Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 166 / / 0
Biorę sobie po 2mg Xanaxu i praktycznie nie odczuwam efektów. Ja ich po prostu nie widzę, czy bdz na mnie nie działa po prostu?
  • 4 / 1 / 0
ja tak czesto robie i wlasnie taki mam efekt ale mowie to jest mala dawka do 2 mg. po wiekszej ilosci benzo i alko zgadzam sie ze jest tragedia i dziura w mozgu z ogolna rozjebka na imprezie. ale staram sie nie pic za duzo wiec to tez moze dlatego . zreszta kazdy ma inny organizm a moj jest dosc rozwalony przez rozmaite psychotropy.
  • 3 / / 0
Blackdevil w takim razie nie ma powodow dla ktorych je bierzesz,nie czujesz efektow bo nic Ci nie dolega.Jakbys czul lęk i inne tego typu dolegliwosci na codzien to zaręczam ze niemowilbys ze Xanax 2mg nie dziala bo to bzdura co mowisz.To jest lek! A nie cukierki na poprawe nastroju ktore mozna wziac jak masz ochote na odrobine szalenstwa...
Ja przeszedlem zalamanie nerwowe i wiem co mowie,bardzo ciezko dojsc do stablinego stanu po ataku lęku i zalania sie najmroczniejszymi uczuciami jakie nami targaja,xanax 1mg wystarczy abym z histerii przeszedl w stan spokoju i opanowania.
  • 1489 / 22 / 0
Ja skończyłem paczkę zomirenu 0.5 właśnie i tolerka wyraźnie podskoczyła. Z początku jedna sztuka podzielona na dwie połówki praktycznie mnie usypiała w ciagu dnia, a teraz po 1mg czułem lekką sadację.
Muszę załatwić sobie jakieś relanium, bo po skończeniu działania alpry (po 4-5 godzinach) czuję znów niepokój i taki dyskomfort psychiczny..
  • 166 / / 0
Zmieniam zdanie, Alpra jest cudowna :heart: Daje mi wszystko czego potrzebuję. Nawet do reszty dragów mnie już właściwie nie ciągnie[co byłem pewny, że jest niemożliwe]. Problem to fakt, że benzodiazepiny bardzo słabo na mnie działają. Klorazepatu i Relanimum nawet nie czułem, Klona też słabo nawet 6mg [chyba, że z alkoholem]. Alpry muszę wziąć minimum 2mg, by coś poczuć. By efekt był jakoś wyraźnie przyjemny/wyczuwalny 4-6mg

Bardzo obawiam się, że szybko dopadnie mnie tolerancja. Gdyby tak nie było to chętnie płaciłbym i 100zł[albo i więcej] miesięcznie za Zomiren przez resztę życia... Jestem pewniejszy siebie, wygadany, wysypiam się, zadowolony z życia, wyluzowany, w końcu mogę się skupić na nauce [pierwszy raz od daaaawna] Zwykłe rzeczy dnia codziennego sprawiają mi przyjemność.

Próbowałem kiedyś jakichś neuroleptyków[gówno], potem słabych antydepresantów[gówno], selegiliny[słaby efekt], oraz wszystkich możliwych ziółek.

Słyszałem, że Parosektyna jest silnym i dobrym lekiem, chyba nawet gdzieś czytałem, że ma coś wspólnego z benzodiazepinami. Może niedługo się w nią zaopatrzę. Potwierdzi ktoś czy warto? Oczywiście nie ograniczam ewentualnego wyboru tylko do SSRI. [są jeszcze leki takie jak: Agomelatyna, SARI, SNDRI,DRI,SRI,NDR,NRI,SSRE,trójpierścienie leki przeciwdepresyjne, czteropierścieniowe leki antydepresyjne...] Jednak zupełnie się na nich nie znam, Słyszałem jednak, że od niektórych antydepresantów często pojawiają się skutki uboczne takie jak np tycie, a szczupły nie jestem i kilkanście kg zdecydowanie nie chcę przytyć.

Choć i tak wolałbym codziennie brać 4-6-8mg Alpry.[a nawet i 10mg jeśli by tolerancja nie rosłaby w nieskończoność] Niestety o ile się nie mylę,[a może się mylę?] tolerancja będzie tylko rosnąć i rosnąć, aż w końcu bym musiał wydawać setki złotych i być zapisanym we wszystkich przychodniach w moim mieście, by mieć jej wystarczającą ilość :nuts:
Ostatnio zmieniony 26 stycznia 2011 przez blackdevil, łącznie zmieniany 16 razy.
  • 886 / 9 / 0
Nie wpierdalaj się w alpre bo na dłuższą mete nie warto. Alpre stosuje tylko doraźnie( w sumie w tym roku jeszcze alpry nie miałem w ustach, a 2 opakowania leżą w szufladzie) odkąd jestem na paroksetynie i ten ssri ci polecam ;)
  • 420 / 2 / 0
Po chwilowym stlumieniu przez alpre pozniej bol bedzie jeszcze wiekszy, sam przez to samo przechodzilem. Z tym ze zdawalem sobie z tego sprawe jeszcze przed wjebaniem sie mocno w benzo i mi to nie przeszkodzilo, takze nie jestem raczej odpowiednia osoba do przekonywania innych do tych faktow ;)
  • 32 / 1 / 0
Mam pytanie ile ważna jest recepta znalazłem w biórku recke na zomiren o,5 mg
Uwaga! Użytkownik years after nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 325 / 3 / 0
30 dni od daty wystawienia.

Ps. Na recepcie widnieje również pod datą wystawienia druga rubryka "data realizacji". Wtedy liczymy od tej drugiej rubryki. Jednak to rzadko stosowana praktyka i ta rubryka pozostaje pusta.
Uwaga! Użytkownik Kleryk Lubi Dzieci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 87 / / 0
Recepty na bezno z tego co wiem wazne sa przez tydzien... moge sie mylic... dzisiaj realizowalem recepte na alprox 1mg dla mastifa 5 dni po terminie... pani troche sie obruszyla ... ale poszla gadka ze szla poczta i z tad to opoznienie...
Zablokowany
Newsy
Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.

Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.

Fabryka narkotyków zlikwidowana

Policjanci Zarządu w Poznaniu Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości wspólnie z Zarządem w Łodzi Centralnego Biura Śledczego Policji, przy współpracy z prokuratorami wielkopolskiego pionu Przestępczości Zorganizowanej Prokuratury Krajowej, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, której członkowie wytwarzali środki psychotropowe. W działaniach polegających na likwidacji laboratorium narkotykowego udział brali także funkcjonariusze KAS i pracownicy Wydziału Zwalczania Przestępczości Środowiskowej WIOŚ w Olsztynie.