Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 151 / 23 / 0
A ja myślę że dobrze prawi, u mnie bardzo szybko czar pryska, na klonach się dorobiłem biorąc dwa razy w tygodniu 2mg max 6mg że przestalem czuć jakiekolwiek efekty 2mg.

Natomiast jeśli mowa o sytuacjach stresowych to efekt leczniczy alprazolamu powinien być widoczny i tolerka tak szybko nie wzrośnie na efekty terapeutyczne. O klonach pisałem biorąc czysto rekreacyjnie.
Uwaga! Użytkownik AngelSentinel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1489 / 238 / 0
Niedawno zjadłem prawie całe opakowanie alpry 1 mg kiedy popłynąłem z fetą i myślałem że tolerancja tak skoczyła że długo efektów terapeutycznych nie poczuję, o dziwo jednak 1 mg nadal czuję mocno. Prawdę mówiąc nawet za mocno bo jestem po nim cholernie śpiący ale tak już jest że benzo dawno straciło walory rekreacyjne, grunt że leczniczo jeszcze się sprawdza.
  • 9 / / 0
Cześć, biorę alpre od 1.5 miesiąca, dzienna dawka to 0.5 czasami 1mg, jak myślicie po takim czasie mogą wystąpić efekty odstawienne? Chciałbym z tego zejść, i nie wiem czy jakiejś padaki nie dostanę?
  • 1489 / 238 / 0
@Buhajoo raczej nic nie powinno się dziać, musiałbyś mieć dużego pecha żeby były efekty odstawienne. W każdym razie pojawiają się one szybko i jeśli drugiego dnia po odstawce nic się nie będzie działo to jesteś bezpieczny.
  • 1048 / 298 / 2
@zburzony ja przepraszam k*rwa bardzo, ale co Ty pie*dolisz %-D
  1. Uzależnienie to kwestia indywidualna u każdego z osobna, nie ma złotej reguły.
  2. Jeśli jest to osoba typowo lękowa, będzie znosić odstawienie po nawet kilku dniach wręcz okrutnie.
  3. Jedynie co można wspomnieć w kwestii "złotej zasady" to te max 2 tyg. po których statystycznie zaczyna występować uzależnienie fizyczne od benzodiazepin.
  4. Byle nie wpieprzać się z deszczu pod rynnę: tj. zastępować np. alprę pregabasyfem. (przy odstawce alpry, jak i innych benzo można wspomóc się klonidyną)
Nie mierz wszystkich swoją miarą.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 9 / / 0
Często zdarzało mi sie to laczyc z alko jakieś 2-4 browary, moze mieć to jakiś wpływ na zejście? W razie czego mam relanium
  • 1489 / 238 / 0
@Merx no trochę uprościłem sprawę ale napisałem to na podstawie własnych doświadczeń. Byłem już parokrotnie uzależniony od benzodiazepin i tak to z grubsza widzę, ale fakt że każdy jest inny.
  • 151 / 23 / 0
@Buhajoo jeśli masz relanium to jesteś uratowany %-D

Odstaw alpre całkowicie i bierz diazepam jak poczujesz efekty odstawienne, doraźnie. Dawka myślę 10mg przy takich dawkach alpry. Jeśli efekty odstawienne będą się utrzymywać wejdź na rolki i stopniowo redukuj sobie dawki.

Podam przykład:
1dzien 5-5-10
2dzien 5-5-10
3dzien 5-0-10
4dzien 5-0-10
5dzien 5-0-5
6dzien 5-0-5
7dzien 0-0-5
8dzien 0-0-5

Sprawa powinna być załatwiona jednak myślę że obejdzie się bez tego i wystarczy branie doraźnie choc to alko mogło namieszać. Myślę że bez lęków się nie obejdzie z odbicia.
Uwaga! Użytkownik AngelSentinel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / / 0
Jednak nie obyło się bez leków, dzisiaj rano jak się obudziłem to własnego cienia sie bałem, nie wiem czy sam sie nakręcam czy organizm woła o benzo, zarzuciłem 0.5 alpry i puściło, od jutra schodzę z tego gówna
  • 151 / 23 / 0
Przejdź na rolki mają dłuższy okres półtrwania i są unikalnym benzo. Schodz powoli i tyle.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.

Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.