Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 1360 / 179 / 0
Leczniczo- jeszcze ale juz pewnie niedlugo. Wkrotce tez bedziesz brala leczniczo z tym ze codziennie. Lepiej juz brac bromka czy klona nawet niz alpre imo. We wszystkie benzo predzej czy pozniej sie czlowiek wjebie ale jak kiedys braknie ci alpry i bedziesz juz wjebana to czeka cie pieklo.
mój mail: maykel855@gmail.com
  • 1188 / 5 / 0
Mam paczkę Zomirenu od końca lipca i zostało mi sporo ponad pół opakowania, na prawdę nie jem tego często i nie traktuję typowo rekreacyjnie, chociaż nie powiem, lubię te stan. Zastanawiam się czy nie poprosić lekarza o jakieś słabsze benzo, chociaż działanie alpry mi podchodzi najbardziej z tych co próbowałam.
  • 239 / / 0
Zażywałem alprazolam. To jest właśnie to czego szukałem przez dłuższy czas. Niestety szybko zwiększa się na niego tolerancja i trzeba zwiększać ilość przyjmowanych tabletek. Po tym leku szybko się wyciszałem i od razu przechodziły mi głupie i złe myśli.Znikały też lęki. Świat stawał się piękny. W miarę się opanowałem bo brałem coraz większe dawki a nie chciałem się od tego gówna uzależnić i narazie mam kilka miesięcy abstynencji. Aha, bardzo dobrze działał u mnie na kaca. Po kilku tabletkach nawet nie czułem że piłem a mogę powiedzieć że mam kace przejebane :-D
  • 3959 / 148 / 0
jak dlugo brales nie uzalezniajac sie?

tez zauwazylem, ze pomaga na kaca. ostatnio wypilem 3 mocne browary i jak wstalem to mialem chujowego kaca a przed wczoraj zjadlem 0,5mg, potem wypilem 6 browarow przez cala noc, o 6 rano zjadlem jeszcze 0,5mg na sen i obudzilem sie bez zadnego kaca. zdziwilem sie.
  • 1358 / 23 / 0
Jeżeli masz stresy/lęki choć trochę ponad normę, to jest ogromna szansa na wpadnięcie w benzo od razu psychicznie - skoro czujesz się po tym lepiej, to ogromnym wyrzeczeniem byłoby nie brać. Można brać przez 3 lata tak jak ja i zarzucać 4-10 razy w miesiącu, będąc w stanie robić dłuższe przerwy(pół roku miałem w tamtym roku przerwy od benzo i obyło się bezproblemowo), ale psychicznie będziesz uzależniony i w każdej chwili jest zawsze ryzyko, że wpadniesz głębiej.
http://www.lastfm.pl/user/Everett92
  • 3959 / 148 / 0
zaczalem kuracje SSRI i dopoki ten lek sie nie rozkreci, chcialbym pojechac tak ze dwa tygodnia na benzo. mam chujowy okres w zyciu, nie radze sobie z tym i alpra przynosi ulge. wiem, ze jak SSRI zacznie dzialac to bedzie juz luz i benzo nie bedzie mi potrzebne. wiem co mowie, bo bralem ten sam SSRi ponad rok i odstawilem w czerwcu ale miesiac po odstawce troche mi sie w zyciu zjebalo i znowu potrzebuje tego dzialania ale zanim sie rozkreci potrzebuje czegos co pomoze mi przetrwac ten najgorszy okres, glownie potrzebuje wyciszyc sie emocjonalnie bo z tym mam problem obecnie i po prostu nie ogarniam, jest na maxa chujowo. wyszedlem nie tak dawno temu z depresji i nie mam ochoty wracac a poki co czuje, ze wszystko zmierza w tym kierunku.
zapasy benzo mam zawsze w domu od prawie 2 lat i nigdy mnie do nich nie ciagnelo, bralem tylko na sen nie czesicej niz 1 na tydzien. ale teraz jest sytuacja jaka jest i potrzebuje czegos co pomoze sie odciac, jak SSRI sie rozkreci to benzo nie beda potrzebne, wiec nie sadze zebym do nich wracal bo mnie to po prostu nie bawi.
Ostatnio zmieniony 25 sierpnia 2013 przez eso, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 239 / / 0
eso pisze:
jak dlugo brales nie uzalezniajac sie?

