Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 21 / 4 / 0
Siema.
Jak wygląda u was sprawa seksu po alkoholu (szczególnie w dużych ilościach) ?
Ja po sporej ilości, bez dodatków mogę już zapomnieć o tej przyjemności.
Ostatnio po 4x 0,5l z koleżanką przyjąłem 75mg sildenafilu 3x 25mg,wrzucałem w trakcie picia, po jednej. Dałem radę,koło 15 minut na pieska,przy zmianie pozycji i dosłownie 10 sekundach bez podniecenia leżał :płacz: Dawki sildenafilu już nie zwiększę bo mi serducho siądzie,jakieś inne wspomagacze?
Dodam,że jestem uzależniony,piję od 2 lat z krótkimi przerwami (maks 4-5 dni) prawie codziennie. Zastanawiam się czy z tego też wynikają ogólne problemy, czuję jakbym miał kompletnie rozregulowany system hormonalny (badania w normie) albo seksualny :korposzczur: Raz nie mogę dojść przez godzinę,a raz 10 minut starczy. Raz stoi jak skała a raz w ogole,raz opada w trakcie a raz przy krotkich przerwach. Z ochotą tak samo,mam okresy,że libido mam wielkie i mam okresy,że prawie zerowe.
  • 4 / / 0
Ogolnie na trzezwo moge wytrzymac max 20 minut jednak po wiekszej dawce alkocolu niekiedy 1.5h sie pociągło xd
  • 58 / 12 / 0
Po alko jest miękka faja.
ODPOWIEDZ
Newsy
Holenderska władza kontra zapach jointa: rekordowa kara dla plantacji!

Witajcie w kraju, gdzie marihuana jest legalna… pod warunkiem, że jej nie widać, nie słychać i – broń Boże – nie pachnie. W Hellevoetsluis, malowniczej miejscowości pachnącej dotąd głównie morzem i smażonymi frytkami, sąsiedzi od dwóch lat żyją w aromatycznej chmurze z największej w kraju plantacji konopi. Teraz sąd wziął głęboki wdech i wydał wyrok: tydzień na zamontowanie filtrów albo kara, która zaboli nawet tak wielką firmę jak CanAdelaar. Czy holenderski eksperyment z legalną trawką właśnie zamienia się w dym?

Jednorazowa dawka leku psychodelicznego zmniejsza objawy zespołu lęku uogólnionego

W prestiżowym czasopiśmie JAMA opublikowano wyniki badania klinicznego fazy 2b, które rzucają nowe światło na leczenie zespołu lęku uogólnionego (GAD – generalized anxiety disorder).

Marihuana może być substytutem alkoholu – wyniki nowego badania

Nowe badanie opublikowane w czasopiśmie "Drug and Alcohol Dependence" (2025) dostarcza pierwszych w historii laboratoryjnych dowodów na to, że używanie marihuany może zmniejszać spożycie alkoholu.