Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1951 / 14 / 0
a poza tym, skąd wiadomo że to co w sklepie piszą jest prawdą :)
  • 261 / 2 / 0
69plateau pisze:
a poza tym, skąd wiadomo że to co w sklepie piszą jest prawdą :)
Dlatego też zgaduje że to 3-FMC. Sprzedawca próbując wyjaśnić co to jest napisał "trifluoroetylowa" nie wiedząc tak naprawde co to znaczy. Ale to tylko moje domysły. Dlaczego nie poda prawdziwej nazwy ? Bo "zmodyfikowany mefedron" będzie się lepiej sprzedawać ;-)
  • 1951 / 14 / 0
Ale flephedron nawet nie jest podobny do mefa...
  • 261 / 2 / 0
69plateau pisze:
Ale flephedron nawet nie jest podobny do mefa...
Flephedrone to 4-FMC.

http://en.wikipedia.org/wiki/Flephedrone
http://en.wikipedia.org/wiki/3-Fluoromethcathinone

No ale nieważne co to jest, niech ktoś spróbuje i się okaże czy to "modyfikowany mefedron" %-D
  • 47 / 1 / 0
Zarówno 3-FMC, jak i 4-FMC sprzedawane są pod nazwą Flephedrone. Nie testowałem żadnej z nich, lecz ponoć jedynie 3-FMC może mieć potencjał
  • 1951 / 14 / 0
jak Timmy zauważył zarówno 4 jak i 3 jest pod tą nazwą sprzedawany. ja próbowałem tylko 4-fmc i niby pobudza, niby poprawia lekko nastrój, niby jest fajny wjazd z wykopem, ale ból głowy, dreszcze i zimno skreślają dla mnie tą substancję.
  • 1233 / 11 / 0
Połączenie 4-MEC z pFPP daje bardzo dobre efekty badań. Murti-Bing miał już okazję przyjrzeć się kilkakrotnie temu połączeniu. Optymalny stosunek to 120-130 mg 4MEC i 20-30 mg pFPP. Bardzo dobre wyniki badań %-D
  • 124 / 2 / 0
69plateau pisze:
jak Timmy zauważył zarówno 4 jak i 3 jest pod tą nazwą sprzedawany. ja próbowałem tylko 4-fmc i niby pobudza, niby poprawia lekko nastrój, niby jest fajny wjazd z wykopem, ale ból głowy, dreszcze i zimno skreślają dla mnie tą substancję.

Z tego co gdzieś czytałem, próbowałeś także brefedronu. Jak Ci się podobał ?
  • 1951 / 14 / 0
brefedron miałem spróbować, ale niestety się nie udało. Najprawdopodobniej jakoś w połowie września spróbuję, ale nie sam, tylko w miksie brefedron 100mg + MeOPP 150mg + 4-MEC 75mg + pFPP 20mg. Chcę zrobić taki bardzo rozleniwiający i w cholerę pluszowy mix.
  • 12 / / 0
murtibing pisze:
Połączenie 4-MEC z pFPP daje bardzo dobre efekty badań. Murti-Bing miał już okazję przyjrzeć się kilkakrotnie temu połączeniu. Optymalny stosunek to 120-130 mg 4MEC i 20-30 mg pFPP. Bardzo dobre wyniki badań %-D
Mógłbym prosić o więcej szczegółów ? Czas działania, jak z bezsennością ? Zakładam, droga podania to oral.
ODPOWIEDZ
Newsy
Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).

Pierwsze takie badania obaliły popularny mit

Mikrodawki LSD zyskały popularność jako potencjalna metoda leczenia ADHD, ale najnowsze badanie kliniczne wykazało, że ich skuteczność nie przewyższa placebo. Choć wiele osób wierzyło w poprawę koncentracji i samopoczucia, naukowcy nie znaleźli na to dowodów.

1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.