Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2394 / 653 / 0
Ej jak lecicie np 3 doby i zaczynacie mieć realne trzaski. Bo mózg nie daje rady gdyż jest nie wyspany i trzaski mozna traktowac jak błędy w systemie.Ale najważniejszee to sie tym nie orać nie popadać w panikę. najlepiej wziąść to po prostu na śmieśzno, w koncu poza "rzeczonym trzaskiem" jestesmy jeszcze feta fest zrobieni I jest moc na to że jak np widzisz że gada ze sobą dwóch typów podchodisz a tam jest tylko jeden. I co? I kurwa beka na maxa co to kurwa za chore wizje xxxxD prawie jak reklamy polsatuz lat90tych.

no a potem co ?nit i lecimy dalej, obiecuję że trzaski bedą jeszcze ciekawsze i realistyczne .

co ja wgl pierdole ale jestem zrobiony 3doba,poraanek K.O xD ale moze jakis sens tam zawarłem nie wiem, ocencie xd xd
  • 1179 / 138 / 0
Ja mam zawsze tak, że 3-4 dnia słyszę w pokoju swój telefon który dzwoni. Wiem że on nie dzwoni tylko mi się to wydaje, odróżniam to. To znak dla mnie, że wystarczy 😇
  • 2394 / 653 / 0
To fajny se miernik psychozy amfetaminowej znalzłeś kurwa xD że tak powiem mało inwazyjny ;p

@ lucifer_sam
  • 1179 / 138 / 0
He no zajebisty przyznam. Tez go bardzo lubię 😊👻
  • 1287 / 327 / 12
a ja tam już wyspany i pięknie pachnący 0 jakiejkolwiek zwały, jednak dobrze mieć benzo przy dupie, jescze wpierdole se jakiś dobry posiłek na harm reduction i gitara
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 22 / 5 / 0
Jestem ciekawy na ile to co w tym wątku nazywa się psychozą amfetaminową ma swoje źródło w kwestiach związanych z dopaminą a na ile wynika z chronicznego braku snu przepalonego tonami schizogennego zioła, bo przecież hehe ziułko na wszystko najlepsze
  • 11 / / 0
Ćpa ktoś nadal po psychozie która trwała dłużej niż parę godzin mam na myśli miesiąc lub coś dłużej?
  • 151 / 21 / 0
@Dzonychips2 No u mnie to znika i sie pojawia. Jednak ja już nie zażywam sniffem. I zażywam wyjątkowo wysokiej czystości substancje. Dbam o jedzenie, sen, witaminy.
W PRZYPADKU PSYCHOZY PROSZE, PRZESTAŃCIE ZAŻYWAĆ AMFETAMINE/INNE STIMY
ZGŁOŚCIE SIE PO POMOC DO LEKARZA
Osoby wrażliwsze takich stanów jakie ja miewałem/ rzadziej ale jednak dalej miewam, mogły by nie wytrzymać
  • 11 / / 0
Czyli już baniak rozjebany do końca życia eeeh szkoda. O jakich stanach mówisz?
Ostatnio zmieniony 03 kwietnia 2025 przez Dzonychips2, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 506 / 110 / 0
Stymulanty mogą odpalać schizofrenię u osób obciążonych genetycznie, więc drogie dzieci zastanówcie się czy sobie styki kopcić? Jak już to może nie za długie te loty, bez przesady
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Papier nasączony syntetyczną marihuaną

W strzelińskim zakładzie karnym wykryto próbę przemytu substancji ABP, którą nasączone były kartki listu. Działanie syntetycznego narkotyku można porównać do silnego działania marihuany.