And speak my point of view,
But it's not sane...
Pogryzłem, trzymałem pod językiem gdzieś z 15 minut nie połykając śliny, potem popiłem. Nic... Nic... Tylko sennośc mnie ogarnęła, którą przetrzymałem z 4 godziny, po czym stwierdziłem, że lepiej nie będzie i do wyrka.
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
Dziś zrobiłem tak, 2 tabsy (Przypominam, XANAX SR 1mg) rozkruszyłem w pył tak jak robię to z antkiem przed ekstrakcją. Potem ten pył wsypałem sobie do pyska (większość pod język, troche na, i ogólnie no cały pysk zaklejony. Trzymałem to w mordzie z 10 minut sporadycznie połykając ślinę. Po tym czasie popiłem wodą, wypłukałem resztki tabsów z ust i wszystko połknąłem. Wiotkość mięśni, ciężko się chodzi itp. Podróż samochodem do innego miasta (ok 10km) do apteki i po browar odbyła się bez rewelacji. Jechałem sobie spokojnie, wszystko ogarniałem jak należy. Ogólnie jakoś naprawde lipnie to na mnie działa :( Co ja mam tego zjeść 5-6 mg, czy to nie ma sensu w moim przypadku? :c coś tu nie halo.
Estazolam robi mnie za to wyśmienicie. Strasznie cyrki po nim wyprawiałem, choć 3/4 dnia nie pamiętam. Dawka wtedy tego esta to 2mg+2mg po krótkiej chwili
Ja coś robię nie tak z metodą aplikacji czy coś? Puknięcie tego co kolwiek zmieni czy i tak jeden uj? :moody:
Proszę o scalenie postów, niestety czas na edycję już minął
Czy 2mg xanaxu (który niemal nie działa) + 105mg kodeiny + 2mg estazolamu to bezpieczny mix?
Na mnie za to alpra to najlepiej działający benzo, czuję po nim luz, a rolek np muszę zjeść naprawdę dużo i najlepiej zmieszać z alko. Większość benzo na mnie prawie nie działa, w tym klony. Najlepszy i chyba jedyny benzo z właściwościami rekreacyjnymi. Chociaż na imprezę lepsza wkrętka jest po rolkach też, ale nie czuć już tak tego luzu. Każdy kto próbował odemnie rolek czuje jakąś fazę, a ja niezbyt. Czas skołować alprę.
2 mg Xanax SR + prawie dwa piwa (Tyskie) + 105 mg kodeiny (Antidol 15) + ok. 200mg 3-MCC + 2mg Xanax SR
Moja dziewczyna natomiast:
1,5 mg Xanax SR + 4 mg Estazolam + 105 mg kodeiny (Antidol 15) + jedno piwo (Tyskie) + 2 mg Xanax SR
I coś się pojawiło:
Rozmyty delikatnie obraz, zaburzona koordynacja, dobry humor, delikatna sennośc, uspokojenie, rozluźnienie mięśni.
Brakuję nam jedynie euforii wyczuwalnej przy Estazolamie 4 mg (to było dawno, dawno temu).
Tolerancja: znikoma.
1. Dzień: Afobam 0,25 mg nie zadziałał wcale
2. Dzień: Xanax SR 1 mg nie zadziałał PRAWIE wcale (na granicy placebo)
3. Dzień: opisany wyżej
Może zrobic tydzień/dwa przerwy i spróbowac 3 mg Xanaxu SR za jednym razem? A może to wina tego, że Xanax jest SR i dlatego tak lipnie na mnie działa? Jak już pisałem, tabletki zmieliłem na proch, wsypałem pod język na 10-15 minut, popiłem wodą i nic szczególnego; tzn. to ostatnie dorzucenie 2 mg dało jakiś efekt ale pewnie się skumulowało z poprzednimi dawkami (?), mimo że odstępy czasowe były dośc znaczne. Moja dziewczyna ma tak samo, a 3-MMC nie dorzucała.
Wiem, że benzodiazepiny to są leki przepisywane na nerwice i wtedy dają znaczą ulgę ale wiele osób chwali sobie alprazolam również jako lek do stosowania rekreacyjnego, i Estazolam spełnił moje oczekiwania, natomiast alpra, tak wychwalana, niewiele nam dała. Nie ma tego "sennego, bajkowego" spojrzenia na świat (wiem, że alpra to nie jest lek stricte nasenny, a przeciwlękowy ale sporo osób chwali go sobie również jeżeli chodzi o zastosowanie rekreacyjne). Tym bardziej, że aptekarka mnie ostrzegała, że mogę byc po tym oszołomiony, dziwnie się czuc i Bog wie co jeszcze. Sprobuje jeszcze przetestowac to 3 mg Xanaxu SR na jeden raz, ostatnia próba (też po długim odstępie czasu) 4 mg XSR, a jeżeli to nie zda testu, to załatwię już normalny Xanax, może będzie lepiej.
And speak my point of view,
But it's not sane...
Cóż postawię teraz na bromazepam, tym czasem mam do spałaszowania dwie paki lormetazepamu, ale one raczej do społeczeństwa nie pozwolą wrócić, co najwyżej dobrze się wyspać...
1,5 mg Xanax SR + 300 kodeiny + 1 Żubr
Moja dziewczyna:
2 mg Xanax SR + 300 kodeiny
Po wczorajszym moja dziewczyna (3 mg Xanax SR + 1 mg Estazolam + piwo (Tyskie) + 300 kodeiny) miała podwójne widzenie i podobno baaaaardzo przyjemne OEVy, także chyba znaleźliśmy miks idealny dla nas :cheesy: Tylko kapa po tym straszna, bo bardzo senna była, ale Estazolam u niej działa tak, że ją pobudza, więc to pomogło. A może macie jakieś pomysły na to, jak pozbyc się tej senności przy miksie z kodą?
No ale dzisiaj to już ostatnie takie party, bo mamy dużo obowiązków na głowie. Chcemy jeszcze kiedyś spróbowac Xanaxu ale już nie SR. Duża jest różnica? Bo tabletki i tak zawsze kruszymy, wsypujemy do buźki i po ok. 10-15 minutach połykamy.
Potem trzeba umyc zęby, bo się strasznie kleją te tabletki w ryju.
Tolerancja na benzo rośnie szybko? W porównaniu np. z kodeiną?
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/cognitivemarijuana.jpg)
Długotrwałe używanie marihuany może mieć wpływ na zdolności poznawcze
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/cannaheart.jpg)
Marihuana zwiększa ryzyko rozwoju chorób serca
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/trafiloimsie.jpg)
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną
Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/receptomat_og_image.png)
W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy
Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/10_lat_dla_producenta.jpg)
10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok
Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.