Wątki traktujące o muchomorze czerwonym (Amanita muscaria).
ODPOWIEDZ
  • 70 / 1 / 0
wywar chujowy tak gwałtownego i smierdzącego bełta w życiu nie puściłem, tak miałem jakieś 10 min po wypiciu. Fazka jak dla mnie żadna, może ci szamani z syberii jedli te muchomory by znaleźć się w takim stanie jak ja gdy znalazłem się na toksykologii, przejebana sprawa doświadczyłem tego. Kontakt z rzeczywistością to może sekunda na godzinę, pamiętam tylko końcówke jak cały czas napierdalali mi zastrzyki, oczywiscie gdy doszedłem do siebie - przypadkowe zpożycie niejadalnych grzybów, no ale wtedy jeszcze nie znałem hyperreala.
Ogólnie amanite jadłem 5 razy w tym raz taki hardkor

aha, generalnie po karetke zadzwoniła miła pani która przez 15 minut stojąc na przystanku obserwowała jak upadałem, wstawałem i po zetknieciu z wiatą upadałem, zapewne chciałem przez ową wiatę "przejsc".

POZDRAWIAM i ROZWAGI ŻYCZE ! Z CZERWONYM KAPTURKIEM NIE MA ŻARTÓW ! ŚWIR JAK CHUJ
Ostatnio zmieniony 27 maja 2009 przez słaby.84, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik słaby.84 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 41 / / 0
O ja , to współczuję . To ile ty tego zjadłeś ? 10 kapeluszy ? Ja na pierwszy raz zarzucę jednego suszonego kapelusza . A mogę go wysuszyć we frytkownicy ? Ale nie takiej jak myślicie . Ja mam taką do której wkładasz frytki lub dosłownie cokolwiek , włączasz i gorące powietrze piecze twoje fryteczki na jednej łyżce oleju . Myślę że najpierw na kaloryferku ususzę a potem do frytkownicy na 10 - 15 min. . Potem do pojemniczka i za 2-3 dni skonsumuję . Polecacie wziąść ranigast w trakcie jedzenia czy nie ?
PS: Kiedyś jak byłem głupi i nie znałem hypcia :-D to ususzyłem tak skórki od bananów . W 5 min. były gotowe ! 8-( Ale oczywiście efektów żadnych :nuts: ...
Ostatnio zmieniony 28 maja 2009 przez artimal, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2244 / 23 / 0
artimal - blaszki wycinasz do żółtej warstwy podskórnej. Tę zostawiasz razem ze skórą. Plamki też możesz sobie darować. Tyle jeśli chodzi o zabiegi chirurgiczne, niekoniecznie zresztą niezbędne. Najlepiej suszyć na początku na słońcu, potem możesz dać do piekarnika, z frytkownicą nie mieszałem więc nie wiem. Wywar razem z grzybami daje radę, wywar bez też ale to już zależy od mocy grzyba.
Uwaga! Użytkownik borrasca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 41 / / 0
Nieprzeczytany post autor: artimal »
A co wy na to że np. teraz robię wywar z 5 kapeluszy , przelewam go do butelki i spożywam za tydzień ...
ps: Można by do wywaru dodać cukru dla smaku ?
ps2: Ja myslę że można do butelki ale efekt będzie słabszy więc do wywaru można dodać kilka kropel soku z cytryny aby wzmocnić działanie .
Czekam na wasze odpowiedzi
pozdro
  • 2244 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: borrasca »
Ciekawe czy wytrzyma tyle.
Dla smaku? Po cholerę?
W jaki sposób ta cytryna miałaby niby wzmocnić działanie?

Pozdro
Uwaga! Użytkownik borrasca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Co kurwa są już Czerwone Kapelutki? Fest. Zaraz biorę rower i do lasu :cheesy: Coś mi sie wydaje, że ten wywar, moc jego właściwie, nie pociągnie za długo. Tydzień aż nadto. Pij dziś %-D
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 2244 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: borrasca »
Raczej od lipca ale jak się przejedziesz to nic Ci się przecież nie stanie.
  • 2129 / 27 / 0
Tak jak napisał borrasca, za wcześnie na amanity. Coście tacy niecierpliwi ? Poczekajcie do sierpnia/ września z tym tematem. Co do soku z cytryny, to ewentualnie można nasączać nim grzyby zawierające psylocybinę. Metody tej nie stosuje się przy amanitach.
Ostatnio zmieniony 10 czerwca 2009 przez Kuba Powiatowy, łącznie zmieniany 1 raz.
Toksyczna chemia z 15 metrów
  • 25 / / 0
Jesienia jak tylko wyjda pierwsze muchomorki czerwone, zamierzam sobie kilka odpowiednio przyrzadzic i zjesc. Wczesniej jedyny dysocjant z jakim mialem do czynienia to DXM, jednak ta lutnia juz mi sie znudzila i jakos nie mam na nia wiekszej ochoty.

Mam wiec pytanie do znawcow zarowno DXM, jak i Muscimola. Ktora substancja jest wg was mocniejsza? Ktora lepsza? Po ktorej mniej skutkow ubocznych? Po ktorej mocniejsze haluny? Piszcie wszystko co wiecie!

Jestem ciekaw, czy muchomorek wart jest zachodu;)

[Muscimol vs DXM]
Uwaga! Użytkownik Goofy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 211 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Biegan »
Masz dwie opcje ale wynik zawsze będzie jednakowy.
Pierwsza opcja: olej muchomory, zostań przy swojej ukochanej apteczce.
Druga opcja: prześledź cały wątek oraz trip raporty o amanitach (tak czy siak zostaniesz przy dexie)
Pół roku powinno Ci było wystarczyć
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.