Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5299 / 104 / 0
Po obu widać, zależy od fety w sumie. Czasami jak się dużo i szybko wykurwi fety to oczy są równie rozjebane co po mefedronie, dochodzi do tego czerwona japa wodza indiańców i tym podobne cuda fenetylaminowe.

amfetamina powoduje euforie tylko tyś już brightstar zapomniał, jak to jest ;] Długie przerwy i solidne bele na start - euforia musi być, no nie ma chuja żeby inaczej było
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 2775 / 39 / 0
Miałem ostatnio trochę i szczerze przyznam, że euforii nie poczułem. Co do przerw to nie ma się co martwić, naprawdę bardzo rzadko mam z tą substancją styczność. proch był dobrej jakości, znajomi latali jak wściekli a ja czułem w sumie tylko stymulację fizyczną, może podniesienie nastroju. Być może przez nadużywanie mefedronu w przeszłości pojęcie słowa euforia zmieniło znaczenie na "wielkie dopaminowe pierdolnięcie w trzy minuty" %-D
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 104 / 0
No być może :) Ja tam nigdy nie zapomnę niektórych stanów, jakie fundowała amścierwamina wciągana na nieczynnej kolejowej stacji
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 255 / 7 / 0
Noo albo zajebac se na zejsciu o 6:30 jak stary wychodzi :d
  • 95 / 2 / 0
hamah pisze:
Noo albo zajebac se na zejsciu o 6:30 jak stary wychodzi :d
i co on na to?? :D
  • 77 / 1 / 0
mef bardziej zmnienia- jest większa bania :). Speed tylko podkręca, jest się szybszym, lepszym. Wszystko się robi z większą ochotą.
  • 90 / 1 / 0
Habibi pisze:
Mef bardziej zmnienia- jest większa bania :). Speed tylko podkręca, jest się szybszym, lepszym. Wszystko się robi z większą ochotą.
na spidzie masz ochotę poznawać, robić to co lubisz, uczyć się, tak jak ktoś napisał, masz zmultiplikowane swoje najlepsze cechy - a na zejściu ze spida swoje najgorsze cechy;
zjazd amfetaminowy był dla mnie znacznie straszniejszy niż ketonowy, ale fakt, że spida nie brałem już z 15 lat, więc może wtedy każdy zjazd by mnie bardziej dojebał;,
po ketonach ich brak odczuwam dłużej i przez kilka dni ma się taki swoisty smutek i wkurw życiowy. Zjazd ze spida trwał kilka godzin, ale następne dni były już normalne.
Spid jakoś pozwolił mi odkryć swoje mocne strony, po kilku gramach go porzuciłem na stałe.
  • 1 / / 0
Lovercraft pisze:
Nigdy nie próbowałem speeda, za to mefa wielokrotnie. Mógłby ktoś porównać euforię miedzy tymi dwoma substancjami?

nie mozna porownywac... nie mozesz poronac euforii.. nie ma lepszej lub gorszej... jak jestes w stanie euforii to nie myslisz o tym czy po spidzie bedzie wieksza tylko oddajesz sie tej co masz... bo ona jest najlepsza na jaka cie stac:)
  • 95 / 2 / 0
No wiesz Mart+dart, większość użytkowników uważa, że faza po mefie a po amph jest odmienna.
Uważam to za dwie różnie działające substancje, choć owszem podobnie. Można porównywać wg mnie ;)
  • 2775 / 39 / 0
Euforię jak najbardziej można porównywać, ale nie przy tych związkach. mef to zupełnie inna liga
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.