Taa masz racje, po prostu kiedys bralem klony i lorazepam i pamietam ze po klonach byla zwalka, a lorazepam jest zajebisty to fakt ale trzeba uwazac z dawkowaniem. Po prostu bylo tak zabawowo mozna powiedziec.
I chcialem sprobowac teraz tego co wszyscy tak zachwalaja ze podobno najlepsze benzo i wgl. Ale ja nie mam raczej zadnych fobii ani niczego takiego, po prostu na nast raz zamiast przeplacac za alprazolam zalatwie sobie lorafen lub klony i bedzie luz.
Narazie sie zastanawiam jak wykorzystac ten lek najlepiej z czym polaczyc, a moze sobie zostawie bo narazie mam wolne - ferie, ale jak bd mial isc do szkoly np i bede wiedzial ze przejebany dzien to czemu nie zarzucic troszke ;-)
na początku czułem pewność siebie na mocloxirze( brałem minimalne dawki alpry codziennie, 05/0,25 i coraz mniej do zredukowania) ostatnio tez wrzucałem po 0,5
teraz jest 4 dzień gdy jestem na czysto, i czuje się chujowo, w sensie psychicznym
powróciły lęki, nurtujące myśli których nie mogę osunąć z głowy(pochodzenia socio-fobi) , ciężko zasnąć bo myślisz jak naspidowany szczególnie wieczorem typu pojazd "któr zawraca koło glowy jego kolorowy, to mój głowy a głowy mój to, kolorow jego głowy" chyba każdy to zna
i moje pytanie czy to może być przez alpre, jakiś skutek odstawienny? fizycznych objawów zero
bo nie wiem czy zmieniać lek, tak mi się nie chce znowu :'( polecacie jakiś?
edit. ale imo, zomki sa najgorsze - te male niebieskie tableteczki sa vfuj gorzkie - a rozplywaja sie w buzi jak pudrowy cukierek - w ogole to same z siebie sie rozpadaja, nawet ja sa w blistrze
P.S. Kiedys tam na forum argumentowalem to, ze to klon jest najlepszym benzo. Zwracam wam honor alprozercy! Jednak alprazolam jest krolem! :D Z niecierpliwoscia czekam na to, az pojawi sie cos JESZCZE lepszego! :D:D:D
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.