Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 321 / 1 / 0
13 sierpnia 2025Gumijagoda pisze:
No niestety. Nie sprawdziło się to u mnie - chociaż... miesiąc przynamniej nie piłam.
'dobre i to'.

Te 5 dni w ciagu to była jakaś masakra - 13 godzin od ostatniego kieliszka i strasznie mną telepie.
Cos czuje, ze dzisiaj nie pośpię.
Wino, rum, chuj wie co jeszcze piłam, ale w pewnym momencie byłam tak najebana, ze ledwo doszłam do domu.
Brak benzo i ratuje się tylko elektrolitami.
Przejdzie dopiero za dwa dni cos tak czuje... a teraz mam piekło.

Zaufanie rodziny całkowicie strzaskane i nie do odbudowania.
Kaj ten ośrodek był?
  • 2881 / 302 / 0
20 sierpnia 2025ledzeppelin2 pisze:
Ale ile pijesz tego alkoholu ? Może jeszcze kodeine zarzucasz na to bo pamiętam że lubiłeś kodeinke i jeffy benzosy
no na przykład przez dzisiejszy cały dzień 300ml wódy i piję teraz piwo, mam jeszcze drugie i setę co pewnie pójdzie. No i to jest takie bym powiedział "na spokojnie" dziś. Benzo i opio już nie ćpam od dłuższego czasu, z tego udało mi się wyjść, ale z alko nie potrafię.
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 22 / 1 / 0
Przed moją osiemnastką miałem najdłuższy ciąg alkoholowy w życiu. Przez tydzień wypijałem średnio równowartość połówki. Pamiętam, że po tym wynaturzeniu przez dłuższy czas (jak na mnie wtedy) unikałem alkoholu i można powiedzieć, że od tamtego czasu jak piję to bardziej odpowiedzialnie, ale czy odpowiedzialnie to nie wiem. alko to podstępna szmata, cieszę się, że ostatnio ograniczyłem do zera i mi go nie brakuje, chociaż mam myśli nad temat tego ile już nie piłem, pytanie, czy to nie objaw alkoholizmu, chociaż ochoty żadnej na to nie mam i wręcz obrzydza mnie widok flaszek w sklepie i robi mi się smutno jak widzę ludzi kupujących małpki. Mam nadzieję (naiwną w chuj), że każdy człowiek znajdzie spokój w życiu bez tej trucizny.
-------
Jak nie zacząłeś - nie zaczynaj. Jak zacząłeś - dbaj o siebie. Wszystkiego dobrego i zdrowia każdemu życzę.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

"Niemyte dusze / Narkotyki" - teatralna podróż w głąb ludzkiej psychiki

Spektakl odbędzie się 17 października 2025 roku (pt) w Miejskim Ośrodku Kultury w Pelplinie. To propozycja dla każdego, kto poszukuje w teatrze głębi, refleksji i intelektualnego wyzwania. Nie przegapcie tego wyjątkowego wydarzenia!

Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki

Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.