Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 802 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
JA MAM JUZ PO fetce...tak ze trawienie mi padlo zdziebko-gdy odstawiam to ile jestem trzezwa tyle niebywam w wc..np.wpierdalam za troje potem chodze z brzuchem jak ciazowy autentycznie-ociezala,boli jak diabli..wzdety taki...potem jak zapodam fete(wieksza ilosc to mnie dopiero lekko rusza)..wkoncu trafiam do kibla.raz tak lazilam 6dni z takim brzuchem-malo przyjemne
a jezeli chodzi o sikanie-bywaja czasy ze siedze wkiblu nawet3godziny z pelnym pecherzem probujac sie wysikac..zazwyczaj jest to ok.20min(i tak troche za dlugo)...i im bardziej lac mi sie chce tym bardziej niemoge sie wysikac..takze zawsze jak ide do kibla to znajomi dogaduja -,,dozoba za godzine mniejwiecej,,
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 189 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: jst »
wisior pisze:
zazwyczaj jest to ok.20min(i tak troche za dlugo)...
U mnie 20 minut to może nie, ale 10 to standart :)
Uwaga! Użytkownik jst nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 108 / 6 / 0
A jak radzić sobie z podkrążonymi oczami?
http://breakcore.pl/
  • 802 / 28 / 0
zrobic sobie mala przerwe od fukania

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 31 / 2 / 0
hehehe na podkrazone oczy to tylko dobry korektor do twarzy! :-D tez mialam takie cienie jak zaczynalam fukac ale teraz juz mi sie nie robia. za to cieknie mi czasem ropa z oczu, a nie lubie przyjmowac bialego inaczej niz do nosa.. heh.. <_<
Uwaga! Użytkownik mirrors nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: CZARNa22 »
mirrors pisze:
Czy ktos tu mial problem z ukladem hormonalnym z powodu fety? I moze cos powiedziec o tym jaki ona ma na niego wplyw? Spoznia mi sie okres a opcja ze jestem w ciazy z gory odpada. :-p Jedna z moich znajomych nie ma okresu juz od pol roku wlasnie z powodu cpania ale ona brala jeszcze heroine, a inna kiedy wachala w czasie miesiaczki to nastepnego dnia juz jej nie miala. Wiec jak to z tym jest? Czy w ogole tak sie moze dziac po speedzie? :scared: Bo nikt mi niczego madrego o tym nie moze powiedziec a w necie nic nie znalazlam.

A druga sprawa to czemu po fecie psuja sie zęby i co zrobic żeby sie sie nie psuly? :-D Slyszalam ze ogolnie przez cpanie kosci i zeby sie odwapniaja, ale jesli je sie proszek to cos jeszcze sie z nimi dzieje niedobrego.

Ktos moze jeszcze wie jakie inne szkody w organizmie robi feta na dluzsza mete?
Droga kolażanko
tak amfetamina sprawia, ze menstruacja zanika albo pojawia się kiedy chce np masz 3 dni i kończy sie potem pijawia się np za 4 dni no niestety tak juz jest poki sie nie przestanie nic sie nie zmieni , gdy chcesz przestac radze odwiedzic ginekologa przepisze ci tabletki hormonalne na wyregulowanie i po sprawie, jak dalej cpasz przyzwyczajaj sie,ze bedzie tak jak do tej pory, ja tak mialam pisze z wlasnego doswiadczenia
Uwaga! Użytkownik CZARNa22 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 36 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: malutka1989 »
ja mam to samo-chce mi sie sikac ale jakoś nie moge za bardzo!
Po za tym ból gardła i okropny ból brzucha!A i oczywiscie bóle wszystkich mieśni!A tez tak macie ze jak weźmeicie fete a potem żujecie gume to was skronie i szczeka napierdzielają przez 2dni i bolą przy jedzeniu?Ja oczywiscie po fecie nie moge zasnąc,starsznie sie pocę a po za tym normalnie chce mi sie jesc!!a podobno sie nie je po fecie....
w życiu piękne są tylko chwile
  • 6 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: CZARNa22 »
ból brzucha? tz mnie bolał zołądek a jesc tez jadłam na amfetamine pocenie sie norma czego nienawidziłam
Uwaga! Użytkownik CZARNa22 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 802 / 28 / 0
..bol gardla..hmm...brzucha to norma jak sie dluzszy czas wrzoca fuke...
po fecie jest tak zwany szczekoscisk...machanie szczena(moja kumpela mimo ze niecpa dlugo to jej to zostalo troche)...ja mam do tej pory miedlenie zebow jezykiem..wyglada to glupio...bola zeby i jezyk od tego..ale niepotrafie sie tego wyzbyc-a ogolem to sie nazywa stereotypizacja...
co do zarla -po jakims czasie jedzenie nie sprawia szczegolnego problemu...czasami bylo tak ze chcialo mi sie jesc jedynie po fuce ale to jak juz bylam w dlluuugiiim ciagu....

• 31 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: mirrors »
Ooo.. widze Czarna22, ze nawiazalas do mojego pierwszego posta sprzed pol roku :rolleyes: jak to bylo dawno :) Przez ten czas wachalam i mniej i wiecej ale nigdy nie mialam juz problemow cyklem. Nie wszystkie dziewczyny przestaja menstruowac po speedzie, a niektore moga miec zaburzenia juz po jointach (tez myslalam ze to bzdura jak to uslyszalam ale potem znalazlam to w jakims madrym poradniku ;-) )

Malutka89 jak ja sie nauczylam jesc po speedzie to i tak nie moglam bo mnie tak strasznie szczeka bolala ze nie moglam ust szerzej otworzyc. Normalnie to ludzie maja jadlowstret po amfetaminie na poczatku, potem nie odczuwaja tylko takiej potrzeby ale jesc moga. No a jak sie jest w takim dlugim ciagu to trzeba przywalic nawet zeby usnac..
Uwaga! Użytkownik mirrors nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

Ayahuasca a zdrowie psychiczne: Przełomowe wyniki największego badania

Badanie opublikowane w prestiżowym ournal of Psychoactive Drugs objęło ponad 7,500 uczestników z całego świata i wykazało, że częste używanie ayahuaski wiąże się z niższym poziomem stresu psychicznego oraz wyższym poczuciem dobrostanu. Kluczowe okazały się takie czynniki, jak intensywność doświadczeń mistycznych, wglądy osobiste oraz wsparcie społeczności. W tym artykule przedstawimy kluczowe wyniki badania oraz wyjaśnimy, dlaczego ayahuasca budzi tak duże zainteresowanie naukowców i osób szukających alternatywnych terapii.