Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 348 / 264 / 0
@serotoninowy może nie benzo, ale Eszopiclon (z-drug) jest okropny - metal w mordzie i nie da się go pozbyć xD.
null
  • 111 / 11 / 0
Ten xanax w ogóle działa na objawy psychosomatyczne lękowe, bo sam spacer plus wejscie do paru aptek i zegarek mi pokazal ze tetno doszlo do 188. Ale to z 6h minelo od wziecia 1mg, wiec pewnie juz dawno stracilo dzialanie. Chyba bede musial przed kazdym wyjsciem z domu cos brac, zanim dostane zawalu. Przez ten ultrakrótki czas działania xanax ssie, bo dawka maksymalna jest niska biorąc pod uwagę że trzeba to brać 3-4 razy dziennie żeby utrzymać działanie. Lepiej walić jakieś bromki albo rolki jak działają, ale nie wiem bo nikt mi nigdy na to recepty nie wypisał.
Uwaga! Użytkownik Trep nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1660 / 300 / 0
Właśnie wróciłem z apteki z upolowanymi zdobyczami - dwie paki pregabaliny 150 mg 56 tab i jedna paka alprazolamu 1 mg 30 tab. Już czuję się zrobiony po zaledwie 150 mg pregaby i 2 mg alpry. Lekarz zajebisty, luźny facet, pisał tak, jakby sam był albo najebany albo pod wpływem benzosów - tak czy inak, specjalista na 6+. Te uczucie, kiedy ma się benzynki przy sobie - bezcenne. Chwała alprze!
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 21 / / 0
Hej!
Proszę, w miarę możliwości, o szybką odpowiedź, jutro rano wizyta u psychicznej.
Co powiedzieć, żeby dostać receptę na alprę? Biorę na stałe taki mix: wortioksetyna, bupropion, lit. Doraźnie klorazepan.
Powiedzieć o pogorszeniu nastroju, myślach S, czy właśnie nie? Iść bardziej w lęki? Nigdy lęków nie miałam, więc nie wiem, czy dobrze opowiem. Psychiatra jest dość otwarta na propozycje, ale nie wiem, czy nie przesadzę. Powiedzieć, że kiedyś dostałam i działało, wtedy podać nazwę, czy nie sugerować i czekać aż coś zaproponuje? Ten clorazepam to o kant dupy potłuc. Potrzebuję doraźnie odgonić czarne myśli, podnieść nastrój i funkcjonować normalnie.
  • 1974 / 521 / 0
"Co powiedzieć, żeby dostać receptę na alprę?"

"Poproszę receptę na alprazolam, 1mg" ,lol.
Protip to prywatnie, płacę i proszę (WYMAGAM) ale na NFZ można normalnie jechać, dobry lekarz dobra gadka i cyk, alperka. A jak normalni lekarze nie chcą wam wypisać to może serio mają racje? %-D
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 1660 / 300 / 0
Jak poznać dobrego lekarza? Na pytanie o pregabę i alprę (benzo ogólnie - do tego wysłałem mu w dwóch załącznikach wcześniejsze recki na pregabalinę i alprazolam) odpowiada: "Spoko nie ma problemu. Poproszę adres, dawkowanie i ile paczek. Pozdrawiam" (ominąłem błędy w składni pisowni) %-D Jeszcze najlepsze jest jak sam jest ewidentnie pod wpływem. To już szczyt, bo tacy zazwyczaj nie są psami ogrodnika, co to sam nie weźmie i innemu nie da. Love doktore :* Teraz będę się pilnował z dawkami, bo w sumie gdybym wczoraj nie dorzucał po 0,5 mg i czekał aż się załaduje, a zamiast tego po 1 mg to by mi się bankowo film urwał. A tymczasem widzę, że wysprzątałem cały pokój jak po amfetaminie i poszedłem spać o północy, a teraz wstałem z budzikiem (o 4:30) rześki i wypoczęty.
Tylko nie wiem skąd ja go wytrzasnąłem, bo ten lekarz jest ordynatorem i potrójnym specjalistą... W normalnym przypadku nigdy bym nie pisał do lekarzy o takich kwalifikacjach, bo by mnie wyśmieli i kasy nie oddali zapewne.
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 21 / / 0
Dobra, mam już alprę, teraz pytanie, jak to się ma z posiłkami, żeby działało najlepiej- brać na czczo, czy nie koniecznie?
Ile na początek, żeby miło połaskotało? Wzięłam rano 2x 0,5 i w sumie niewiele poczułam.
Mogę dorzucić dexa? Albo alko?
  • 554 / 138 / 0
Żeby Ci podpowiedzieć to, jaka jest styczność Twoja z benzo do tej pory?
Alko nie dodawaj, bo tolerka rośnie i głupot możesz narobić.
  • 1660 / 300 / 0
Ludzie, co Wy macie z tym alko? To jest cholerny, kacotwóczy zamulacz bez większej wartości. Owszem, działa synergicznie z benzosami, ale w ten sposób, że film potrafi się urwać nawet przy stosunkowo niskiej dawce benzo zapitej alkoholem i ryzyko odpierdalanda rośnie wraz z dawką wykładniczo. No, może z wyjątkiem diazepamu, chlordiazepoksydu i klorazepatu. Alkohol do tego brutalnie bezcześci wybitną fazę jaką daje alperka, więc z automatu stajesz się heretykiem. Alko to nie wzmaczniacz w sensie "jak wypiję do tego to będzie lepiej" tylko "jak wypiję do tego to głowa mi będzie pękać, będzie problem z trafieniem do domu, pewnie coś zgubię po drodze i jeszcze głupot naopowiadam znajomym".
Co do jedzenia, to wystarczy łyknąć sobie alperkę 30 min przed posiłkiem i już. Nie wiem, czy jedzenie osłabia wchłanianie alpry, ale biorąc pod uwagę, że doskonale wchłania się z żołądka (90%) to nawet z jedzeniem nie powinno być problemu.

Pozdrawiam. Post sponsorowany przez 300 mg pregabaliny, 8 mg buprenorfiny oraz 1 mg alprazolamu %-D
  • 21 / / 0
11 stycznia 2023WALLSTREET pisze:
Żeby Ci podpowiedzieć to, jaka jest styczność Twoja z benzo do tej pory?
Alko nie dodawaj, bo tolerka rośnie i głupot możesz narobić.
Styczność z benzo do tej pory praktycznie żadna, kiedyś psychiczna mi zapisywała clorazepam, ale to shit był. Parę razy podjebałam mamusi estazolam, żeby ładnie zasnąć.
Zablokowany
Newsy
Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.

18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.

Nowy gatunek grzyba produkującego alkaloidy sporyszu zidentyfikowany na WVU

Studentka mikrobiologii z Uniwersytetu Zachodniej Wirginii (WVU) dokonała przełomowego odkrycia, które może zrewolucjonizować rozwój farmaceutyków. Corinne Hazel, stypendystka programu Goldwater i specjalistka mikrobiologii środowiskowej, zidentyfikowała nieznany wcześniej gatunek grzyba, który produkuje związki chemiczne o działaniu zbliżonym do LSD – substancji wykorzystywanej w terapii depresji, zespołu stresu pourazowego (PTSD) i uzależnień.