tez zauwazylem, ze pomaga na kaca. ostatnio wypilem 3 mocne browary i jak wstalem to mialem chujowego kaca a przed wczoraj zjadlem 0,5mg, potem wypilem 6 browarow przez cala noc, o 6 rano zjadlem jeszcze 0,5mg na sen i obudzilem sie bez zadnego kaca. zdziwilem sie.
Brałem ze 2 miesiące, na początku razem z paroksetyną (2 tygodnie powinno się tylko brać alprazolam) ale przedłużyłem sobie "benzokurację" jeszcze do 2 miesięcy. Przeważnie dzień w dzień ale zdarzało mi się nie brać w niektóre dni. Nie miałem problemu z odstawieniem. Jedynie miałem lekkie zawroty głowy i jakieś dźwięki słyszałem w uchu :-) Zdarzyło mi się ostro pochlać będąc na ssri i benzo, na drugi dzień wielki kac więc parę tabletek benzo na dobry początek dnia i kac poszedł w pizdu. :-)
  • 1180 / 5 / 0
Czy biorąc alpre przez miesiąc w ilości 2mg/dzień to jak po miesiącu naglę przeskoczę na 2mg albo nawet 4mg klona będzie jakiś dyskomfort? Czysto teoretycznie pytam.
Ostatnio zmieniony 26 sierpnia 2013 przez kowalskii, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 952 / 3 / 0
glodu od benzo nie odczujesz jesli jestes uzalezniony czy cos, ale po miesiacu nie jestes pewnie, nic ci sie nie stanie ale nie wiadomo czy podpasuje ci profil dzialania substancji. klonazepam jak dla mnie mocniejszy od alpry, czyli mocniej dziala rozluzniajaco , prospolecznie czyli ze z kazdym zaczynam gadac o byle czym, a czy poczujesz dyskomfort, nie wiem moze na poaczatku bedzie za mocno i bedziesz ospaly to zmniejszysz dawke , a moze byc zupelnie na odwrot , ciezko stwierdzic, ale z tego co widac po postach to klonazepam jest najbardziej rekreacyjna benzodiazepina w polsce moze , nie wiem ale jak dla mnie tak a probowalem duuzo roznych, i zaden ani alpra ani lorafen ani nic o podobnej sile nie bylo mocniejsze od klona, ale to moje prywatne zdanie :D zalezy po co ci benzo jak zjesz odrazu bez tolerki 4 mg klona mozesz sie czuc sie troszke jakby pijany spiacy ale przy odpowiedniej dawce naprawde moze duzo spraw rozwiazac pomoc, ale niestety silnie uzaleznia, przynajmniej zadziej sie wrzuca to niz alpre bo dluzej dziala, alpre musialem ladowac kilka razy dziennie
"Mieszkam w wieży Babel a piętro niżej mieszka diabeł"
Gdy idę wyrzucić śmieci przybijam mu grabe"
Niesiemy dla was bombe te znaki wróżą wojne
  • 1343 / 18 / 0
dzieki, next question:

3 piwa, 1l energetyka (32mgkofeiny/100ml), cisnienie 113/79 puls 107, na obiad przesolony ryż: co zarzucić do thc ze znajomym klerykiem? 1,5mg alprazolamu czy 9mg bromka? doprawie jeszcze 1g omega 3 i 3,6g piracetamu, a takze yerba, tylko zeby mi serce nie wyjebało. Enybady?

1,5mg alpry było w sobote, poprzednim razem 0,5 w środe, wiec zeby nie przecholowac, bo 2 razy na tydz. to jeszcze nie duzo?
[...]Śród dymu się schował:
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.