Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 236 / 1 / 0
Witam!
Czy 0,5mg alprazolamu przyjętych donosowo da jakiś efekt dla osoby bez tolerancji?
Czy to za mało?
Pozdrawiam!
  • 1358 / 23 / 0
Nie ma sensu donosowo, bo biodostępność przy połknięciu tabletki wynosi ~93-94%, a poza tym trochę materiału może zagubić się w nosie ;-) Uspokajająco przy zerowej tolerancji powinno zadziałać i dać uczucie relaksacji, to jest dawka w sam raz na początek.
http://www.lastfm.pl/user/Everett92
  • 336 / 1 / 0
nie da
alprazolam bardzo bardzo słabo rozpuszcza się w wodzie, a więc nie zostanie wchłonięty przez śluzówkę
może zadziałać tylko jeśli połkniesz spływ cały, ale i tak dużo zostanie w nosie
zjedz to nie pierdol
I.D.G.A.F.O.S.
  • 791 / 7 / 0
nie. rozpuszczalnosc w wodzie nie decyduje o zdolnosci do wchlaniania. to m.in. lipofilnosc dyktuje wysokosc BA droga IN. ja uwielbiam sniffac niektore benzo, gdyz peak dzialania nastepuje wtedy duzo szybciej, tak samo jak wejscie. alpra mozna sniffac jak najbadziej
Ostatnio zmieniony 16 lutego 2013 przez Oltun, łącznie zmieniany 1 raz.
Knowledge itself is power, for wisely used knowledge is the most lethal of weapons
So as the shots sing out like a piper, everyones scared of the neighbourhood sniper!
  • 13 / 1 / 0
nie mając styczności z benzo, co byłoby lepsze dla weekendowego ujebania się tj. załóżmy te 1,5 mg + 2 piwka, alpra czy clon?
  • 259 / 4 / 0
Ile wziąć na spotkanie do grupy w zasadzie nieznajomych ludzi? Będę znal w miarę 1 osobę, a reszta to panienki i jakieś typy, na pierwszy raz wziąłem 2 mg w domu to zasnąłem, zdecydowanie za duzo, zwalilo mnie z nóg do snu. Ile tak na lepsza komunikatywność? 1 mg zapite browarkiem? W sumie alpry wziąłem 3 g wiec tolerke powinienem mieć małą.
  • 170 / 1 / 0
Lepsza komunikatywność powinna być już po 0.5mg. JA na Twoim miejscu brałbym tak 0.75- 1mg. Ale wszystko zależy od tego jak na Ciebie alpra działa. Weź pod uwagę to, że pod wpływem alpry z jednego piwa MOGĄ się zrobić 4 ;), a z 0.5mg alpry 1.5mg. Decyzja należy do Ciebie, ale radzę nie brać więcej niż zdecydujesz ze sobą.
Uwaga! Użytkownik Regulator Kwasowosci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1743 / 25 / 0
@nikt - weź alpre, na klona zawsze będzie jeszcze czas ;-)
Non omnis moriar.
  • 259 / 4 / 0
Dzięki, szkoda, że działanie jest niewyczuwalne, ale wezmę 1 mg i nie biorę ze sobą, zostawiam w domu. Zobaczę może kilka dni wcześniej jak zadziała na mnie taka dawka, chociaż w domu sam niczego za dużo się nie dowiem. Oby tylko mi się spać niecchciało
Ostatnio zmieniony 19 lutego 2013 przez 8Ball, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 338 / 1 / 0
nie polecam wiecej niz 0,5 na pierwszy raz do ludzi.

To sa szatany!
ale do klonow troche brakuje jeszcze
Zablokowany
Newsy
Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.

18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.

Nowy gatunek grzyba produkującego alkaloidy sporyszu zidentyfikowany na WVU

Studentka mikrobiologii z Uniwersytetu Zachodniej Wirginii (WVU) dokonała przełomowego odkrycia, które może zrewolucjonizować rozwój farmaceutyków. Corinne Hazel, stypendystka programu Goldwater i specjalistka mikrobiologii środowiskowej, zidentyfikowała nieznany wcześniej gatunek grzyba, który produkuje związki chemiczne o działaniu zbliżonym do LSD – substancji wykorzystywanej w terapii depresji, zespołu stresu pourazowego (PTSD) i uzależnień.