Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Hej, dawno tu nie pisałem ale czytam forum czesto. Podzielcie sie opiniami odnośnie xanaxu alprazolamu upjohn a pfizer. Czy to możliwe ze upjohn na mnie dziala bardzo dobrze a pfizer juz nie? Od czego to moze zależeć? Czy to kwestia sugestii Czy rzeczywiście moze to miec rzeczywisty wpływ jakiś?

nie używamy nazw handlowych na forum. lady
  • 610 / 111 / 0
Z tego co mi wiadomo to pfizer juz od dłuższego czasu nie produkuje alpry w naszych rejonach (aktualnie wszędzie w PL jest upjohn) więc jak masz taki produkt to jest szansa ze moze byc fake (oczywiście nie na sto procent, jest też szansa ze to po prostu odłożona starsza partia, nie jestem w stanie tutaj nic stuprocentowo stwierdzić po tym co piszesz)
:tabletki:
  • 3 / 1 / 0
hej mam pytanie, jak czesto mozna brac alpre zeby poczuc dzialanie? tj zeby to nie byla dorzutka do poprzedniej dawki ale nowa zupelnie dawka dla nowych wrazen? jak dlugo trzeba odczekac aby alpra znowu klepnela?
  • 610 / 111 / 0
Brać jak najrzadziej i jak najmniej, pozdro
:tabletki:
  • 56 / 1 / 0
hej, być może abstrakcyjne/głupie pytnie ale czy jest jakiś sposób żeby alprazolam (ir) zadziałał dopiero po około powiedzmy 8-10 godzinach od przyjęcia? niestety żadna inna substancja nie wchodzi w grę
  • 4915 / 858 / 0
Nie ma szans na to, jestem niemal pewny chyba że jest jakas magiczna roślina która zatrzymuje metabolizm alpry ale to brzmi jak abstrakcja.
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.

Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.

Tysiące nielegalnych roślin konopi indyjskich usunięte z popularnego parku narodowego

W mediach pojawiła się niedawno informacja o likwidacji gigantycznej, nielegalnej plantacji marihuany w sercu Parku Narodowego Sekwoi. Dla wielu to kolejny „dowód” na szkodliwość konopi. Ale dla nas [społeczności FaktyKonopne.pl], ta historia jest czymś zupełnie innym. To potężny dowód na to, jak destrukcyjny jest czarny rynek i dlaczego tak bardzo potrzebujemy świadomej, legalnej i w pełni regulowanej branży.