Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 39 / 1 / 0
byłem na imprezie kurwa, w około 11 godzin wypiłem 4 strongi, pół litra bolsa, 0,35 smirnoffa a potem na sępa jak ktoś już nie żył to zapierdalałem ze stołu. no i skończyłem pić koło 3 w nocy, nie spałem, ostro najebany byłem i automatycznie koło 7 przeszło mi na ultra kaca i w miarę-świadomość. aby ułatwić sobie walkę z bólem oraz ułatwić zaśnięcie, wziąłem z apteczki 4 tabletki apapu noc.

i zaczęła się jazda - miałem całkiem zajebiste halucynacje: na początku zdawało mi się, że mam pośrodku klaty trzeci sutek, który w końcu okazał się jądrem wędrującym - zdawało mi się że mogę go pod skórą popychać po całym ciele! potem przed oczami pokazała mi się kartka ze słówkami z niemieckiego i mogłem ją sobie czytać bez problemu - wszystko pamiętam. dodam że niemieckiego ostatnio używałem 10 lat temu. potem miałem projekcje rysunków architektonicznych - zajebiście dokładne szkice i plany nagle stawały się normalnymi budynkami. to wszystko przy otwartych oczach. ASP skończyłem 3 lata temu, a podstawy architektury miałem na 2gim roku.

nie udało mi się zasnąć. potem tylko byłem zmulony, obraz przechylał się prawo-lewo, przód-tył, wszystko mnie wkurwiało. o 12 odezwał się kac. do teraz mam drgawki, ale to raczej z przepicia.
Uwaga! Użytkownik KodeinowaKanapka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1678 / 265 / 0
To przez difenhydraminę. A ściślej przez 100mg owej.
Największy przegryw na forum
  • 39 / 1 / 0
no wieczorem jak już trochę dawała mi głowa myśleć to właśnie to z tym skojażyłem, bo wcześniej brałem 1-2 tabsy apapu noc jako antyhistaminę do kodeiny - tanio wychodziło i dobrze mi kodę uzupełniało.

ale nie myślałem o działaniu halucynogennym, które, jak mogę już potwierdzić, po zmieszaniu z ostrym chlańskiem wystąpiło ;-) no i jeszcze news - wjebałem cały blister, nie 4 tabsy, tylko 6, czyli 150mg ;-)
Uwaga! Użytkownik KodeinowaKanapka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 56 / / 0
Nieprzeczytany post autor: hounsi »
"a potem na sępa jak ktoś już nie żył to zapierdalałem ze stołu" ha to ty jesteś jednym z tych borsuków co to się snują po cudzych kieliszkach.
Uwaga! Użytkownik hounsi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 44 / 1 / 0
jednym slowem.....wiekszosc lekow przeciwbolowych+alkohol....to zajebista mieszanka....

ostatnio jak pilam wino z kumpela...zmieszalysmy je z ibupromami(ok.4)...i byla swietna jazda:)
"W życiu chodzi o to, by być trochę niemożliwym "
  • 803 / 6 / 0
aGDZIEjestBRAWORKA tzn w ktora strone jazda? Do czego podobne dzialanie? Tak jak u kodeinowejkanapki?
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Krwawy Mak »
Może pomyśl nad wątrobą bo paracetamol+alkohol to chyba nie najlepsze połączenie...
The royal penis is clean, your highness
  • 44 / 1 / 0
yam'teoretyk pisze:
aGDZIEjestBRAWORKA tzn w ktora strone jazda? Do czego podobne dzialanie? Tak jak u kodeinowejkanapki?
u mnie wystepuja lekkie omamy wzrokowe i szumy.....ja to lubie lecz inni nie przepadaja.....aha jeszcze jest kiepsko z koordynacja ruchowa ale to mnie akurat zajebiscie bawi...rozne krzywe fazy z tego wynikaja:P
"W życiu chodzi o to, by być trochę niemożliwym "
  • 750 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: vart »
Kierując się waszymi postami i moją niepohamowaną żądzą najebwania się, łyknąłem właśnie 1 apap. Nie było więcej =P Wypiłem przy tym 3 browarki i zaraz pół wina. Ciekawe czy coś poczuje =P

§h¶ôňgĽéĐ.
  • 369 / 12 / 0
Naprawdę się zastanówcie, bo w tym przypadku to nie jest zwykłe gadanie, że od leków siada wątroba. Alkohol zwiększa ilość toksycznego metabolitu paracetamolu. Nie zjadłbym 6 tabletek tego syfu bez dodatków, a co dopiero przepite wódką.
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.