Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
Elo :-D

Ostatnio się zastanawiałem, lecicie do pracy na fecie? Walniecie sobie w trakcie? %-D %-D
:listen:
  • 577 / 126 / 0
Jak dla mnie to słaby pomysł. Raz pracowałem tak (umysłowo), wydawało mi się, że zrobiłem dużo, ale innego dnia musiałem to potem poprawiać, bo szybko nie znaczy dokładnie. Tyle, że ja biorę rekreacyjnie. Jeśli ktoś jest już w nałogu i nadal pracuje, to pytanie staje się retoryczne.
  • 328 / 24 / 0
Tak pracowałem, a raczej pracowaliśmy, bo cały obsługa knajpy "latała" :) Nigdy chyba nie było szybszej obsługi, haha
  • 195 / 6 / 0
Szczerze to jak musze wiecej zrobic to tak wytrzymalosc to zwieksza i kreatywnosc ale nie codziennie. :heart:
  • 6 / 1 / 0
Ja z własnego doświadczenia wiem że to nie jest dobry pomysł bo nawet nie zauważysz kiedy feta stanie się niezbędnym elementem dnia codziennego i bez niej już nie będziesz miał ochoty ani siły do jakiejkolwiek pracy
  • 328 / 24 / 0
Haha, był i okres Bogdan1988, że u mnie niektórzy to codziennie. Pierwsze co, to zamiast prasować sobie koszulę i ubierać krawaty, to kruszyli grudy w kiblu, a dziewczyny irytowały się, że nie mogą tam się przebrać %-D
  • 197 / 2 / 0
Na dobrej fecie można dwa tygodnie zaległości nadrobić w jeden dzień,
niestety efekty uboczne do antyspołeczne nastawienie i potliwość co jest irytujące.
  • 308 / 17 / 0
Robie tak, czasem nawet kilka dni pod rząd bez snu, jednak naprawdę przyjemna i wydajna praca jest na pierwszej i drugiej dobie, potem to ta feta sluzy jako cos pozwalajacego stac na nogach i nie wygladac na niewyspanego golębia. Niemniej jednak praca na fecie jest super.
  • 104 / 4 / 0
ja to dobrą fetę najpierw musiałbym mieć żeby w ogóle poszukać pracę a później do niej pójść :/
wyśpię się po śmierci
  • 84 / 6 / 0
Tylko gdy mam nocki, ewentualnie pierwszy dzień na rano, świetna sprawa.
alkohol, heroina, kokaina.
ODPOWIEDZ
Newsy
Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.

1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki

Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.