Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
drugim razem to juz wiedzialem, ale zanim zapodalem to rozkruszylem troche szkla i wcisnolem w odbyt, i szczoteczka do zebow mientkosci twardej mocno tarlem, dopiero zapodalem (lepsze wejsccie).
ogolnie to nic zlego nie jest, powiem ze bialko jest zaebiscie do dupy zapodac.
Ja to nigdzie indziej tego bym nie zapodal
wiec zapodaje w ASS i ladnie wchodzi chociaz dopiero po ok.godzinie..dlugo i intensywnie dziala i narazie niemam zadnych dziwnych skutkow ubocznych...
ps.biore tyle zeby niemiec dolow i schiz bez tego.niewypierdalam sie wkosmos niewiadomo jaka iloscia
ps2.niemam kasy aby zapodawac to inaczej niz przez strzykawke(pukanie,wpuszczanie w ass itp)..a tak oszczedzam jak moge
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006
http://www.feta.blog.onet.pl
-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
Wisior ]
staram sie jak najmniej...wachajac schodzi ok.1.5grama dziennie....w kuper sztuka na 2-3dni-oszczedzajac ofcourse...bo jak mam wizje sie zapierdolic to schodzi 3razy wiecej
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006
http://www.feta.blog.onet.pl
-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
To ludzie stworzyli sobie boga.
Co do tego, że bez fety nie da sie żyć, to wszystko zależy od psychiki. Ja rzucilem z dnia na dzień chociaż waliłem podobne dawki jak ty ;p. Pewnego dnia kiedy juz bylem tak przemeczony od tego ciaglego napierdalania że, powiedzialem KONIEC! i minął już ponad rok odkad ostatnio frukałem. Myśle, że istotnym jaki wpłynął na to, że rzucilem to fakt, że straszne ilości kasy musiałem na to wydawać bo małe ilości nie działały już na mnie w żaden sposób.
A jeśli nie chcesz rzucać to zrób sobie przynajmniej przerwe ;p tydzien ... moze dwa. Organizm potrzebuje odpoczynku, a po takich ciągach to pewnie nie spisz za wiele dlatego feta nie ma prawa dobrze dzialac.
wisior - rzucaj to, to strata czasu. teraz juz ci to gowno nie ma nic do zaoferowania, a moze byc coraz gorzej
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Koniec ery alkomatów. W polskich firmach zaczyna się era narkotestów
Kilkanaście lat temu problem używek w miejscu pracy kojarzył się niemal wyłącznie z alkoholem. Kontrola trzeźwości, alkomaty, procedury odsuwania pracownika od obowiązków – to wszystko zamieniło się w standard w wielu branżach. Dziś jednak punkt ciężkości wyraźnie się przesunął. Coraz częściej mówi się nie o alkoholu, lecz o narkotykach i innych substancjach psychoaktywnych. Wydaje się, że ta zmiana nie jest przypadkowa, ale wpisuje się w szerszy trend społeczny, szczególnie widoczny w młodszym pokoleniu.
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.