyyyyba!
  • 13 / / 0
na moje oko wyglądało i śmierdziało jak trzeba, ale chyba nie ma innego wytłumaczenia :/
  • 232 / 1 / 0
ja dostaję takie ścierwo, które pachnie jak trzeba, smak jak trzeba, źródło prosto od chemika(widać jakie są grudy i w ogóle..) I wyobraź sobie, że przez jakieś pierwsze 4-5godzin mam zamuła. Zamyślenie, niby trochę ciarek, coś tam się dzieje ale żadnego kopa. A po 5 godzinach... po suficie spokojnie mogę sobie łazić.
Także nie ma się co przejmować, może jeszcze zadziałać ;-)
Uwaga! Użytkownik Tifaa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 333 / 12 / 0
yyyy.... :) no wyglad to jeszcze nie wszystko ;) liczy sie jeszcze to coŚ..czego tu ewidentnie zabraklo. Te objawy co ty tu mowisz -spokoj..luzik..no to dobrze, ale jak wale.. (kilka razy mi sie zdarzylo powiedzmy..) tak jeszcze nigdy niebylo nawet mowy o jedzeniu-to ostatnia zecz o jakiej sie mysli na fecie (tzn po kilku dniowym ćpaniu (juz nawet po okolo 4 dniach) to juz bylbym w stanie to zrozumiec bo sam jak kiedys doszedlem do lodowki na pociagu i to calkiem niedawno po strzale to bylem w szoku :D szlo wszystko jak lecialo :) ale w Twojej sytuacj ze po takiej przerwie- Walnoles SZtuke z wagi na pol z kolegom i potem jadles..? watpie ze temat byl dobry bo gdyby byl to by Cie wyjebalo i napewno bys sie za zarcie nie zlapal-bo i po co? :) . niemoglo nie byc walka, chrzciny poszly jak nic :) ale jatam niewiem..
Czarna-niebierz od niego bo to klamczuch :D a tak powaznie, -nikogo nie klepla konkretnie cytrynka? mnie sie to dobrze kojarzy raczej-w sensie ze kop byl.. ale opinie zostawie ekspertom :) najlepiej to nniebrac-zero ryzyka zero walkow :D pozdrawiam
<<<La Fete Continue..>>>
  • 13 / / 0
nie napisałem, że jadłem, tylko, że bez większych problemów bym w siebie wmusił.
ale fakt, powinno mnie wyjebać z butów a siedzę teraz i blaza zupełna. Chociaż jak znam moje szczęście to przynajmniej zwała będzie taka jak powinna ;)
ODPOWIEDZ
Newsy
Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.

Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.