Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 546 / 13 / 0
windu1- ale to nie zwykly kac a zespół odstawienny- witaminy i minerały pomogą ale tylko po benzo zasne bez problemu ,nie będzie pocenia się i bóli mięśni
  • 594 / 34 / 0
17 stycznia 2018Thermoc pisze:
^ zawsze wszystko na opak. Powodem kaca jest jego metabolit aldehyd octowy.

Brał ktoś te specyfiki 2KC itd działa to ? w jakim stopniu? warte swojej ceny?
Na grzecznej imprezie, jedzonko i max 1 litr na głowę, daje radę. Drugiego dnia oczywiście jesteś z deka wyprany, ale nie ma takiego bólu różnych części ciała.
Uwaga! Użytkownik zakriahh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 760 / 68 / 0
@ rafi333
Ja po ostatnim mega ciągu ratowałem się kroplówkami u "kac killerów". Nie wiem jak jest u Ciebie z benzo i tolerką ale to w połączeniu z Z-drugs mnie nie usypiało :/ Natomiast dostałem magiczny specyfik Kwetiapina w połączeniu z Zopiclonem działa pięknie nasennie i jakoś tak czarne myśli rozwiewa. Minus jest taki, że ciężko wstać rano ale po godzince już mam pełny ogar.
My name is called religion, sadistic, sacred WHORE.

"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać różnych rezultatów” Albert Einstein.
  • 2193 / 363 / 0
Nie da się całkowicie uniknąc kaca,
można zredukować

pić w opór wody, soków, witaminek, izotoników
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 9298 / 1806 / 2
24 stycznia 2018pampuk pisze:
klona śmiało możesz dorzucić
Kiedys doczekam dnia w ktorym za takie posty beda bany.
alko niszczy neurony a klony blokuja powstawanie nowych polaczen synaptycznych.
Kupcie sobie krzemienie i bedziecie gotowi do cofniecia w epoke kamera lupanego.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 440 / 32 / 0
Jak jest popijawa to fajnie zrobić podkład z długiego benzo , a po piciu dojebac jeszcze wiecej benzo (zapobiegnie to wybudzeniu się, bo mnie kacuch wybudza i spać nie daje) i jest znośnie dzięki temu.
  • 8103 / 906 / 0
24 stycznia 2018OdwiertKorzenny pisze:
pić w opór wody, soków, witaminek, izotoników
Woda mineralna i jeszcze raz woda, nie ma nic lepszego na kaca niz plyny no i jakies benzo na moralniaka :-D
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 440 / 32 / 0
Kiedyś jeszcze bardzo skutecznie znisczyłam kacucha wrzutem trampka + polewanie g
  • 657 / 93 / 0
no tramal jest na kaca genialny, niestety
Uwaga! Użytkownik KickInTheEye nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 440 / 32 / 0
Genialne to jest pić tylko tyle żeby tego kaca nie było.
W ramach Genialności jak najbardziej jest także dopuszczalne nie picie wcale.
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana a prawo jazdy: Pacjenci w pułapce przepisów

Pacjenci stosujący konopie medyczne wciąż narażeni są na poważne konsekwencje prawne, mimo że działają zgodnie z zaleceniami lekarzy. Brak przepisów rozróżniających marihuanę medyczną od rekreacyjnej oraz niejasne regulacje dotyczące dopuszczalnych poziomów THC we krwi mogą skutkować postawieniem zarzutów karnych czy utratą prawa jazdy. Czy Ministerstwo Zdrowia planuje jakieś zmiany w tym zakresie?

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.

1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.