Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 3955 / 146 / 0
to prawda, ze kofeina dobrze niweluje ta zamulke alprowa, ktora czasem sie pojawia. ale im dluzej jem alpre tym mniej mnie muli, teraz moge zjesc 1mg i bez kawy jest spoko.
  • 1709 / 11 / 0
Jest jeszcze w Polsce produkowany Neurol?
  • 86 / 5 / 0
Zajebiste benzo
Usowa niechciane mysli, mega pewnosc siebie i otwarcie jednoczesnie bez jakiegos otepienia. Dla kazdego typu lęk owcow wziecie tego to praktycznie uzaleznienie psychiczne i mysli jak by bylo lepiej na bani
  • 659 / 2 / 0
juicy pisze:
Co do laczenia z kodeina..... Jesli chcesz super speeda i motywacje do dzialania przy czym zapierdoliste rozleniwienie ale klarownosc ,euforie i trzezwosc bierzesz najpierw alpre... Jesli chcesz sie ujebac ,walisz kode jako first czekasz 20-30minut (w zaleznosci od tego jak wyczuwasz po ilu gdzies wjezdza koda to odejmujesz tak z 10minut ,bo nie wiem czemu ale alpra wali w banke podjezykowo momentalnie).
Aż mnie ciarki przeszły jak pomyślałem o wypiciu kody z antka + podjęzykowo alprox, i to nie ze względu na bombe tylko raczej na smak obu tych rzeczy ...
  • 606 / 8 / 0
Kolejny dowód że alpra to niszczyciel
4 dni ciągu 1,5mg-2-5-3 i dzisiaj mam ochotę wsadzić głowę do piekarnika i popłakać

Po jakimś czasie alpra to koszmar, wystarczy kilka dni żeby odstawka była przykra. Pisaliście o tym setki razy, ale co tam %-D zaradny lekoman musi przekonać się sam :finger: jedyny plus to ten że przestawiłem się na sniff, co wiąże się z mniejszymi ilościami. Jeśli mam do załatwienia sprawę wymagającą żelaznych nerwów i przyklejonego uśmiechu, to 1mg noskiem zdaje egzamin zakomicie :-D

żeby na jednym się skończyło...
Po powrocie do hacjendy nachodzi myśl o jednej pod język "tak dla relaksu" a skoro pod język to i w nos. Albo nie! Dwie!
A że wypada zachować równowagę to i druga pod język
duldidaj pisze:
Jest jeszcze w Polsce produkowany Neurol?

Jest, ale nie wiem czy nie tylko SR
Blok tekstu mogący usprawiedliwić moje ćpanie, dodać mu ideologii, wnieść coś błyskotliwego albo po prostu być. To nadal blok. Przewijaj dalej
  • 952 / 3 / 0
Hehe posiedz w nalogu dluzej to zobaczysz co psychotropy robia z mozgu :D taka papke , ze jak odlozysz to warzywem sie staniesz :D widze ze brniesz ku zagladzie :D niedlugo nie usmiechniesz sie bez leku :D
"Mieszkam w wieży Babel a piętro niżej mieszka diabeł"
Gdy idę wyrzucić śmieci przybijam mu grabe"
Niesiemy dla was bombe te znaki wróżą wojne
  • 606 / 8 / 0
klonista pisze:
Hehe posiedz w nalogu dluzej to zobaczysz co psychotropy robia z mozgu :D taka papke , ze jak odlozysz to warzywem sie staniesz :D widze ze brniesz ku zagladzie :D niedlugo nie usmiechniesz sie bez leku :D

Mądry post, zaskoczyłeś mnie. Benzo nie da się mieć "na zapas" po przekroczeniu pewnej granicy. Już tego doświadczyłem po 2msc ciągu na rolkach, klonach i alprze. Kolejne kilka msc wracania do siebie. A alperka właśnie się kończy, zostało 1,5mg. Nie mam zamiaru iść po nową, to jedyny ratunek

wytrzymałem pół roku bez ciągów, a teraz znowu się zaczyna :D śmiać się czy płakać? Chyba śmiać, w końcu to rozweselacze ;) niestety dzisiaj idę z bernardynem do weta, a biedak ma zapalenie błędnika i ten.... :kotz:

Bądź co Bądź Klonista przyznasz że ciągi na benzo to życie w przyspieszonym tempie, przewijanie nudnych momentów :D dziwi mnie że nie łapiesz dołów po klonach w ciągach, bo akurat ten wieczny chujowy poranny kac mnie dobijał. Na szczęście w domu zostały tylko losowe blistry antydepresantów a takim desperatem to ja nie jestem. Kończę listek i podejmuję wyzwanie Actimela :D
Blok tekstu mogący usprawiedliwić moje ćpanie, dodać mu ideologii, wnieść coś błyskotliwego albo po prostu być. To nadal blok. Przewijaj dalej
  • 1709 / 11 / 0
Philipos pisze:
Bądź co Bądź Klonista przyznasz że ciągi na benzo to życie w przyspieszonym tempie, przewijanie nudnych momentów :D
Bo benzo to wehikuł czasu z czapką niewidką w zestawie ^_^
  • 952 / 3 / 0
no wlasnie, wiec skoro przewija sie nudne momenty wszystko jest lepsze itd latwo sie uzaleznic psychicznie, a fizyczne uzaleznienie to wtedy tylko kwestia czasu , mi teraz ciezko strasznie odlozyc benzo po takim czasie ale staram sie :D pracuje nad kilkoma metodami , jak ulatwic spanie podczas odstawienia benzo, jak poprawic samopoczucie itd :D troche nawet mi wychodzi :D jak uda mi sie wyjsc z nalogu napisze poradnik jak latwo , i bez trudu odlozyc benzodiazepiny :-) chociaz nie wiem czy to bez sensu opisywac jak zdobywac benzo, by pozniej opisywac jak wychodzic z nalogu %-D
"Mieszkam w wieży Babel a piętro niżej mieszka diabeł"
Gdy idę wyrzucić śmieci przybijam mu grabe"
Niesiemy dla was bombe te znaki wróżą wojne
  • 510 / 14 / 0
Przypominam, że to temat o alprze :finger:
Powyższy post jest subiektywnym spostrzeżeniem z doświadczeń sennych usera.
Przed zastosowaniem, skontaktuj się z grabarzem i opłać kwaterę.
...since 2006
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.