Wątki traktujące o muchomorze czerwonym (Amanita muscaria).
ODPOWIEDZ
  • 5299 / 104 / 0
Odnoszę wrażenie, że ktoś tu spadł z konia %-D Tak, występują "haluny" u nierozważnych. Prędzej będzie to zmiana perspektyw i kolorów. CEV;y mogą zabrać Cię daleko, być może za, zależy od Ciebie i humoru grzyba. Lęki? Ciężko powiedzieć -> "know your body". Myślę, że odpowiednie miejsce i wystarczająca ilość wolnego czasu, dobra muzyka i nic na głowie, a wszystko pójdzie gładko. Też zależy od dawki
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 352 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Migrant »
z kwachem niemiałem problemu z dexem niemiałem równiez, ale ani łysiczek ani muchomorów nieszamałem nigdy ,ale teraz to sie zmieni bo oczekuje wysypu czerwonych kapeluszy i jak sypnie obficie ide na grzybobranie :D a lęki mam po starym zwiazku z fetą naszczęscie juz z ztą dziwką skończyłem

@ pilleater
szamałes kjiedys czerwone kapelusze??? godne sa polecenia??
  • 4024 / 370 / 950
koniu19 pisze:
Czy te haluny co wystepuja po muchomorze czerwnym łatwo jest pomylic z rzeczywistascia? Mozna po tym nabawic sie jakichs leków czy cos w tym stylu? Sa po muchomorze cevy jak po dxm?
pozdro
po muchomorze możesz doświadczyc utraty postrzegania i pojmowania świata jako takiego. możesz znależć się w pustce, w której będziesz tęsknił za czymkolwiek posiadającym formę , za jakąkolwiek rzeczywistością nie bedącą wiecznym spadaniem, wiecznym Nic.

Odpowiedz sobie teraz na pytanie, czy można po tym nabawić sie jakichś lęków i czy przypomina to cevy po dxm.

oczywiście może być i tak, że będzie bardzo przyjemnie i nie bedziesz chciał wracać. dlaczego nie.
Ostatnio zmieniony 22 lipca 2009 przez pokolenie Ł.K., łącznie zmieniany 1 raz.
Mądraś/mądryś? Weź coś upichć! - Kuchnia [H]yperreala
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
  • 29 / / 0
Nieprzeczytany post autor: lammy »
Ale niektórzy z was mają szczęście, co do zbierania AM. W moich stronach zawsze na początku lipca między brzózkami było ich od groma. Wystarczyło wyjść na chwilkę z domu, 10 minut jazdy na rowerze i muchomorki... Tylko, że ja się muchomorami zacząłem interesować dopiero w tym roku...

No a teraz, gdy wiem już co nie co o AM i praktycznie co drugi dzień łażę po lesie nie mogę nic znaleźć. Znalazłem mnóstwo kurek, prawdziwków, ceglastoporych etc. a muchomora tylko jednego, na dodatek spleśniałego :/

eh jutro wstanę rano i wybiorę się w jakieś inne miejsce, może coś będzie...
  • 504 / 2 / 0
za 2-3 pełnia. będzie wysyp :)
[b]mushroom therapy.[/b]
  • 29 / / 0
Nieprzeczytany post autor: lammy »
Ok jutro wstaję o 5 rano i idę na muchomory. Nie wracam do póki nie znajdę :P. Życzcie mi powodzenia...

A tak nawiasem mówiąc niedawno dowiedziałem się, że mój pradziadek bardzo lubił jeść AM. Podobno nie przepuszczał żadnemu z tych grzybów. Ciekaw jestem czy jadł je jako zwykłe grzybki, czy miał w tym cel taki, jak ja...
  • 113 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ymy »
tez rano na grzyby ide :)) odkad mi ostatnie mamusia wyjebala nic nie znalalzem ;/
Uwaga! Użytkownik ymy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 682 / 7 / 0
oj panowie kiepsko, raczej nic nie znajdziecie, bylem dzisiaj i chujnia NIC, ogromna ilosc grzyba z czerwonym kapeluszem, ale to nie AM a wkurfia bo tylko oszukuje wzrok
Sun Was High (So Was I)
  • 463 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: masturbator »
ja juz muchomora widziałem z miesiąc temu
ale bałem sie zrywac bo żona patrzyła
i jeszcze bym wpierdol dostał czy coś...
Uwaga! Użytkownik masturbator nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 113 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ymy »
nom, nic dzisiaj nie znalazlem :(( kumpel mi nawija ze widzial muchomory ostatnio a ja latam o lesie codziennie i nic znalesc nie moge ; /
Uwaga! Użytkownik ymy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.