Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Mam czasami takie jazdy po rysowaniu że nad ranem albo nawet w dzień nie mogę zasnąć chociaż jestem już okropnie zmęczony, czasami jaranie pomaga ale nie zawsze. I tu moje pytanie czy znacie jakieś środki, ew leki ale bez recepty które pomogły by zasnąć, czasami dobijam się alko ale to zła droga bo snu jest mało i tak, a kacówa plus zjazd to straszny stan.
Jeśli było to sorki starałem się znaleźć ale nic konkretnego a chodzi mi po prostu o konkretne wymienione środki które łatwo moża dostać, z góry dzięki
Ostatnio zmieniony 24 lutego 2013 przez surveilled, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: poprawka tematu
  • 289 / 4 / 0
Waleriana w postaci płynu/tabletek (np uspokajające z firmy 'labofarm').
hydroksyzyna - łatwo uzyskać u lekarza receptę lub mieć fuksa i dostać bez recepty w aptece :)
Dużo rumianku i melisy.
2x tabletki apap noc -> szybko na to tolerka rośnie.
  • 3 / / 0
Tabletki. "Dobry sen"" 3-4 i spisz. 10 zl w aptece
  • 3523 / 51 / 0
aviomarin lub apap noc są dobre
  • 67 / 2 / 0
Idż do lekarza pierwszeg kontaktu i wytłumacz mu że ze względu na prace/nauke/chorą ciotkę masz zaburzenia trybu snu i nie ogarniasz przez to życia i poproś o zolpidem - da Ci zasnąć i następnego dnia nie ma problemu ze wstaniem. Tylko nie bierz benzo na spanie bo sie wjebiesz ;)
I'm just a Rock and Roll rebel, I tell you no lies, they say I worship the devil, they must be stupid or blind
YALA! :gun:
  • 1678 / 265 / 0
Słusznie, tak jak rzecze przesympatyczna pani powyżej, zolpidem najlepszy.
Ja od rodzinnego dostaję bez problemu zolpidem, mimo iż powiedziałem, że jestem osobą uzależnioną. Prosiłem o coś doraźnego na problemy ze snem, typu "muszę zasnąć chociaż na chwilę bo rano muszę wstać", dodałem, że hydroksyzyna nie działa na mnie w ogóle a benzodiazepiny typu alprazolam są zbyt silne i mogę znów mieć problem z uzależnieniem.
Największy przegryw na forum
  • 677 / 2 / 0
Po dobrej fecie 55mg (5x5,5.tabs) zolpidemu nawet nie pomogło :P Ale w sumie jest najlepszy, pozniej benzo , jaranie , alkohol, ew. mixy , jesli niezbyt często robisz sobie nocki to taki mix czasem da rade , bo jak jebiesz ciagi i codziennie chcesz sie katowac takimy mixami to pozdro ;)
Uwaga! Użytkownik Nycomed nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1188 / 5 / 0
Te leki na sen bez recepty to na mnie w ogóle nie działają, zolpidem najlepszy, kiedyś pomagał i łatwo go dostać od lekarza rodzinnego. :) A teraz to ja mam odwrotny problem, ciągle chce mi się spać, chyba się będę leczyć amfetaminą. %-D
Uwaga! Użytkownik Krolik1993 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 28 / 1 / 0
A mi na przykład sam zolpidem nie pomaga, fakt wyłącza mózgownicę i nastawia ją do spania ale serducho wali, stymulacja organizmu trwa i przez to nie da się zasnąć, pomaga mix 2x relanium 5mg + 2x zolp 10mg albo clorazepam 2mg + 2x zolp 10mg - majac takie zaplecze mogę konsumować ile chce.

Tak jak koledzy pisali, receptę na zolpidem łatwo dostać u rodzinnego, wystarczy powiedzieć ze ma się problemy ze snem i nawet podkręcić że brałeś kiedyś np. sanval lub nasen i bardzo dobrze to tolerowałeś.

Co do lekow bez recepty to polecam tabsy "kalms" lub "valused" ale trzeba zjesc z 6 przed pojsciem do lozka. hydroksyzyny nigdy nie dostalem bez recepty ale w syropie calkiem niezle pomaga.
  • 114 / / 0
Aviomarin jest ok
wróciłam po latach, aby dawać przykład. abstynencja to chuj, wszystko z umiarem :lsd:
ODPOWIEDZ
Newsy
Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.