Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 420 / 2 / 0
Prawidłowego dla leku dzialania nie czujesz bo pewnie nie masz fobii, lekow, niepokoju itd. Jak dla mnie to daj sobie spokoj z ta zajebista substancja, dla ludzi ktorzy jej potrzebuja jest naprawde zajebista. Chcesz cpac cos z tej grupy lekow to wybierz klony, one sie bardziej nadaja do zapierdalania sie do nieprzytomnosci. A najlepiej zrezygnuj z benzo w ogole, dobrze na tym wyjdziesz.
  • 415 / 1 / 0
@Kakihara

Taa masz racje, po prostu kiedys bralem klony i lorazepam i pamietam ze po klonach byla zwalka, a lorazepam jest zajebisty to fakt ale trzeba uwazac z dawkowaniem. Po prostu bylo tak zabawowo mozna powiedziec.

I chcialem sprobowac teraz tego co wszyscy tak zachwalaja ze podobno najlepsze benzo i wgl. Ale ja nie mam raczej zadnych fobii ani niczego takiego, po prostu na nast raz zamiast przeplacac za alprazolam zalatwie sobie lorafen lub klony i bedzie luz.
Narazie sie zastanawiam jak wykorzystac ten lek najlepiej z czym polaczyc, a moze sobie zostawie bo narazie mam wolne - ferie, ale jak bd mial isc do szkoly np i bede wiedzial ze przejebany dzien to czemu nie zarzucic troszke ;-)
  • 75 / / 0
Podpisuje sie pod wyzej napisanymi postami.. na mnie klony i alpra juz tez niedzialaja tak jak keidys.. mialem dola... pomogly mi ssri.. aby dorze porobic sie benzo potrzebuje conajmniej 10-16mg klona lub 30-40mg alpry z alkoholem ... totalny bezsens
  • 886 / 9 / 0
czas na lekki chil bo od dawna nie waliłem alpry tylko codziennie te ssri ciągne :P także na razie poleciało 3,5 mg jakieś godzine temu i teraz do tego piwko pije które jak zawsze na alprze smakuje wyborowo. Od dawna sie zastanawiam czemu tak pieknie wchodzi tzn butelke można normalnie w chwile wypić. Później nie wiem może jeszcze jakieś 3 mg i piwko i shluz. Podobna akcja dopiero za jakiś miesiąc :) Ja teraz tak tylko alpre biore bo na co dzień w zupełności wystarcza mi paro ;)
  • 2 / / 0
Jesli rozchodzi sie o alprazolam to brałem juz wszystkie leki z grupy benzodiazepin,i co?Co do lęków to zajefajnie działał na mnie clonazepam,aaale,po nim nie kontrolowałem tego co robie,jeszcze jak doszło jakieś alco do tego to juz totalnie,potrafilem robic rzeczy ktorych bym nie zrobil bez zazywania tego.Wiec skończylem z klonami ,choc nie bylo to latwe,wiadomo.Alprazolam,hehe,jedyna bezno,ktorej nie probowalem,wiec sprobowalem i jest super,ZERO lęków,zajefajny kontakt z ludzmi i wogole odczucie ze jakbym nie mial zadnych problemow a mam ich cala mase.Zobaczymy jak bedzie dalej ale smigam caly czas na jakis benzo bo jestem uzalezniony.czasem mieszam alpre z relanium i jest bezlękowo.Czasem zarzuce wiecej niz powinienem ;-)
  • 7 / / 0
jestem na mocloxir już 2 miesiące, dawka 600/d (limao)
na początku czułem pewność siebie na mocloxirze( brałem minimalne dawki alpry codziennie, 05/0,25 i coraz mniej do zredukowania) ostatnio tez wrzucałem po 0,5
teraz jest 4 dzień gdy jestem na czysto, i czuje się chujowo, w sensie psychicznym
powróciły lęki, nurtujące myśli których nie mogę osunąć z głowy(pochodzenia socio-fobi) , ciężko zasnąć bo myślisz jak naspidowany szczególnie wieczorem typu pojazd "któr zawraca koło glowy jego kolorowy, to mój głowy a głowy mój to, kolorow jego głowy" chyba każdy to zna
i moje pytanie czy to może być przez alpre, jakiś skutek odstawienny? fizycznych objawów zero
bo nie wiem czy zmieniać lek, tak mi się nie chce znowu :'( polecacie jakiś?
  • 271 / 8 / 0
Ja tam roznicy w dzialaniu miedzy zomkiem, xanaxem, alproxem i afobamem nie odnotowalem :) raz tylko kupilem xanax (3 opakowania po 30 tabsow 2mg, takie podluzne prostokaty z podzialka na 4 czesci, w stylowym sloiczku) iiii oprocz wrazenia spowodowanego tym, ze to byl ten !!!! XANAX ! ! ! nic nie bylo... no, poza wjebaniem fizycznym jak zjadlem 3 takie sloiki + 3 sloiki afo 1mg w ciagu :P

edit. ale imo, zomki sa najgorsze - te male niebieskie tableteczki sa vfuj gorzkie - a rozplywaja sie w buzi jak pudrowy cukierek - w ogole to same z siebie sie rozpadaja, nawet ja sa w blistrze

P.S. Kiedys tam na forum argumentowalem to, ze to klon jest najlepszym benzo. Zwracam wam honor alprozercy! Jednak alprazolam jest krolem! :D Z niecierpliwoscia czekam na to, az pojawi sie cos JESZCZE lepszego! :D:D:D
Ostatnio zmieniony 09 lutego 2011 przez bogor, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 325 / 3 / 0
Jest w polskich aptekach Xanax 2mg (nie SR)?
Uwaga! Użytkownik Kleryk Lubi Dzieci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 271 / 8 / 0
Nie wiem czy teraz jest, ale rok temu byl :D (nawet 3 opakowania od reki dostalem, nie musialem na zamowienie) he he he, its bjutiful panowie, bjutiful... i drogie
  • 325 / 3 / 0
Orientuje się ktoś, czy mając na recepcie 60 tab. Zomirenu 1mg mógłbym poprosić o Xanax 2mg?
Uwaga! Użytkownik Kleryk Lubi Dzieci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.

Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej

Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.

To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.