Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 10 / / 0
Jak ma się łączenie xanaxu ze spamilanem (buspiron)?
  • 8103 / 906 / 0
Mozna láczyc.Glowny skladnik spamilanu oddzialywuje na receptory 5-HT1A a alpra na receptory GABA, wiec nie powinno byc zadnych przeciwwskazan.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 169 / 2 / 0
Czy słyszał ktoś o jakichkolwiek interakcjach pomiędzy alprazolamem a substancjami takimi jak lidokaina, nowokaina, lingokaina itp podawanymi miejscowo jako znieczulenie dentystyczne? Nigdzie nic nie znalazłem ale chciałem się upewnić przed zabiegiem
podpis usunięty
  • 9302 / 1809 / 0
30 października 2017Grenseal pisze:
[mention]eiffel65[/mention]

Każde benzo nadaje się do pomocy przy zaśnięciu postimowym. Nawet Alpra uspokoi organizm, pozwoli na odrobinę sedacji. Także jeśli są jakieś problemy z zasypianiem to benzo daje radę. Wykluczyłbym tylko wszystkie klony oraz flunitrazolam dla pewności. %-D
A nie jest to tak, ze po wrzuceniu benzo, jak juz ono zejdzie to macie brak GABA?

Jesli tak to zadne sie nie nadaje.
A potem zdziwieni sniegami optycznymi czy innymi sajdami glutaminergicznymi.

Oczywiscie kazde kolejne benzo tylko poglebi brak gaba.
No a potem to juz tylko z benzo cpanie:)

Dluzsze uzytkowanie benzo- downreguluje receptory gaba a super pomysly typu hexen upreguluje adrenaline.
A dalej?
A dalej to juz proste- schizy i jazdy.

Wiec jakie benzo? Zadne:)
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 43 / / 0
Po dłuższej przerwie 0.5 mg alpragenu podlane piwkami przepalone suszem roslinnym cudownie wypieściło mi mózg :*)

Polecam kombo.
Uwaga! Użytkownik playstation jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1653 / 298 / 0
Nie ma to jak 7mg alprazolamu, 30mg zolpidemu oraz 20mg temazepamu na dobry początek dnia :*) Wczoraj wjebałem 9mg Alproxu i 3 zolpidemu i urwał mi się film... nie spałem, ale na szczęscie nic nie rozrabiałem. Nie pamiętam tylko mego pysznego dania, Oraz tego kiedy położyłem się spać %-D
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 8103 / 906 / 0
@up
Ziomus, ale dawki bierzesz, skrét bedzie bolesny.Czy bierzesz tylko okazyjnie ?
W wieku lat piętnastu
  • 1653 / 298 / 0
Tylko okazjonalnie. Kolega się wprowadził dokładnie w momencie gdzie rzucałem opio i skręt mnie męczył. A, że to równy gość i ma sztamę z doktorkiem to pokazał mi całą torbę Alproxu 1mg, Signopamu 20mg, różne ma zolpidemy z różnych film farmaceutycznych,(Onirex, Zolpigen oraz Nasen co skończyło się na totatnym rozpierdolu. Ja, jako nie lubię się cyckać to najpierw dużą garść alpry, następnie skromne 200mg temazepamu i z 70mg zolpidemu. Jak w niedziele zarzuciłem, to obudziłem się w środę (nie tą dziś).
Dzisiaj z rana niestety tylko 30mg zolpidemu i 20mg temazepamu. Jak kolega wstanie to i idziemy ogarniać - mamy sporo oryginalnych pustych rzecek gdzie trzeba tyko wypisać co się chce. Ja głosuję za clonazepamem i zolpidemem, oczywiście w słusznych ilościach :gun:
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 8103 / 906 / 0
08 listopada 2017Teabadger pisze:
Jak w niedziele zarzuciłem, to obudziłem się w środę (nie tą dziś).
Po chuj bierzesz takie dawki ? Zeby narobic sobie przypalu.Jednego dnia nic sie nie stanie i pojdziesz do lozka a za kolejnym dniem obudzisz sie na dolku albo SOR.

Wez sobie 1 mg - 2 mg alpry, 2-3 piwka i uwierz mi, bedzie o wiele lepiej :cheesy:
W wieku lat piętnastu
  • 757 / 113 / 0
albo zamiast tyle łykać jebnij sobie łopatą w głowę - efekt będzie podobny, a tak tylko marnujecie towar ;)
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.