Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 154 / 1 / 0
Ja bez alpry jak się ktoś większy lub kozaczek jakiś z wiejskim ryjem się rzuca, to niestety ale muszę wykorzystywać resztki (niestety już kondycja zerowa) umiejętności jakie posiadam.

Po alprze za 1 razem mi odjebało, jak zjadłem 3 mg i film mi się urwał (na dodatek prowadziłem samochod na zerwanym filmie i jechałem normalnie - autopilot jak zawsze :D) i akurat spotkałem typa, ktry mi hajs wisiał długo już czasu a sie migał.
Dobrze, że byłem z kolega bo oprócz tego że sie w typa z rozbiegu wjebałem tak, że poleciał (na dodatek tam była łąka, a oddzielał ją mały rów) prosto do tego rowu a ja sam nsie wyjebałem bo takie miałem ogarniete ruchy xD

Pamietam tylko jak mi oddał 250 zł zamiast stowki i z tego co mi kolega opowiadał kolejnego dnia tak mu z buta wjechałem na twarz że miał podobno odbity na czerwono odcisk buta, na prawej stronie gęby i krew mu z łuku brwiowego leciała.
Następnego dnia wstaje, cały kurwa obolały, w bani się kręci, skóra na rękach pozdzierana (przedramiona, dłonie, palce), kolano mnie bolało jakbym sie porządnie na nie wyjebau (i tak niestety było - z opowiadań się dowiedziałem) i 3 dni dochodziłem do siebie po tym incydencie.
Sprawdzilem pudelko z alprą i były 22 tabletki (musiaem dojadać jak juz weszly, a jeszcze caly czas buchami dopalałem).

TO byŁ MÓJ 1 raz z benzo.

A wczoraj wieczore zjadłem 5 tabletek, wypiłem 3 piwa, 3 kieliszki vódki i potem ze 350ml Jacka Danielsa i dopóki nie zajarałem sobie 10 wiaderek (tak żeby się zeszmacić :D) to dopiero zasnąłem.

Pierdole, schodzę z dawkami.
Dobrze, że klona odstawiam już powoli do 0 (jestem na dawce 2mg na 48h).

Bo rzeczywście, różnicy nie ma a tolera idzie jak chuj.
Wystarczy, że zjesz jednego dnia 6 tabletek, to juz nastepnego po zjedzeniu 4/5 lekko czujesz fazę ;/
Na szczęscie mam do odebrania we wtorek jeszcze jednego pakena z apteki alproxu :)

PS: Pozdro nicponiu, bo wiem że to będziesz czytał :D
Uwaga! Użytkownik FuckFriendz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
luminal_100
  • / / 0
Ja z kolei zauważyłem coś takiego że alpra alprze nie równa chodzi mi o producentów jak dostałem raz afobam 1mg to latałem jak młody bóg samopoczucie idealne . Później od koleżanki z forum mała wymiana miałem neurol 1mg i po zjedzeniu 2tab przysypialem ale ok a teraz dostałem recke na afobam ale nie miałem kasy i wziąłem alpragen a dziś zjadłem w sumie już 5.5 i kurwa nic zero spokoju no wogóle prawie brak działania więc moim zdaniem lepiej zapłacić więcej i przynajmniej jakiś efekt będzie . Zauważył ktoś coś takiego czy tylko ją mam tak zjebany łeb pozdro
  • 3955 / 146 / 0
mi sie afobam wydawal mocniejszy od zomirenu ale tez nie wiem...
  • 144 / 6 / 0
Z tych tańszych odpowiedników polece tylko (raz jeszcze) Alprox z Finlandi. Jest ten "błogostan" po nim i kosztuje 12zl/30tab 0.5mg.
  • 1196 / 10 / 0
19.80 za opakowanie Alprox 1 mg x 30 tabl.
Uwaga! Użytkownik Ugh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 597 / 2 / 0
A jak stoi sprawa z łączeniem Afobamu z lekami prokinetyczymi (Zirid) i Controloc? Zachodzą jakieś interakcje?
Dodam, że Zirid + alkohol wywołał u mnie ból brzucha i zemdlałem.
"The Himalayas haven't always been mountains." Brian Cox
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
  • 1743 / 25 / 0
Zirid nie wiem z Controlociem i innymi IPP+ możesz brać śmiało :)
Non omnis moriar.
  • 597 / 2 / 0
Zirid odstawiłem (ostatni raz brałem w piątek o 9:00). Controloc łyknąłem. Nie było żadnych interakcji. Dzięki za odpowiedź :)
O Ziridzie nikt nic nie wie, ten lek jest mało przebadany, strach to brać %-D
  • 1196 / 10 / 0
H(ello),
6 dni temu dostałem reckę od magika na 2x alprox 30 tabsów 1 mg, wykupiłem tylko jeden słoik, bo na 2 nie miałem kashu. Wcześniej benzo nie tykałem od paru miesięcy. Z tych 30 mg zostało mi 6mg, jadam więc ~ 4 mg dziennie, i zasadniczo nic nie czuję, żadnego luzu, nic, spać mi się tylko zachciewa.

Pamiętam jak jakiś czas po 1.5 mg alpry czułem się ZAJEBIŚCIE, a papieros smakował cudownie. Co jest? :/ Wina, tego, że jestem na metadonie? Rano zjadłem 2 mg, za parę godzin zjem kolejne 2-3 mg i obczaję co i jak...

Antylękowo działa w porządku, ale jedynie w tej kwestii.

Rozumiem, że po takiej ilości objawów odstawiennych nie będzie? Jadałem słoik alproxu po 0.5mg dziennie (przez miesiąc i zero skutków), podobnie z klonazepamem (dawka 2 mg dziennie przez ponad miesiąc).
Ostatnio zmieniony 18 września 2012 przez Ugh, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Ugh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 597 / 2 / 0
Dostałem reckę na Xanax SR 1mg i teraz pytanie:
Dla osoby bez tolerancji
Lepiej będzie łyknąć tabletkę czy ją rozgryźć/pokruszyć, żeby szybciej działała? Ma to w ogóle jakieś znaczenie? I czy to w ogóle zrobi jakąś różnicę?
Zablokowany
Newsy
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.