Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 44 / 1 / 0
na zjebie oczy mam lekko wyjebane...ale za to mi sie okropnie swieca podobnie jak po alkoholu....
"W życiu chodzi o to, by być trochę niemożliwym "
  • 30 / / 0
Nieprzeczytany post autor: shisha »
aGDZIEjestBRAWORKA pisze:
na zjebie oczy mam lekko wyjebane...ale za to mi sie okropnie swieca podobnie jak po alkoholu....
Dokładnie ja tak samo i dlatego zawsze się boję później żeby się nikt nie szczaił po oczach no ale w okularach chodzić nie będę więc muszę liczyć na szczęście :P
Samobójstwo Nie Jest Kwestią Wyboru Następuje, Gdy Cierpienie Przekracza Siły Do Walki Z Nim
Sztuka Życia To Cieszyć Się Małym Szczęściem
  • 1 / / 0
Ja tam nie widze w tym żadnego problemu :| , nie wiem jak wy:P?O co tu sie bać?Ze ktos sie skmini po waszych oczach ze zwale macie?No i co z tego?
Uwaga! Użytkownik zeberdee nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 137 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Filippo »
Bo widzisz, kolego - niektorzy maja kontakt ze swiatem zewnetrznym i raczej nie jest wskazane, by rodzily sie jakiekolwiek podejrzenia wzgledem danej osoby. Dodam, ze rozjebane galy takie podejrzenia wlasnie budza. Mozna miec przypal w robocie, albo w domu.
krumwa kisikisi. pcyk pcyk. mami
  • 193 / 8 / 0
Może kolega zeberdee ma tak jak ja, że wszyscy w domu wiedzą że ćpam to se siedze bez lipy.
A co z tego, że ktoś ma podejrzenia, trzepać Cie nie zacznie. Powie coś? Nie sądze.
Takie sranie po majtach psuje tylko jazde. Zresztą jak już to sie można wykręcić.
Błędne koło.
  • 352 / 97 / 0
Nieprzeczytany post autor: TenTyp »
maniak pisze:
Może kolega zeberdee ma tak jak ja, że wszyscy w domu wiedzą że ćpam to se siedze bez lipy.
A co z tego, że ktoś ma podejrzenia, trzepać Cie nie zacznie. Powie coś? Nie sądze.
Takie sranie po majtach psuje tylko jazde. Zresztą jak już to sie można wykręcić.

Tylko nie kazdy chce zeby inni wiedzieli. Łoooo jaki to ja ćpun nie jestem bo mam non stop rozjebane gały i wszyscy to widzom i wogle. Dla wiekszosci to nie zabawa, a lekarstwo (juz gdzies to mowilem :D). Ja np. nie nosze sie ze strepsilsem na czole, jak mam chore gardło. Jak mam chorą psychike też nie nosze sie z moimi lekarstwami. Wole zeby nikt nie wiedział, anonimowość w świecie funkcjonującym zgodnie z przyjętymi normami jest bardzo przydatna i potrzebna. Ale do tego sie dorasta i mowie to bez ironi. Po prostu po jakims czasie człowiek chce by go zaczeli inni postrzegać normalnie, nie jak rozjeba i cpaka, ale jak na zwykłego człowieka. To nie zalezy nawet od wieku, a od stażu. Takich jest troche wiecej
Zwierzęta i ludzie może nie są podobni
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
  • 30 / / 0
Zgadzam się zdecydowanie z moim przedmówcą a raczej przedpisarzem :P Może nie jestem zbyt stara albo nie mam dużego stażu a i tak wole żeby nikt nie wiedział nie chce mieć opini jakieś ćpunki większość osób które nie brały nigdy i raczej nie zamierzają uważają takie osoby jak ja jako dno totalne, i nie chodzi o jakieś głupie gadanie do mnie tylko źle bym się z tym czuła lepiej jak nikt nie wie ;] Nasz kraj nie jest zbyt tolerancyjny...
Samobójstwo Nie Jest Kwestią Wyboru Następuje, Gdy Cierpienie Przekracza Siły Do Walki Z Nim
  • 352 / 97 / 0
Nieprzeczytany post autor: TenTyp »
Ekhm, szisza, bo branie fuki...to jest dno.
Zwierzęta i ludzie może nie są podobni
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
  • 30 / / 0
Możliwe, jak narazie nie jestem na takim etapie żebym mogła to stwierdzić i mam nadzieję, że nie będę ;]
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
Ekhm, szisza, bo branie fuki...to jest dno.
TT, bez obrazy, dalej fukasz, czy juz the end?
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
ODPOWIEDZ
Newsy
Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.