Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 39 / 1 / 0
byłem na imprezie kurwa, w około 11 godzin wypiłem 4 strongi, pół litra bolsa, 0,35 smirnoffa a potem na sępa jak ktoś już nie żył to zapierdalałem ze stołu. no i skończyłem pić koło 3 w nocy, nie spałem, ostro najebany byłem i automatycznie koło 7 przeszło mi na ultra kaca i w miarę-świadomość. aby ułatwić sobie walkę z bólem oraz ułatwić zaśnięcie, wziąłem z apteczki 4 tabletki apapu noc.

i zaczęła się jazda - miałem całkiem zajebiste halucynacje: na początku zdawało mi się, że mam pośrodku klaty trzeci sutek, który w końcu okazał się jądrem wędrującym - zdawało mi się że mogę go pod skórą popychać po całym ciele! potem przed oczami pokazała mi się kartka ze słówkami z niemieckiego i mogłem ją sobie czytać bez problemu - wszystko pamiętam. dodam że niemieckiego ostatnio używałem 10 lat temu. potem miałem projekcje rysunków architektonicznych - zajebiście dokładne szkice i plany nagle stawały się normalnymi budynkami. to wszystko przy otwartych oczach. ASP skończyłem 3 lata temu, a podstawy architektury miałem na 2gim roku.

nie udało mi się zasnąć. potem tylko byłem zmulony, obraz przechylał się prawo-lewo, przód-tył, wszystko mnie wkurwiało. o 12 odezwał się kac. do teraz mam drgawki, ale to raczej z przepicia.
Uwaga! Użytkownik KodeinowaKanapka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1678 / 265 / 0
To przez difenhydraminę. A ściślej przez 100mg owej.
Największy przegryw na forum
  • 39 / 1 / 0
no wieczorem jak już trochę dawała mi głowa myśleć to właśnie to z tym skojażyłem, bo wcześniej brałem 1-2 tabsy apapu noc jako antyhistaminę do kodeiny - tanio wychodziło i dobrze mi kodę uzupełniało.

ale nie myślałem o działaniu halucynogennym, które, jak mogę już potwierdzić, po zmieszaniu z ostrym chlańskiem wystąpiło ;-) no i jeszcze news - wjebałem cały blister, nie 4 tabsy, tylko 6, czyli 150mg ;-)
Uwaga! Użytkownik KodeinowaKanapka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 56 / / 0
Nieprzeczytany post autor: hounsi »
"a potem na sępa jak ktoś już nie żył to zapierdalałem ze stołu" ha to ty jesteś jednym z tych borsuków co to się snują po cudzych kieliszkach.
Uwaga! Użytkownik hounsi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 44 / 1 / 0
jednym slowem.....wiekszosc lekow przeciwbolowych+alkohol....to zajebista mieszanka....

ostatnio jak pilam wino z kumpela...zmieszalysmy je z ibupromami(ok.4)...i byla swietna jazda:)
"W życiu chodzi o to, by być trochę niemożliwym "
  • 803 / 6 / 0
aGDZIEjestBRAWORKA tzn w ktora strone jazda? Do czego podobne dzialanie? Tak jak u kodeinowejkanapki?
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Krwawy Mak »
Może pomyśl nad wątrobą bo paracetamol+alkohol to chyba nie najlepsze połączenie...
The royal penis is clean, your highness
  • 44 / 1 / 0
yam'teoretyk pisze:
aGDZIEjestBRAWORKA tzn w ktora strone jazda? Do czego podobne dzialanie? Tak jak u kodeinowejkanapki?
u mnie wystepuja lekkie omamy wzrokowe i szumy.....ja to lubie lecz inni nie przepadaja.....aha jeszcze jest kiepsko z koordynacja ruchowa ale to mnie akurat zajebiscie bawi...rozne krzywe fazy z tego wynikaja:P
"W życiu chodzi o to, by być trochę niemożliwym "
  • 750 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: vart »
Kierując się waszymi postami i moją niepohamowaną żądzą najebwania się, łyknąłem właśnie 1 apap. Nie było więcej =P Wypiłem przy tym 3 browarki i zaraz pół wina. Ciekawe czy coś poczuje =P

§h¶ôňgĽéĐ.
  • 369 / 12 / 0
Naprawdę się zastanówcie, bo w tym przypadku to nie jest zwykłe gadanie, że od leków siada wątroba. Alkohol zwiększa ilość toksycznego metabolitu paracetamolu. Nie zjadłbym 6 tabletek tego syfu bez dodatków, a co dopiero przepite wódką.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie

Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.