...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
Hej wszystkim.... Próbuje odstawić amph, przez prawie dwa lata brałam codziennie, nie mam chęci, siły, motywacji na cokolwiek, gdybym nie musiała nie wstałabym z łóżka... Czy branie modafinilu to dobry pomysł? Na początek oczywiście... Czy znacie jakieś inne preparaty? Dodatkowo mam napady głodu 🙁 dużo na amfie schudłam, a teraz pochłaniam jedzenie, mega źle się z tym czuje i obawiam się że nie wytrwam.... Opycham się a potem robię sobie głodówki na kresce... Wgl wszystkiego mam dość, dobrze że nie mam w domu, bo już by było po odwyku..

przeniesiono do właściwego działu - surv
  • 4 / 1 / 0
odstaw Modafinil i przerzuc sie na benzo
napady glodu po odstawieniu amfy to normalka. najprawdopodobniej to co schudlas na amfie wroci i nawet pare kilo wiecej
wytrzymaj te pare dni i bedzie dobrze
  • 365 / 103 / 0
Doradzanie benzo moim zdaniem jest jednym z głupszych pomysłów. Można się wpierdolic z deszczu pod rynnę. Jeśli brać benzo to tylko i wyłącznie awaryjnie.
Sama odstawiłam fetę po ponad dwuletnim ciągu. Było ciezko. Była depresja straszna (polecam w razie czego przejść się do lekarza po jakieś uszczęśliwiacze typu snri jeśli będzie bardzo ciężko ). Oczywiście, że przybierzesz na wadze. Zaczęłaś jeść. Dwa lata nie jadłaś normalnie teraz nadrobisz. Pilnuj tego co jesz to nie będzie katastrofy. Odeśpij co Twoje. Ja odsypiałam prawie dwa tygodnie. Daj sobie czas na dosjcie do siebie.
Lepiej trzymać nos w książkach niż w cudzych sprawach 📖
  • 923 / 165 / 0
@Irenka997 , bądź silna i nie bierz żadnego benzo, bo tak jak przedmówca mówił z deszczu pod rynnę. Napady głodu to normalny stan rzeczy. Nie miej wyrzutów, że jesz więcej. Staraj się jeść zdrowo czyli porcja warzyw i owoców do każdego posiłku. Unikaj beznadziejnej żywności, ale zjedz czasami tego batona dla przyjemności. Będziesz się męczyć, ale staraj się ruszać z domu przynajmniej na spacery. Jak nie to idź do specjalisty i ciebie pokieruje.
Przez to cholerne forum boję się wypić piwo, walnąć kreskę i zwalić konia xD
  • 4 / 1 / 0
24 kwietnia 2022ZleSpiaca pisze:
Doradzanie benzo moim zdaniem jest jednym z głupszych pomysłów. Można się wpierdolic z deszczu pod rynnę. Jeśli brać benzo to tylko i wyłącznie awaryjnie.
oczywiscie nie chodzilo mi o wpierdalanie dziennie pare razy benzo ale pomaga strasznie w bardzo zle dni szczegolnie na poczatku
  • 379 / 28 / 0
po benzo apetyt jeszcze bardziej rośnie i zamula, nie mówię o innych skutkach. Może bupropionu spóbuj z antydepów
  • 6 / / 0
Dziękuję wam za odpowiedzi, dziś czwarty dzień i odrobinę nastrój wrócił, jest trochę lepiej, chodzę codziennie do pracy, ale jestem nieprzytomna. Jeśli chodzi o jedzenie to niestety zawsze miałam z tym problem, nawet jak nie brałam.... Kurde człowiek nawet nie zauważył kiedy z 'polecimy w weekend' zrobiło się, muszę mieć na jutro 🙈🙉
  • 923 / 165 / 0
@Irenka997 , Dasz rade :D lepiej w sumie przytyć niż się wpakować w uzależnienie od ćpania. Wagę potem można zrzucić. Zacznij spacerować jeśli masz jeszcze siły po pracy i potem może jakiś sport? :)
  • 104 / 6 / 0
Cześć, dochodzę do siebie po 5 miesięcznym ciągu na amfetaminie i niewielkich ilościach tramadolu. tramadol odstawiłem całkowicie 14 kwietnia, amfetamine 3 maja, 4, 5 maja czułem się jeszcze dobrze, 6 maja był najcięższym dniem weszła lekka psychoza i paranoje oraz byłem bardzo osłabiony, 7,8 i 9 maja czuję się strasznie słabo tylko z rana, wszystko mnie wkurza i mam bałagan w głowie, a że muszę pracować to od 4 maja zażywam Aspargin, Hepatil complex Vitamin Olimp Vit C 1000mg z olimpu sudafed + piracetam, zastanawiam się takie połączenie ma sens, jeżeli tak to jak dawkować ?

Jaka maksymalna dawka piracetamu jednorazowo ma sens (od wczoraj stosuje 2400 mg 2x dziennie)

Sudafed do wczoraj stosowałem zgodnie z ulotką, dzisiaj zarzuciłem 3 tabletki naraz i nie czuję żeby było to za dużo, ciśnienie mam niskie jak zwykle 110/70 puls lekko podniesiony ok 95 (po fecie dochodziłem do 120-130) zastanawiam się czy większa ilość sudafedu troszkę mnie odmuli czy wręcz odwrotnie będę się gorzej czuć ?
  • 923 / 165 / 0
@pekaes , a dietę jakąś trzymasz czy po prostu z jednego procha do drugiego procha chcesz przejść i sie łudzić że tabletka pomoże? Ogarnij dobrą diete, dużo wody, różne herbaty, zacznij się ruszać i bierz chemię, bo bez tych pierwszych to będzie kiepsko.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.