Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 473 / 29 / 0
Co to jest xanax 2mg polski sloiczek w srodku taki smoczek tabletki prostokaatne wybrzuszenie na srodku z tylu U94 tabletka sie nie rozpuszcza pod jezykiem po pogryzieniu bez smaku ...
Uwaga! Użytkownik Nerwuseq nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
@Nerwuseq
Wydaje mi się, że powinna mieć gorzkawy posmak. Z opisu wygląda na real. Powinien powoli się rozpuszczać. Nie słyszałem o polskich podróbkach. Zrób jeszcze test z sprite, jest na yt pokazane co i jak. Najważniejsze, skąd ty to masz. Bo jak z apteki to się nie martw, wal śmiało!
  • 482 / 96 / 0
Jestem naprawdę spokojną osobą, nigdy się z nikim nie kłócę, po alkoholu jestem zawsze roześmiany tak samo po innych substancjach. Ale będąc 3 dni na wysokiej dawce alpry stałem się taki agresywny i niemiły dla wszystkich, że jak wytrzezwialem to obiecałem sobie, ze nigdy nie wezmę tego ponownie. Będąc na około 6-8 mg alpry bardzo mocno zwyzywałem ważną mi osobę, za co mam wyrzuty sumienia do teraz i brzydzi mnie to co jej powiedzialem. Nie chce się usprawiedlowac i mówić że to tylko wina alpry ale na trzeźwo nigdy przenigdy bym nie powiedzial takich rzeczy. Mówię o tym bo przypomniała mi się ta historia i może ktoś po przeczytaniu zmieni zdanie albo zastanowi się czy naprawde chce tego spróbować, opowiedziałem tę historię aby was przestrzec. Sytuacja miała miejsce w lutym i od tego czasu ani przez chwilę nie miałem ochoty wziąć żadnego benzo. Jestem zażenowany tym co się wtedy stało i szczerze mówiąc dziwię się sobie ze sprawiało mi przyjemność mówienie bardzo niemiłych rzeczy osobie którą bardzo kocham. Powiedziałem tej osobie prawdę następnego dnia, że byłem pod wpływem tabletek aby nie myślała, że to co mówilem było naprawdę. Czy miał ktoś kiedyś podobną sytuację?
  • 5 / / 0
Witam, mam pytanie odnośnie tego czy jeśli ktoś nie ma depresji to taki lek szybciej zacznie działać i od razu będzie faza czy tylko trochę szybciej czy nic po prostu nic nie poczujesz a i czy jak juz by byla ta faza to bedzie taka sama jak u wlasnie osoby z depresja i czy ta faze ogolnie w oby dwoch przypadkach mozna porownac do cpania
  • 473 / 29 / 0
Ktoś wie jak sprawdzić czy xanax to xanax i czy to normalnie się 2 mg nie rozpuszczają się podjęzykowe i są bez smaku słyszałem coś o jakimś teście z napojem sprite chyba trzeba wy rzucić i co jak się będzie rozpuszczać to znaczy że podróbka a jak się nie rozpuści to znaczy że prawdziwe?
Uwaga! Użytkownik Nerwuseq nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 765 / 50 / 1
19 sierpnia 2020Nerwuseq pisze:
Co to jest xanax 2mg polski sloiczek w srodku taki smoczek tabletki prostokaatne wybrzuszenie na srodku z tylu U94 tabletka sie nie rozpuszcza pod jezykiem po pogryzieniu bez smaku ...
Też coś takiego mam tyle, że niemieckie. Test ze sprajtem jest taki, że powinno opaść, leżeć i z czasem powinnie tam pływać tylko proch. Jak wypływa albo się rozpuszcza to fake. Ale ile to ma sensu, to ja nie wiem. Wziąłem to z ameryki. Gdyby cię jednak podkusiło wziąść go to zdaj mi relację proszę %-D
Wóz ma swoją specyfikę. Żeby ruszyć wrzucasz trójkę, luz to opcja parkowania, wsteczny to dwójka, a gaz to wsteczny.
  • 1211 / 615 / 0
Ktoś wie jak sprawdzić czy xanax to xanax i czy to normalnie się 2 mg nie rozpuszczają się podjęzykowe i są bez smaku (...)
W zasadzie sam sobie odpowiedziałeś na zadane przez siebie pytanie. Tabletki nie mają smaku - to nie jest alprazolam. Alpra jest gorzka jak cholera, nie da się nie poczuć tego smaku. Ja na samą myśl o wzięciu alperki pod język mam mdłości.

