Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 9705 / 1915 / 2
Zapewne już pisałem. Więc ,spytam jeszcze raz. Chyba, że nie pytałem to spytam pierwszy raz.

Jak chcecie porównywać mefedron do amfetaminy skoro są to dwie różne substancje, działka różnie, dają różne banie itd. Generalnie różni jest wszystko.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 2284 / 286 / 0
Ważne, że banie ryje;)
  • 975 / 174 / 0
08 czerwca 2026mmigotka pisze:
Ja to już chyba tutaj pisałam, ale napiszę raz jeszcze. mefedron nie ma podjazdu do fety.
@Stteetart chyba w tym poście wyjaśniłam sprawę. A mnie się wydaje, że substancje są do siebie porównywane, bo obydwie to stymulanty które można dostać w bramie.
hipnotyzuję ludzi jak Kaszpirowski
  • 2284 / 286 / 0
Ale gdzie masz serotonine w AMP? Maja tyle wspólnego co pies z kotem.
  • 642 / 157 / 0
Ferrari i Ursus tez sa obydwa pojazdami spalinowymi...
  • 975 / 174 / 0
Teraz na 17 stronie tematu się ktoś obudził? Przecież feta i mefedron to są najłatwiej dostępne stymulanty, ale mają zupełnie inne działanie. Zakładam, że dlatego powstał ten temat. Obydwie substancje są łatwo dostępne, ale nie oszukujmy się - działanie jest inne, tak na dobrą sprawę wszystko jest inne. Zapewne dlatego powstał temat do porównania tych dwóch stymulantów.
hipnotyzuję ludzi jak Kaszpirowski
  • 2284 / 286 / 0
Dobra zamykam dalsza dyskusja nie ma sensu, zostło już powiedziane wszystko w tym temacie.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.

Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD

Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.