To było około 270 mg/dzień. Mam w proszku i tak mi się podzieliło do kapsułek. W każdej było ok. 135 mg. Chciałem 150 i brać 2 w ciągu dnia. Ale wyszło troszkę mniej.
w tym miejscu jeszcze muszę podziękować wyjątkowej userce @Ankaaa , Aniu dziękuję za wsparcie i dziękuję, że jesteś
poza tym ja bede Ciebie pilnowac czy chodzisz na ta terapie
ale zeby nie bylo OT, wszyscy powinnismy sie w tym watku wspierac, po to wlasnie powstal ten nasz maly watek ;)
kiedys ktos mi udzielil wsparcia- dzis ja robie to samo!
@Ankaaa Aneczko gdyby nie Twoja piękna, opiekuńcza i troskliwa dłoń to pewnie bym był nadal na dnie kieliszka, tyle razy mi mówiłaś o terapii...w końcu Twoje słowa do mnie dotarły, jestem osobą uzależnioną, uznaje swoją bezsilność wobec alkoholu, nie interesuje mnie już "przerwa regeneracyjna" - powalczę o swoją trzeźwość...Aniulko to, że będziesz mnie pilnować czy chodzę na terapię - to bardzo duże wsparcie z Twojej strony i dodatkowa motywacja
jeszcze raz dziękuję, że jesteś
to prawda Aniu - gdy wspominałaś mi o założeniu tego wątku - pamiętam jak mówiłaś, że ma on służyć pomocą nam wszystkim, którzy zmagają się z problemem - nadużywania alkoholu
ten wątek powstał z inicjatywy wyjątkowej userki na tym forum - @Ankaaa Aneczce , dziękuję w imieniu swoim i wszystkich osób, które tu piszą/zaglądają
sama myśl, żeby zostać abstynentem(nie pijącym alkoholikiem) mnie przerażała...
nawet ciężko mi było przyznać samemu przed sobą, że jednak mam problem z alkoholem...
wiem, że np. nie mogę trzymać w domu alkoholu, nawet kieliszków się pozbyłem...
i wiem, że jeszcze długa, kręta i wyboista droga przede mną...by móc o sobie powiedzieć, że jestem osobą nie pijącą. Co ciekawe - zawsze chciałem być abstynentem...
Nowe Światło na Marihuanę: Badania potwierdzają jej rolę w walce z uzależnieniami.
Psychodeliki mogą wspomagać onkologiczną psychoterapię i leczenie alkoholizmu
Oferował w sieci muchomory czerwone. Odwiedzili go policjanci i inspektorzy sanepidu
Oferował w sieci suszone kapelusze muchomora czerwonego, a także nalewki i ekstrakty z innych roślin. Odwiedzili go policjanci i inspektorzy sanepidu. - Każda forma wykorzystania muchomora czerwonego w tej chwili jest już nielegalna - informuje dr Paweł Grzesiowski, Główny Inspektor Sanitarny.
Wezwał karetkę, bo skończył mu się alkohol
Mieszkaniec gminy Jarocin zadzwonił na numer 112 i prosił o przysłanie karetki, zgłaszając niepokojące objawy. Na miejscu okazało się, że potrzebuje nie pomocy, a... alkoholu. Za "usługę" zapłacił 500 złotych, ale w zamian nie dostał ani kropelki.
Czy Kanadyjczycy używają marihuany w miejscu pracy? Znamy wyniki badania!
Czy legalna marihuana w miejscu pracy to codzienność w Kanadzie? Nowe badania ujawniają zaskakujące dane na temat pracowników. Dowiedz się więcej!