Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 18 / 2 / 0
Po jakim czasie ćpania fety mieliście jakieś chore jazdy ??
_____c_b_r______
  • 225 / 9 / 0
Pół roku często zażywania i mocne zjazdy miałem..
Potem po odstawieniu było ciężko. Następnie dobrze i w końcu popadłem w mała depresje, ale leki pomogły i teraz staram sie byc z daleka od bialego scierwa.
Uwaga! Użytkownik Sweet Bulldog nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 18 / 2 / 0
odstawieniu było ciężko - co sie dzialo ?
depresje ? jakie leki ??
napisz cos szerzej :)
_____c_b_r______
  • 179 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: RysiuRonson »
W moim przypadku nastapilo to po debiucie z bialkiem. Trwalo to jakis tydzien z czego pierwsze 3 dni to byla masakra - haluty sluchowe, wzrokowe, wechowe i glupie schizy z ktorych dzisiaj sie smieje ;]
...The fear comes over me And then I see - There's nothing I can do without you...
  • 18 / 2 / 0
thc
Nieprzeczytany post autor: cbr_raptus »
Są przypadki, ze po trawce mozna zesfirowac. Gadalem ostatnio z koleciem, ktory zapalil pare razy trawke i efekt tego taki, ze na miesiac wyladowal na zamknietym w psyhiatryku w zlotoryi.
Ale czy po fuce kazdy tak ma ?
Czy moze sa na to podatni tylko nieliczni ??
Pierwszy raz jestem w ciagu amfetaminowym. Trwa to juz z miesiac. Na co mam sie przygotowac po odstawieniu ???
_____c_b_r______
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: twigg »
Cóż u mnie nic 'ciekawego' się nie działo. Poza tradycyjnymi zjazdami, nie odczuwałem żadnych nieprzyjemnych efektów.
Uwaga! Użytkownik twigg nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 849 / 45 / 0
Nieprzeczytany post autor: lucyper2 »
Hehehe, wszedzie beda kamery i mikrofony, w windzie, na klatce, w kazdym kacie mieszkania. Do tego podsluch na telefonie itp Zreszta zobaczysz :>, ale nie polecam.
Poza tym każdy na ulicy będzie się krzywo PATRZYŁ, każdy będzie WIEDZIAŁ i WSZYSCY będą gadać TYLKO o TOBIE.
Uwaga! Użytkownik lucyper2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 18 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: cbr_raptus »
Czy mam już sobie rezerwować miejsce w psychiatryku na zamknietym oddziale ?? :(
_____c_b_r______
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD

Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.

Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG

Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.