Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 1800 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: userd »
Mam problem, wczoraj zaplanowałem zjeść 2 tabsy Zolsany (zawiera zolpidem) i popić to dwoma piwkami strong, liczyłem na jakieś tam haluny tj. podwójne widzenie itp. (już próbowałem tego kilka razy) tak też zrobiłem, miałem w szufladzie schowany jeszcze listek zomirenu 0,5 mg którego nie planowałem jeść. Z tripa nie pamiętam dosłownie nic!!! Rano obudziłem się i z przerażeniem stwierdziłem że zjadłem wszystkie tablety tego zomirenu sic! Nie pamiętam kiedy i dlaczego to zrobiłem. Teraz mam stracha że będe miał objawy odstawienne po tym zomirenie. Kiedyś tj. z 2 miesiące temu byłem wjebany w Xanax i odstawienie tego było strasznie ciężkim przeżyciem, nie chce tego powtarzać. Niech mi ktoś powie czy po ciężkim odstawieniu alprazolamu zjedzenie dużej dawki połączonej z alkoholem wywoła objawy odstawienne.
Niczego nie chcę tak bardzo jak zasnąć i się nie obudzić
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Po jednorazowym uzyciu nie bedziesz mial raczej zadnych objawow odstawiennych, z tym ze kazde nowe wchodzenie w benzo powoduje szybsze uzaleznienie fizyczne imho. A psychicznie to sam wiesz.
  • 3523 / 51 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
czy sok grapefruitowy wzmacnia działanie benzo ?
AVOID DRINKING GRAPEFRUIT JUICE while taking this medicine.
info z ulotki Alprazolamu
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 622 / 25 / 0
WildMonkey pisze:
czy sok grapefruitowy wzmacnia działanie benzo ?
AVOID DRINKING GRAPEFRUIT JUICE while taking this medicine.
info z ulotki Alprazolamu
Pewnie, że wzmacnia. Ale powiem Ci tak - nie każdy sok grejpfrutowy wzmacnia benzo. Dlaczego? Otóż to gówno co kupujesz w kartonie w supermarkecie i masz napisane na opakowaniu "100% juice" może być pozbawione tych związków.

A związki, o ktorych mówię to inhibitory enzymów CYP3A4/A1 (jeśli się nie mylę), enzymy te metabolizują większość benzodiazepin. Czyli gdy zablokujemy te enzymy to więcej benzo trafi do krwi aniżeli się zmetabolizuje.

Spróbuj jednego dnia zjeść 0,75mg alprazolamu. Odczekaj 2 dni i też zjedź 0,75mg alprazolamu popijając dwoma szklankami soku grejfrutowego.

Napisz o efektach, jestem ciekawy, ale wydaje mi się, że może Cię powalić na podłogę jeśli trafi Ci się akurat "dobry sok grejfrutowy", hehe.
Uwaga! Użytkownik opiate warrior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 51 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
Nie wiem czy się za to brać bo : Diazepam działa na mnie źle, ale Signopam zajebiście :-/ więc może zobaczę jeszcze ten alprazolam bo też ma dość krótki okres półtrwania, ale jeśli już to soczek do niego będzie ze świerzych owoców ;-)
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 53 / 4 / 0
jutro zarzucam ostatnie 1 mg xanaxu do szkoły i chujowo się czuję :/ wprawdzie efekty były takie sobie, senność niesamowita, ale jednak gdybym miał tego więcej tak szybko bym nie skończył... uzależnienie? chyba nie... damn, żegnaj alprazolamie na czas nieokreślony...
Real lives are the reason why
We want to live another life
We want to feel another time
Another time...
  • 160 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: dysocjat »
dzieki ze kazdy mnie olal ale jednak zjadlem 600mg kodeiny + xanax i zyje jak narazie ale dzieki za olewke pozdrawiam
[b]!!!!!!!!!!!!!JESTEM DYSOCJAT NIE DYSOCJANT TO RÓŻNICA !!!!!!!!!!! :|[/b]

[]------[][]    
     |_0 _|
        /       
      _/\_
  • 440 / 4 / 0
Kurwa, zjadłem 700 tramalu i dopiero po zjadłem 2mg alpra i w pizdu słabo działa. Przez to zjebane pobudzenie.
Wskoczcie do klozetu i stańcie na głowie
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
  • 333 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: benzodxm »
@dysocjat
Kodeina+ benzodiazepiny to fajne polaczenie. Pewnie sie juz o tym przekonales. Te 600 mg kodeiny to z Thiocodinu czy Antidolu? 3 mg alprazolamu to sporo jak na dawke lecznicza, no ale nie o to Ci chodzi. Nie bierz tego codziennie, taka moja rada. Zejdz powoli z dawek i przestan to brac CALKOWICIE na jakis okres czasu. Chyba, ze koniecznosc posiadania przy sobie i kolowania tych tabletek Ci nie przeszkadza. Ja biore i juz nie narzekam, ze jestem w to wrabany- na poczatku bylem zly na siebie, ale mi przeszlo.
Jakos tam sobie zyje... Nie jest zle :)
  • 622 / 25 / 0
Wczoraj metkat + 1mg alpra + 150mg kody.

(Tolerka na wszystko zerowa praktycznie, oprócz metkatu)

Było zaaaajebiście. Jednoczesne pobudzenie psychiczne i sedacja oraz lekko podkręcone receptorki opioidowe ;) Zajebioza. Polecam.
Uwaga! Użytkownik opiate warrior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.