Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1450 / 19 / 0
W innym wątku napisałem, że ojciec mnie strzelił w łeb, kiedy po 10 piwach i setce smakowej (Karpackie 9'tki/lubelska cytrynówka) (na czczo) zasypiałem na laptopem. Kazał mi odstawic lub wypierdalac... otwarcie. Tak musi byc. Męskie podejście.

Lat 25 a jak dziecko do kurwy nędzy... który trzyma się matczynego cycka!

Nie piję od dzisiaj. Lekko po 14-tej i zaczyna się skręt. Do 12.00 wszystko było fajne, gdyż po wpływem. Teraz co raz gorzej. Muzyka chujowa, kot wkurwia. Moja ulubiona Familiada z TVP2 mnie wkurwia. Boli. Kiedyś redukowałem, 3-4 dni dochodzenia do siebie i jak nowy. Teraz taki cały w skowronkach nie jestem... ciągła redukcja i picie oraz oszukiwanie siebie samego "to ostani raz" to gówno... ano będę zdychac. Oddac pieniążki i wypad z domu.
Za ostatni grosz ambicji kupiłem sobie Esstentiale Max. Teraz 5 dni głodówki. Nie zesram się.

Tu piszemy o odstawce alkoholowej "po męsku"...
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 4807 / 267 / 0
Skoro odstawiasz na serio warto zgłosić się na detoks szpitalny. Mnóstwo ludzi tak robi.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 1450 / 19 / 0
Kutas. Nie wytrzymałem, Poszedłem do TESCO po Sarmackie. Tak mną telepie, że 3/4 łyżeczki wysypałem, zanim dałem do herbaty.

TheLight pisze:
Skoro odstawiasz na serio warto zgłosić się na detoks szpitalny. Mnóstwo ludzi tak robi.
Wiesz, ja nie jestem 10 letnim alkoholikiem, który 3 razy dziennie budzi się zarzygany w rowie przy butelcie taniego wina, który wymaga leczenia zastępczymi preparatami(bezno + neuro?) Dziś sobie pozwoliłem na 1l piwa ze względu na redukcję. Ukrywam się przed tatą.

A może sam siebie oszukuję?
Ostatnio zmieniony 20 listopada 2016 przez C9H13N, łącznie zmieniany 1 raz.

• 4807 / 267 / 0
Skoro masz drgawki za wesoło nie jest. Zamiast zdychać kilka dni dostałbyś kroplówki, rolki i byłoby cacy.
  • 37 / 1 / 0
Oszukujesz sam siebie. Znam te tematy. Dobrze Ci radzą. Idź na detoks na te 10 dni i zejdziesz lekko bez oszustw, tym bardziej, że masz kurwa 20 coś lat duży jesteś. Najbliższa psychiatryk może przyjmie Cię nawet dziś ;)
"... przeszłość tworzyli mężczyźni, ale przyszłość tworzą Kobiety... "

CH3-CH2-OH
  • 1450 / 19 / 0
Przepiłem wszystko. A pracy nie mam.

Kupiłem za 5zł 3 V.I.P'y oraz za grosze bułki mamie, aby miała kobieta za co harowac na Takiego pojeba jak ja.
Jeszcze z jajami ojcu poszedłem po Malrobraski, gdyż takie lubi. Jutro zdycham. Siema.

13 gr w portfelu? Nawet na kajezere nie ma...

• 4807 / 267 / 0
To może przekona Cię fakt że detoks jest bezpłatny, dają żarcie, leki i dach nad głową.
  • 37 / 1 / 0
VIPy skończą Ci przed 22 i ch... z tego będzie. Mi kiedyś po 24 się wódka skończyła to mało się nie przekrecilem. I na stacje po 0,5. Wtedy był szczyt ciągu. Za trochę ponad tydzień na własne życzenie kazałem zamknąć się w psychiatryku. I warto było. Potem terapia nawet z rok skuteczna. Teraz po popijaniu od 2 tyg. nic ale byłem u lekarza z tematem i poprosiłem szczerze o benzo. Przepisał jeszcze esci i żyje nie pijąc. Oby jak najdłużej bo robic trzeba i jesc za swoje.
"... przeszłość tworzyli mężczyźni, ale przyszłość tworzą Kobiety... "

CH3-CH2-OH
  • 5167 / 901 / 0
Nie chcesz sie leczyc i tyle. Za mało Ci do rozumu przetłumaczył, mój to mnie złoił za każde narkomańskie wybryki. Myślisz że kupisz malboraski i załatwisz sprawę.

Pora sie wyprowadzić i se pij te piwa nawet po 20 dziennie, ale nie każ patrzeć na to matce i ojcu gdyż to niesamowita przykrość.

detoks to slowo na pewno brzmi w uszach autora na wyrost. Na detoks to chodzą ćpuny co w żyłe daja. No niestety nie, ale alkoholizm to wcale nie lżejszy nałóg tylko bardzziej akceptowalny- niestety.

Kup ssobie Flubromazepam. walnalbys 16 mg i mial spokoj bez skretow na 2 /3 dni. Potem powoli zejscie.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1450 / 19 / 0
Warto?

Czekam na london5, bo to Generał działu alkoholowego. Palantolne...?

[quote="ledzeppelin2]Kup ssobie Flubromazepam. walnalbys 16 mg i mial spokoj bez skretow na 2 /3 dni. Potem powoli zejscie.[/quote]

Nic? Przepiłem wszystko.
Ostatnio zmieniony 20 listopada 2016 przez C9H13N, łącznie zmieniany 2 razy.

ODPOWIEDZ
Newsy
Konopie skuteczne w leczeniu migreny – pierwsze badanie kliniczne z placebo!

Według danych z badań klinicznych przedstawionych na dorocznym spotkaniu American Headache Society, inhalacja kwiatów konopi zawierających THC i CBD zapewnia skuteczniejszą ulgę w migrenie w porównaniu z placebo.

Ukraińce przemycającej narkotyki na Bali grozi kara śmierci przez rozstrzelanie

21-letnia Kateryna Wakarowa jest oskarżona o wwiezienie narkotyków na Bali. Kobieta może zostać za to skazana na karę śmierci przez rozstrzelanie.

Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.