Pisałem tu już wcześniej ale powtórzę:

Nie kupujcie żadnych Xanaxów 2mg (te najłatwiej podrobić) z niepewnych źródeł! Teraz jest taki fejm na alprę, że nasrało się tych podróbek od chuja.

Do tego podróbki są robione z coraz większą dokładnością, tak że na pierwszy rzut oka nie da się praktycznie rozróżnić ich od oryginału. Dopiero po spróbowaniu zawartości słoiczka jasne staje się, że to co tam jest koło alpry nawet nie leżało.
Uwaga! Użytkownik Vratislav nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 765 / 50 / 1
@Vratislav
Musisz mieć rację, bo klon mnie nawet nie posmyrał. Dziś wrzuciłem, 5mg ksalolu z niemiec. (Ciut za duuużo) I to jest właśnie to! Na tym stanie mi zależy ojjj *,*
Wóz ma swoją specyfikę. Żeby ruszyć wrzucasz trójkę, luz to opcja parkowania, wsteczny to dwójka, a gaz to wsteczny.
  • 1070 / 135 / 0
Ktoś wie jak sprawdzić czy xanax to xanax i czy to normalnie się 2 mg nie rozpuszczają się podjęzykowe i są bez smaku słyszałem coś o jakimś teście z napojem sprite chyba trzeba wy rzucić i co jak się będzie rozpuszczać to znaczy że podróbka a jak się nie rozpuści to znaczy że prawdziwe?
Tak jak ktoś wyżej pisał przede wszystkim alpra ma w chuj gorzki/cierpki smak. Jadłem kiedyś eti (i mimo, że działał) to w smaku to była tektura/gips (kto wie czy nie było tam takiej domieszki %-D. Tylko czekać aż zaczną robić podróby z domieszką czegoś gorzkiego żeby się ludzie myśleli, że mają oryginały.

Zrobiłem podsumowanie w innym temacie.
Czyli podsumowując, oryginalny xanax jest:
- w smaku mocno gorzki,
- tabsy są twarde, nie "papierowe", łamią się na podziałkach, nie krusząc się za szybko,
- w teście sprite-a spada na dół szklanki, powoli się rozpuszczając, nie unosi się, nie puchnie,
- qrcode przekierowuje na tekst z kodem np, PAA104509.
  • 1655 / 299 / 0
@anonimowy18
Tak działają benzyny w wysokich dawkach - jak po dużej ilości alko, znosi hamulce i zaburza logiczne myślenie, stąd pierdolenie głupot. Znam to, sam tak miałem po klonazolamie.

A ja, po przerwie, zarzuciłem 0,5 mg alpry i określę ten stan (plus koda), jak pewien użytkownik napisał - lux faza %-D Stoję se, jaram fajkę i zaraz pójdę po maczek - akurat rzucili francuskiego Bakallanda, który w ilości 1 kg klepie ok. Oczywiście, będę też dzwonił po psychiatrach w sprawie, o której mówiłem.
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
Zablokowany
Newsy
1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

Papier nasączony syntetyczną marihuaną

W strzelińskim zakładzie karnym wykryto próbę przemytu substancji ABP, którą nasączone były kartki listu. Działanie syntetycznego narkotyku można porównać do silnego działania marihuany.

Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu

Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.