Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ej wiecie co załadowała mi sie konkretna faza po prawie 3 godzinach.
macie jakies sposoby na załagodzenie, bo kurwa nie wiem co zrobic ze soba pliz help zbiera m nie na hafty i konkretnie rozpierdala, poce sie itd. no ale skad mialam wiedziec ze to az tak długo wchodzi?? jak to qrwa mozliwe?? ide na spacera narazie a potem nie wiem chy7ba sie modle:))
Swoją drogą uważajcie z braniem spida w lecie. Udowodniono, że wysoka temperatura otoczenia znacznie zwiększa toksyczność amfetaminy. Lepiej unikać przebywania na słońcu w gorące dni.
jakos przetrwalam, ale qrwa nigdy nie bede sie tak doładowywac bo pozniej smierc w oczach i "co to bedzie?". człowiek sie uczy na błedach, zraziłam sie do gowna na kilka miechow, dopoki znowu mnie nie podkusi. ale dzisiaj to juz było tak meczace, ze przestała mi sie podobac ta zabawa.jeszcze tylko przede mna megazwała...
pozdro dla forumowiczów
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006
http://www.feta.blog.onet.pl
-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
codeine pisze: Ja mam po fecie i dropsach ZAWSZE normalne oczy, czyli jak szpileczki.
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006
http://www.feta.blog.onet.pl
-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD
Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.