Wątki traktujące o muchomorze czerwonym (Amanita muscaria).
Czy paliłeś muchomora ?
Tak
46
26%
Nie
130
74%

Liczba głosów: 176

ODPOWIEDZ
  • 136 / 5 / 0
Jak w temacie. Chciałbym się dowiedzieć jak przyrządzić susz ze skurki do spalenia dżointa z Muchomora czerwonego.
Czy dla was palenie muchomora jest 'normalne', czy raczej hardkorowe i palicie raz na ruski rok? Czy paląc muchomora czerwonego można umrzeć lub zachorować ? Czy palicie kropki białe czy skórke bez kropek. Szczerze mówiąc boje się troche Muchomorów, chyba przez ostrzeżenia rodziców w dzieciństwie. Czekam na odpowiedzi, z chęcią przeczytam poradnik krok po kroku tripa pt: 'spalenie jointa ze skórki muchomora czerwonego' ;)
Uwaga! Użytkownik Kecaj nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 139 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: gonzek »
Nie paliłem, nie jadłem żadnego muchomora. Od małego wmawiano mi, że to silnie trujące. Musiałbym znać dokładne dawkowanie, być w 100% pewny gatunku i pochodzenia grzyba oraz być naocznym świadkiem, że ktoś przeżył takie przyjęcie żeby pomyśleć czy spróbowac... :-p
Uwaga! Użytkownik gonzek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 108 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: blymyzystyfy »
Ja jadłem, piłem wywar, paliłem skórke i przeżyłem. Wszyscy współpodróżnicy też i założe się że na tym forum jest więcej takich popaprańców ;-) Wszystko, co dało sie o tym napisać już napisałem w wątku nieopodal (Amanita muscaria jakby coś).
http://breakcore.pl/
  • 296 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: a. »
Nie pal. Jedz. Tylko pomysl najpierw jak przygotowac kapelusznika do konsumpcji. Nie zapomnij opowiedziec jak bylo.
  • 414 / 8 / 0
Ponoć nie warto palić - trip jest krótszy i słabszy.
To nie bóg stworzył ludzi.
To ludzie stworzyli sobie boga.
  • 130 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: invit »
ktos moze powiedziec w jakich ilosciach sie to pali ?? np. skorka z duzego kapelusza wystarczy na 2 poczatkujace osoby? i z czego to palic? z lufy?
Know your Body - Know your Mind - Know your Substance - Know your Source.
  • 414 / 8 / 0
ktos moze powiedziec w jakich ilosciach sie to pali ?? np. skorka z duzego kapelusza wystarczy na 2 poczatkujace osoby? i z czego to palic? z lufy?
Najlepiej takiej od czołgu...
To nie bóg stworzył ludzi.
To ludzie stworzyli sobie boga.
  • 87 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: gGg »
Wczoraj spaliłem wyszuszoną (na kaloryferze) skórkę muchomorka o średnicy 6cm. Zrobiłem lolka i dodałem tytoniu. Smak nawet ciekawy ale efektów nie uzuskałem żadnych poza świecącymi się oczami :)
Ostatnio zmieniony 04 września 2006 przez gGg, łącznie zmieniany 1 raz.
.
  • 130 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: invit »
hmmm czyli potrzeba wieksza ilosc :) niech napisze ktos kto w ten sposob go spozywal :>
Know your Body - Know your Mind - Know your Substance - Know your Source.
  • 5 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Kras »
x
Ostatnio zmieniony 20 grudnia 2007 przez Kras, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Kras nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.

Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.