tez zauwazylem, ze pomaga na kaca. ostatnio wypilem 3 mocne browary i jak wstalem to mialem chujowego kaca a przed wczoraj zjadlem 0,5mg, potem wypilem 6 browarow przez cala noc, o 6 rano zjadlem jeszcze 0,5mg na sen i obudzilem sie bez zadnego kaca. zdziwilem sie.
zapasy benzo mam zawsze w domu od prawie 2 lat i nigdy mnie do nich nie ciagnelo, bralem tylko na sen nie czesicej niz 1 na tydzien. ale teraz jest sytuacja jaka jest i potrzebuje czegos co pomoze sie odciac, jak SSRI sie rozkreci to benzo nie beda potrzebne, wiec nie sadze zebym do nich wracal bo mnie to po prostu nie bawi.
eso pisze:jak dlugo brales nie uzalezniajac sie?
tez zauwazylem, ze pomaga na kaca. ostatnio wypilem 3 mocne browary i jak wstalem to mialem chujowego kaca a przed wczoraj zjadlem 0,5mg, potem wypilem 6 browarow przez cala noc, o 6 rano zjadlem jeszcze 0,5mg na sen i obudzilem sie bez zadnego kaca. zdziwilem sie.
Gdy idę wyrzucić śmieci przybijam mu grabe"
Niesiemy dla was bombe te znaki wróżą wojne
3 piwa, 1l energetyka (32mgkofeiny/100ml), cisnienie 113/79 puls 107, na obiad przesolony ryż: co zarzucić do thc ze znajomym klerykiem? 1,5mg alprazolamu czy 9mg bromka? doprawie jeszcze 1g omega 3 i 3,6g piracetamu, a takze yerba, tylko zeby mi serce nie wyjebało. Enybady?
1,5mg alpry było w sobote, poprzednim razem 0,5 w środe, wiec zeby nie przecholowac, bo 2 razy na tydz. to jeszcze nie duzo?
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.