Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 631 / 103 / 0
Mam pytanie, ile alpry wrzucacie żeby się zwyczajnie lekko ućpać? Mam alpre od psychiatry do doraźnego stosowania bo miewam ataki paniki. Wtedy biorę 1 mg bo takie mam tabletki. Jakiś czas temu brałam sobie np 2 mg tak o żeby zobaczyć co się stanie ale nie pamiętam nic prócz totalnej wyjebki i rozluźnienia. wiem że przy alprazolamie dawki lecznicze to również dawki rekreacyjne ale zastanawiam się ile wy wrzucacie w celach rekreacyjnych? %-D
W strugach deszczu dni toną, dotykam stopą dna
  • 633 / 153 / 0
Jeśli ktoś nie czuje wrzutki w postaci 0,5-0,75 mg to radzę zacząć redukcję.
  • 631 / 103 / 0
@kurczakswiezy na ataki paniki brałam alpre i zaczynałam od dawek 0,25. Z tym że mam epizody ataków paniki i z czasem psychiatra zwiększył mi dawkę do 1mg. Nawet jak nie biorę alpry 3-4 miesiące to nadal nie czuję nic poza takim lekkim rozluźnieniem i wyjebką
  • 633 / 153 / 0
To już nie zwiększaj dawek, bo jak naprawdę lek będzie potrzebny to przestanie pomagać.
  • 28 / 3 / 0
Wiecie który z zamienników 1mg ma podziałkę na 4 części ?
  • 631 / 103 / 0
@piotr3339 Na pewno Afobam, Alprox i Xanax mają poddziałkę ale tylko na pół. Nie spotkałam się nigdy z podziałką na 4 :( można próbować złamać tą połówkę, naciskasz palcami na dwa przeciwległe końce i mi się tak z reguły udawało łamać tabletki na połówki mniej więcej. Robiłam tak z Xanaxem kiedyś
  • 5 / / 0
Pytam teoretycznie, bo mam osobę wjebaną w alprę. 2MG dziennie. Brała około roku.

Czy da radę z tego szybko zejść podając klona zamiast 2mg alpry 2x1mg dzieennie schematem:

pierwszy dzień raz klon 2mg rano
drugi dzień 1mg klona rano
trzeci dzień 0,5 klona rano
czwarty dzień 0,5 klona rano + 0,25 klona na noc
potem jakaś pręga 75mg co dwa dni raz dziennie koło południa dla stablilizacji co drugi dzień?

Czytałam dużo postów, że ludzie niebiorący dużo klona jak już biorą to takim podobnym schematem szybko schodzą.
Uwaga! Użytkownik AriaStark nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 425 / 50 / 0
@piotr3339 z podziałka na 4 części spotkałem się tylko w xanax 2mg ale chyba nie o to chodzi, kup normalnie 2x0,5mg zamiast 1x1mg nawet jak masz recke na 1x1mg bo to będzie tyle samo alpry i przejdzie normalnie
@AriaStark schodzac z benzo innym benzo podaje się słabsze i dłużej działające benzo a nie jedno z mocniejszych. Nie jestem lekarzem wiec jak macie możliwość to raczej pójdźcie do lekarza ale ja osobiście bym zmienił alpre na słabsze i dłużej działające benzo jak np diazepam, później powoli na pregabaline i z pregabaliny na ssri żeby zminimalizować zwałe po rzuceniu benzo i pregi i na koniec ssri zamienić na dużo ruchu, kreatyny i witamin. Sam tak zrobiłem i było dobrze przez rok, teraz jednak z przyczyn osobistych wróciłem do leczenia psychiatrycznego ale według zaleceń lekarza.
Uwaga! Użytkownik Rs3mati nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2394 / 653 / 0
29 grudnia 2023AriaStark pisze:
Pytam teoretycznie, bo mam osobę wjebaną w alprę. 2MG dziennie. Brała około roku.

Czy da radę z tego szybko zejść podając klona zamiast 2mg alpry 2x1mg dzieennie schematem:

pierwszy dzień raz klon 2mg rano
drugi dzień 1mg klona rano
trzeci dzień 0,5 klona rano
czwarty dzień 0,5 klona rano + 0,25 klona na noc
potem jakaś pręga 75mg co dwa dni raz dziennie koło południa dla stablilizacji co drugi dzień?

Czytałam dużo postów, że ludzie niebiorący dużo klona jak już biorą to takim podobnym schematem szybko schodzą.
Jeśli brała około roku to nie wyjdzie Ci ktoś w 4ry dni. Każdy z tych podpunktów zmień na tydzień
1 tydzien 2mg rano
drugi tydzien 1mg
i tak dalej.... Bo rok to jeszcze nie jest tak duzo ale juz wystarczająco. Chyba że chcesz se zgotować zimnego indyka to powodzenia
  • 425 / 50 / 0
@WujekMorda nie za szybko czasem? Imo prędzej 1 tydzień 2mg, 2 tydzień 1,75mg, 3 tydzień 1,5mg, itd. Pomiędzy 1mg a 2mg alpry jest duża różnica
Uwaga! Użytkownik Rs3mati nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.