Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 227 / 76 / 0
Odrzuto? W sensie że nie sprawiają przyjemności? Jeżeli o to ci chodzi to odpowiedź brzmi nie. Po przerwie nawet fajniej działa i mocniejsza euforia.
Uwaga! Użytkownik MefedronowyKoneser nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 88 / 11 / 0
Po 4 miesięcznej abstynencji od wszelkich gaba (nie licząc 6 piw), miałem tak kurewską euforie że to masakra była.

Praktycznie porównał bym jej do pierwszych najebek alkoholowych.

Ale na alkohol nawet już patrzeć nie mogę, od razu odruchy wymiotne.
Ale co się dziwić, jak przez 2 dni poszło 26 piw.
Uwaga! Użytkownik Jarandos77 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4331 / 700 / 2117
@MefedronowyKoneser po 1,5 miesięcznej przerwie picia piwska mam do niego odrzut. Nie chcę mi się do niego wracać, a nawet podczas wypicia 1 butelki nadchodzą wyrzuty sumienia. Chuj wie, o co chodzi. Przy bezalko tak nie mam. Może to efekt, że trochę tym piwem zalałem się jak świnia i mi 5kg wagi przyszło. Ale już zeszło 3,5, także dobra droga.

Co do euforii to zawsze po whisky/wódzie mam lepszą, niżeli po piwie. No ale wódki codziennie pić nie można (tfu - nie wypada). :)
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 46 / 14 / 0
Ja po alko chyba nigdy nie doświadczyłem jakiś stanów euforii, ewentualnie zmniejszenie zachamowań i jakieś podśmiechujki w towarzystwie, po benzo i wogulę GABA tak samo. Zanika fobia społeczna ale euforii jako takiej nie ma, a szkoda
Myśli gonią, czas twój trwonią. Nie zamykaj oczu, nie płyń z tonią. Ślady po igłach rosną, jak kwiaty na grobach.

Nie dotykajcie opoidów i benzodiazepin! To nie jest droga życiowa.
  • 5128 / 890 / 0
Ja mam poprawe nastroju.
Najbardziej po winie. Szkoda ze boli leb potem .
W winie są nieznaczne ilosci GHB
Ale taki bajkowy swiat tworzy
Piwko mocniej uspokaja .
Wodka to taki kwton wsrod alkoholi.
Mocne uderzenie i potem szybki zjazd z trampkiem w ryju . Chyba ze sie pije do upadlego .
Swojskie wino znowu bardzo nie czuć , ale odejmuje nogi .
Spora zmiana osobowosciowa następuje po swojaku . Czlowiek cos potrafi sobie ubzdurac i nie ma przeproś.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Polacy robią to w samotności. W domach, nie na imprezach. A królowa jest tylko jedna

Coraz częściej używamy substancji psychoaktywnych w samotności. Szczególnie popalamy. I nie chodzi rzecz jasna o papierosy dostępne w kiosku. O czym to świadczy? – O tym, że te substancje są wykorzystywane do regulacji emocji, takich jak lęk, smutek czy napięcie – dr Gniewko Więckiewicz, psychiatra ze Śląskiego Uniwersytetu Medycznego komentuje wyniki raportu PolDrugs 2025.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.