Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 28 / / 0
Kumpel mnie poczestowala jakims brazowym proszkiem niby feta
czy moze wie ktos co to jest ? bardzo gorzki

efekt : wogule nie feta, bylem wyluzowany, muza sie troche lepiej wkrecala, ale zaspany bylem.
Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2006 przez zany21, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 22 / 2 / 0
Moze to b\yła sproszkowana kaszanka? jak sie wysuszy i rozdrobni tez jest brązowa...... ale ma właściwosci raczej halucynogenne.
Uwaga! Użytkownik jezus_czarnuch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 28 / / 0
Nieprzeczytany post autor: zany21 »
nie wiem czy brown, tez nad tym myslalem poniewaz widzialem gdzies indziej na necie fote browna i bardzo podobne bylo a moj towar wyglada tak :

http://img62.imageshack.us/img62/498/18nq1.jpg

a brown prawdziwy wyglada tak :
http://img83.imageshack.us/img83/2663/6 ... alu8or.jpg

no ja mam nadzieje ze to byla kaszanka jakas :p
bo browna...... :\
Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2006 przez zany21, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 28 / / 0
Nieprzeczytany post autor: zany21 »
no nie mialo to smaku fety, ale tez za czestoo fety nie wciagam.

Kurwa to ladnie, w piatek melanrzyk zrobilem taki : grzyby, hasz, ziolko, to brazowe, jeszcze inny bialy proszek, no i jeszcze alkohol do tego ( whisky + piwka )
dobze ze nic mi sie nie stalo !
  • 507 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: Micklen »
Jak gorzkie i wyluzowany to pewnie braun opiaty sa gorzkie..... a ile togo wziales? pozatym braun wciagany nie powinien dzialac bo to freebase i sie nie rozpuszcza w wodzie jesli jedzony to mogl podzialac dawka skuteczna to ok 40mg czyli malo objetosciowo, a jesli wziales tego ile na zdjeciu ooo to by cie pozamiatalo tak mysle.
  • 172 / 13 / 0
s
Nieprzeczytany post autor: wsburroughs »
braun do nosa robi, tyle ze trzeba go przynajmniej 2 x tyle co normalnie
Uwaga! Użytkownik wsburroughs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: bodziak »
To meta była na 100% To się w lodówce trzyma w tedy nie zbrązowieje zabardzo.
Uwaga! Użytkownik bodziak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty

Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.

Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG

Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.