Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 2877 / 266 / 0
jak nie masz tolerki to jakiś tam sens jest
  • 633 / 154 / 0
Ale to nie to samo. Jedno nie ma tego wejścia, za które ludzie kochają alprę, bo rozpuszcza się powoli jako SR-ka, a drugie działa już w ciągu pół godziny.
Jak coś chcesz poczuć to daj ten afobam i potem ocenisz jak jest, bo te o przedłużonym działaniu to trzymają niejako w tle i za pół doby wrócisz z pytaniem, czemu nie poklepało.
@dash @Vcrimm
https://www.gdziepolek.pl/opinie-i-pyta ... k-xanax-sr
  • 8103 / 907 / 0
31 marca 2021Vcrimm pisze:
Czy mogę wziąć xanax sr 1mg, a po jakimś czasie dorzucić jeszcze afobam 0,5mg? Czy to ma sens?
Lepiej rozbij na pyl ten Xanax SR 1 mg, bo o przedłużonym działaniu to ledwo poczujesz.Ja bym Tobie radził nie dorzucać...bo tak będziesz dorzucać, aż wyzerujesz blister %-D.
Staraj się brać jak najmniej.Jak nie masz tolerancji to spokojnie alprazolam 0,5 mg - styka. :tabletki:
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 2877 / 266 / 0
poszło 150 mg kody pod prometh, i jeszcze sobie dorzuciłem 2 mg alpry, dzisiaj będzie Wielki Ćpartek :)
  • 1532 / 196 / 0
alpra to magiczne benzo, wątpie zeby jak ktoś miał zly dzień i wrzucił tą benzyne nie polepszyło mu się i dał rade dotrwać w pracy np do końca dnia .. jak wjedzie alpra to jest uczucie jak byś był bogiem. Strasznie dobra benzyna ale od dawek 1mg dopiero pokazuje na co ją stać , w mniejszych działa w tle
  • 867 / 253 / 0
Po 1mg to u mnie już zapanowuje wyjebizm totalny i senność. Można powiedzieć, że na moją zerową tolerancję (bo biorę nieczęsto, zwłaszcza jak mam pod ręką zapas jakiegoś opio) 1mg to prawie dawka rekreacyjna.
Raz półgłówka uwierał podgłówek, całą noc doskwierał mu ból,
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
  • 1532 / 196 / 0
kumplowi dalem 1mg który nie pije i nigdy nie bral alpry to musial walnąc kawe i energola i chodził troche jak pijany xd ale mówił , ze czuł się kozacko i czas mu zlecial jak pstryknięcie palcem , ja przez alko mam większą tolerke ale też mnie ładnie poskładało i przyjemnie minął dzień :) 1mg to jest dawka wystarczająca zeby poznać moc alprazolamu
  • 2877 / 266 / 0
dla ludzi z zerową tolerką na benzo (alko raczej dużo do rzeczy nie ma, mimo że te niby te same receptory rusza) 0,5-1 mg alpry to zdecydowanie wystarczająca dawka, po 1,5mg już solidnie wieje przy chodzeniu, a dwójka to już raczej do snu zetnie
  • 633 / 154 / 0
Bez tolerki to 0,5mg jest silne i czuć jej działanie do wieczora. Co prawda, pod koniec już tylko połowiczne, ale i tak nas trzyma ten stan - brak problemów i namiastka błogości.

Jedynka to już na jakiś zjazd, albo dla osób mocno znających się z benzo.
Lepsza beztroska niż po alko, przy jednoczesnym większym zachowaniu równowagi, więc trzeba się pilnować z tym dorzucaniem.

Dlaczego? Ano, żeby nie zacierała się granica, pomiędzy działaniem w tle, a uwaleniem się i gadaniem dziwnych rzeczy, nadmierną szczerością. I problemami z pamięcią.
Nigdy nie zataczało mną tak, jak po nachlaniu się.
  • 4 / / 0
@kurczakswiezy wiem, że xanax sr średnio nadaje się do ćpania, ale jak już go mam, to chcę go jakoś wykorzystać. Miałam nadzieję, że po czasie jak zacznie działać i dorzucę do niego afobam to będę bardziej czuła to 0,5mg.
Teolerkę mam zerową, ale alprę 0,5mg średnio czuję.
Chyba, że tak jak pisze @UJebany lepiej xanax sr skruszyć.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Marihuana a zdrowie jamy ustnej: Nowe badania kontra nikotyna i snus. Co szkodzi bardziej?

Największe jak dotąd badanie długofalowego wpływu marihuany na zdrowie wykazało… tylko pogorszenie stanu dziąseł – a i to w mniejszym stopniu niż przy używaniu tytoniu czy snusa! Nie zaobserwowano innych poważnych negatywnych skutków zdrowotnych.

Wysokie Mazowieckie: Matka znalazła narkotyki u 39-letniego syna i powiadomiła policję

67-letnia mieszkanka powiatu wysokomazowieckiego zawiadomiła policję o znalezieniu podejrzanych substancji w pokoju i ubraniach swojego 39-letniego syna. Funkcjonariusze z wydziału kryminalnego zabezpieczyli narkotyki i przedstawili mężczyźnie zarzuty.

Nowy gatunek grzyba produkującego alkaloidy sporyszu zidentyfikowany na WVU

Studentka mikrobiologii z Uniwersytetu Zachodniej Wirginii (WVU) dokonała przełomowego odkrycia, które może zrewolucjonizować rozwój farmaceutyków. Corinne Hazel, stypendystka programu Goldwater i specjalistka mikrobiologii środowiskowej, zidentyfikowała nieznany wcześniej gatunek grzyba, który produkuje związki chemiczne o działaniu zbliżonym do LSD – substancji wykorzystywanej w terapii depresji, zespołu stresu pourazowego (PTSD) i uzależnień.