Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 586 / 123 / 0
Wytłumaczy mi któś czemu na terapii substytucyjnem buprenorfina nie moglem dostać klona 0,5g za to sam zaproponował lorka 1mg dwie paki na miesiąc+ bunondol 0,2mg + memantyns 20mg (po wielu namowach wypisal majac zdaniem ze to prawie taki sam lek jak piracetam xd

Biore tego lorka wg zalecenia codziennego 1 tabletke 1mg i jux sprawdziłem że 3mg w akompaniamencie 2 piwek cdało blackout.
Może propozycjeq na lepsza benzynę od was? Brom czy znowu te alpry?
  • 3 / / 0
Elo, od stycznia 2022 leczę się na depresje i podobno dwubiegunowosc. Od lutego lekarz wypisał mi Xanax na moje życzenie. Z początku brałem 1.5mg ale zszedłem do 0.5mg. W tamtym czasie zmagałem się ze stanami lękowymi i bardzo mi pomogl. Ogólnie siedziałem w domu przez pół roku i jedynie chodziłem do sklepu. Lekarz mówił, żeby brać doraźnie ale brałem codziennie, bo były wtedy mocne lęki. Po jakimś czasie przeszły te stany i zacząłem brać na sen 0.5mg. W ostatnim czasie dołączyło relanium również na moja prośbę. W ostatnim czasie czuje się niby dobrze ale jednak trochę odrealniony. Były tez myśli S w międzyczasie. Mój dzienny rozkład każdy wyglada tak: rano sulpiryd 100mg, pregabalina 75mg,

Wieczorem: Xanax 0.25, relanium 2-4mg, mirtor 30mg, chloroprothixen 30mg, pregabalina 225mg.

Ogólnie myśle, ze mój lekarz pisze mi co chce. Chce tez zacząć psychologa lub terapie. Mam straszne problemy z emocjami. Czuje się tez jakbym był borderline.

Ogolnie od zawsze byłem przybity, wychowany bez ojca itp. Narkotyki w szkole, różne RC, zatrucia.

Jakieś porady? Bo nie wiem co dalej. Czy zmienić lekarza czy co robić?
  • 11 / 5 / 0
Aptekarz 777 , lekarz ,mniemam psychiatra ? Oni dają tylko tablety na ,że tak ujme objawy namacalne i widoczne , żeby leczyć duszę i głowę to terapia z psychologiem wraz z tabletkami i dać sobie czas , żeby się otworzyć i przepracować , znaleźć sobie swoją przestrzeń to co lubi się robić, hobby , słuchanie muzyki , coś na wyciszenie . Na pewno nie zaszkodzi spróbować. Powodzenia :)
Uwaga! Użytkownik martiemkapzn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Tak psychiatra, ogólnie dużo czytam, żyje spokojnie ale zastanawiam sie czy to dobra droga z tymi specyfikami. Nie wyobrażam sobie teraz odstawić te leki, bo czuje ze będzie nawrot depresji i ogólnego rozbicia. Muszę się wybrać to terapeuty, bo mam dużo rzeczy które siedzą we mnie a z nikim o tym nie rozmawiam
  • 11 / 5 / 0
Najgorsze co możemy sobie robić to zamykanie tego demona i zbudowanie muru , będzie to wymagać pracy , być może długiej terapii , być może lat i lat , ale warto zawalczyć o lepsze samopoczucie :) Spróbuj.
Uwaga! Użytkownik martiemkapzn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 781 / 45 / 0
Parę dni już lecę chyba na ostatnim alprazolamie jakiego nie testowałem to Upjohn 1mg z napisem xanax na opakowaniu, taka sama moc co 1mg od pfizera, tabletki ten sam kolor, cena 50zł~.
  • 9 / / 0
Rokison alpra z Pfizera czy alpra z Uphjon to nadal ta sama substancja niczym sie nie różnią tylko koncernem który wyprodukował :)
ps. jak dla mnie szkoda pieniędzy i zdrowia na xany 1mg, spróbuj 2mg :)
  • 927 / 289 / 5
Koncern jest ten sam. Pfizer przestał praktycznie produkować xanax pod bo produkuje go firma zależna od Pfizera uphjon. Tak naprawdę nawet fabryka się nie zmieniła. Kwestia podatków i rozliczania przychodów. To jest ten sam xanax cały czas.
"Nie istnieję, nigdy nie istniałem, ale skoro Ty już istniejesz to może i ja zaistnieję."
"Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 1 / / 0
Ja pregabalinę biorę od dłuższego czasu na bóle neuropatyczne. Wcześniej brałem gabapentin ale to gówno w ogóle nie działało. Dodatkowo biorę Prefaxine (wenlafaksynę) już parę miesięcy. Dzisiaj udało mi się wyrwać Xanax od rodzinnego. Dzisiaj zapodałem sobie 450mg wenlafaksyny + 1200mg pregabaliny i 1 mg alprazolam i jestem mega wyluzowany. Jest mi zajebiście. Ale na pręgę mam w chuj tolerkę No i wenlafaksynę trzeba trochę brać zanim zacznę działać od alprazolam miałem kilka miesięcy przerwy, więc.podsumowując bardzo ładnie się to zmixowało 😁
  • 425 / 50 / 0
Po dlugiej przerwie od alpry nadal nie czuje sedacji, euforii czy naplywu kreatywnosci jak na poczatku a przerwe zrobilem bo rok temu jadlem ponad 20mg na raz i to bylo juz za grubo. Ogolnie to po 2mg trzymanych moze 5min pod jezykiem na pusty zoladek poczulem jedynie delikatne lecz wyczuwalne rozluznienie no i dluzej spałem. Mozliwe ze kreatyna, tauryna, bialko, ashwa, cytrulina czy dhea zabija tę całą sedację i euforię? Czuję że cos dziala ta dawka ale te dzialanie jest zupelnie inne od wczesniejszego takze chyba nie jest to kwestia tolerki
Uwaga! Użytkownik Rs3mati nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Marihuana a zdrowie jamy ustnej: Nowe badania kontra nikotyna i snus. Co szkodzi bardziej?

Największe jak dotąd badanie długofalowego wpływu marihuany na zdrowie wykazało… tylko pogorszenie stanu dziąseł – a i to w mniejszym stopniu niż przy używaniu tytoniu czy snusa! Nie zaobserwowano innych poważnych negatywnych skutków zdrowotnych.

18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.