Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Witam, moja przygoda z fetą trwa ok. 2 lat, były ciągi kilkumiesięczne że codziennie z przerwami 2-3 dniowymi kiedy nie było towaru :scared: , ale bywały krótsze (kilkunastodniowe) i dłuższe (2 miesięczne) przerwy, ilościowo maxymalnie wciągałem ok 1-2 dziennie więc myślę że to dużo. (Dla pocieszenia kończę z władem :yay: ) Od kilku miesięcy mam problemy z nosem, kiedy wciągnę przez lewą dziurkę, wszystko leci prosto do gardła, bezpośrednio w przełyk, nawet nie mam spływu później. Wcześniej to wyglądało tak że w gardle czułem dopiero przy spływie (teraz tak mam tylko w przypadku prawej dziurki). Oddychanie przez nos też uległo zmianie w przypadku prawej komory. Lewa - oddychanie jest bezgłośne, prawa - od dłuższego czasu jakby zatkana, kiedy oddycham słychać jakby szmer (słyszane nawet przez moją GF kiedy próbujemy zasnąć). Wiem że dla kogoś to może błahe ale dla mnie zrobiło się irytujące i w pewnym sensie zagadkowe.
Kolejny problem to uczucie ukłucia w mózgu, dotychczas miałem tylko 3 razy, ale kiedy następuję to czuję jakby moja twarz się wykrzywiła na ułamek sekundy coś jakby niekontrolowana mimika jednak nie wiem czy cokolwiek się dzieję czy to tylko takie wrażenie. Ukłucie jest bolesne i odczuwalne przez kilka, kilkanaście sekund, przy 1 i 2 razie po +/- 1h leciała mi krew z nosa. Zaraz po ukłuciu czuję się osłabiony nie jakbym miał mdleć, tylko jak po ciężkiej pracy. Psychicznie też czuję się wtedy inaczej, jakby nieswojo, jakby lęk, zastanawiam się czy zachowuję się normalnie, czy nie robię nic dziwnego, cholera czy ja to właśnie powiedziałem na głos, wszyscy się gapią, wyglądam dziwnie, i żebym tylko tu nie umarł. Co dziwne te ukłucia występowały tylko wtedy kiedy nie wciągałem dłuższy czas. Proszę o wyrozumiałość %-D
Psychodeliczny high pozwolił mi zinterpretować czym jest życie..
  • 49 / / 0
Te ukłucia nie przypominają przepływania prądu przez głowę, a co za tym idzie nie są te tzw brain zaps? Poszukaj tego hasła na tym forum, bo ten problem pojawia się u wielu osób po wielu różnych środkach.
  • 3523 / 51 / 0
Przy obecnej fali panowania RC i beta ketonów dochodzę do wniosku,że zwykła amfa to bajka.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 447 / 45 / 1
Może nie bajka,, ale napewno nie jest ona łatwo dostępna. Ile teraz srednio jest amfy w amfie ? 10-20% ?
Rozmyte kolory kończę, sorry...

Spoiler:
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.