Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 634 / 4 / 0
gzyp pisze:
Benzydamina (1,5g na porcję [doustnie]) zdaje egzamin jeśli chodzi o euforię zbliżoną do mefa ^_^
:nuts: :nuts:

Czy ktos moglby zrobic male podsumowanie tego watku ?
  • 2814 / 14 / 0
@DamnFrequency: Użytkownik wyraźnie żartował co do takiego połączenia. Nie daje ono działania podobnego do mefedronu.
Możesz sam przygotować takie podsumowanie, zamiast dokładać zajęć innym.
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2012 / 84 / 0
Ale poważnie, nieogar/euforia sa takie same, tylko jak zaczynasz widziec latające węże to juz aczyna sie robic nieco ciekawiej :-D
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 634 / 4 / 0
PCP: kazdemu sie zdarzy zle zinterpretowac czyjes zdanie, ale nie takie kwiatki zdarzaja sie na tym forum (co pewnie sam wiesz bedac modem).
A co do porownania: moge chetnie komus pomoc takowe przygowac, jednak moj kontakt z b-k ogranicza sie do mefedronu i niewielkiej ilosci MDPV, a uwazam ze takie podsumowanie powinna zrobic osoba, ktora ma stestowane to i owo, dzieki czemu bedzie to w miare obiektywne. Bo samo przekopiowanie postow to nie sztuka, wypadaloby dodac cos od siebie :)
  • 355 / / 0
Napiszcie wkońcu jakieś konkrety!

ĆPAĆ MI SIE CHCE! CHCE LATAĆ!
  • 585 / 52 / 0
lse292 pisze:
Napiszcie wkońcu jakieś konkrety!

ĆPAĆ MI SIE CHCE! CHCE LATAĆ!
O jakie konkretny pytasz? Nie ma substancji o identycznym działaniu jak mefedron, każdy zamiennik to będzie tylko jakaś tam namiastka działania mefa. Proste, chcecie czegoś o działaniu mefa, kupcie mef. Akurat ta substancja bardzo dobrze przyjęła się na czarnym rynku i mafia może tylko zacierać ręce z radości.
  • 261 / 2 / 0
Jest tyle ciekawych substancji ale wy uparliście się na beta-ketony w postaci kryształów do wciągania. Powodzenia
  • 565 / 7 / 0
Bralem metedron i jak dla mnie to jest podobne do mefa w 80%. To byl proch, wiec moglo byc mieszanka.
I jedno i drugie to gowno i za kazdym razem, kiedy wciagam to sie uswiadamiam w tym coraz bardziej (ostatni raz ciagnalem jakies 2 miechy temu). A jak widze swoich dwoch koleszkow, ktorym juz sie poliki zapadaja to odechciewa mi sie jakichkolwiek stymulantow. Poza kawa oczywiscie :D
Ostatnio zmieniony 15 listopada 2010 przez FreeOfMe, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1041 / 4 / 0
Ja również mogę polecić metedron. Naprawdę warto spróbować. Szczerze mówiąc polubiłam to chyba nawet bardziej niż mefa. I raczej nie nadaje się do wciągania, zdecydowanie lepiej działa oralem - dla mnie to plus.
  • 355 / / 0
ripperg pisze:
Jest tyle ciekawych substancji ale wy uparliście się na beta-ketony w postaci kryształów do wciągania. Powodzenia
Bo chodzi właśnie o to wciąganie nosem, ma to swój klimat. Substancja nie wazna, byle była nosem %-D %-D %-D
Ja nawet dla podtrzymania skila robie sobie w domu szczury z soli %-D ofc nie snifuje ich ^_^
Ostatnio zmieniony 16 listopada 2010 przez lse292, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Newsy
Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.

Legalizacja marihuany ogranicza problematyczne używanie i poprawia kondycję psychiczną

Badacze analizują, jak legalny dostęp do marihuany wpływa na konsumpcję i zdrowie psychiczne uczestników. W pierwszej akademickiej publikacji zespół badawczy przedstawił bezpośrednie porównanie legalnego i nielegalnego pozyskiwania tej substancji. Badanie rozpoczęto w styczniu 2023 r. jako wspólne przedsięwzięcie Departamentu Uzależnień w Bazylei, Uniwersytetu w Bazylei, Uniwersyteckiej Kliniki Psychiatrycznej w Bazylei (UPK) oraz Służb Psychiatrycznych Aargau.

Nowelizacja ustawy tytoniowej. MZ chce zakazać sprzedaży jednorazowych e-papierosów

Ministerstwo Zdrowia opublikowało projekt nowelizacji ustawy o ochronie zdrowia przed następstwami używania tytoniu i wyrobów tytoniowych. Jednym z jego głównych założeń jest całkowity zakaz sprzedaży jednorazowych e-papierosów, zarówno tych z nikotyną, jak i bez niej.