Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
Apvp ponoc oryginał i raczej na 90% jestem co do tego pewien.
Czemu na 90%?
Po pierwsze ilości 150-200mg sniffem. Powtorka po godzinie i po około godzinie znowu.
W sumie na 3 raje około 600-80mg
Vendor twierdzi ze to prawdziwa alfa pvp. Forumowicze również to potwierdzają.
Fajne bo na miejscu w kraju i max 2dni paka w domu
Ale ja jestem juz tak przezarty ze naprawdę nawet apvp musze walic takie ilości. No i tez może to nie być jakość jak u G. Za czasów legalu lecz nie ma zaden vendor teraz w PL i ze znanych nam z tematow nic nawet w polowie tak mocnego jak TO! To apvp....
ale teraz do tematu.
A więc po trzeciej raji weszła mocna stymulacja i euforia!!!
Ouuu yessss
Bomba w chuj
Lecz mój styrany łeb dal rade mac 30-45min
Potem zaczęła się jazda!!!
Słyszę glosy:
- zaraz mu serce eksploduje!
- miedź mu cisnienie w podczerwieni.
-ile?
- 160/130 i rośnie
Ja: wtf?! Spierdalac pedały. Jest ok.
Czuje jak się czerwienie z kurwicy i cis mi skacze.
- jest ok? To dlaczego taki czerwony się zrobiłeś?
- 190/170
- 240/210
- 320/270 xd
- zaraz eksploduje mu serce!!!
Wstałem. .nie wytrzymałem. Czuje jak serce wali. Kurwa. Przejebane.
2 w nocy.
Otwieram okno i oddycham.
W pokoju ciemno... drzwi zamknięte na klucz.
Oddycham. Ufff lepiej
Ale nagle słyszę kazda krople z dachu która spada na podworku i gdzies tam u sąsiada. .każdy dźwięk z drzewa, trawy.
Jakaś blacha, coś puka, stuka, ktoś okno otwiera..rozmowy
Wiec zaczynam rozmowę pod nosem O swoim. Życiu i zmianach jakie.szykuje.
Tylko po to zeby nie słyszeć tych głosów i jakos wprowadzić pozytyw do głowy.
Nagle slysze, ze ktoś idzie z prawej str na.podworku w moja str. Okno na parterze. Wiec może sie zakraść i mnie zabić.
Umysł. Swiruje
Myśl o tym napedza bad trip i ureczywistnia demoniczego mordercę.
Z prawej idzie on z siekiera
Nagle z lewej idzie drugi z piła mechaniczna...
Słyszę kroki
Oddechy
Widze ich cienie
Nie wytrzymuje i chowam sie w pokoju
Wlaczam swiatlo
Szybko benzo. Nie dam rady nie.ogarnę. pierdole to. Wrzucam 2 etizolamy
Ale w pokoju znowu głosy o cisnieniu. Fuck!!
Więc gasze światło i znowu do okna
Ale oni znowu idą w moja str. Fuck
Patrze na domy sąsiadów a one zmieniaja strukturę. trawa czarna z kamienia. Wszystko nabieral strasznych kolorów, odrazy, boli sama myśl o tym
Czuję i.słyszę jak ktoś otwiera drzwi do mojego pokoju i idzie w moim kierunku z nożem
Juz czuje jak ostrze wbija mi się między łopatki i wychodzi przodem.
Słyszę kroki
W końcu nie wytrzymuje
Obracam się i wlaczam lampkę nocną a postać rozmywa sie w powietrzu.... hahahahaha słyszę smiech. Pod drzwiami sapanie, warczenie, zgrzyty, drapanie. Czułem ze wszyscy mnie opuscili. jestem sam. Wszystko chce mnie zabic.
Nagle poczulem uklucie pod stopa.
Mogło to być wszystko. Coś na dywanie poprostu
Lecz mój mózg wychwycil to odrazu jako igły kwantowe.
Z podłogi zaczęły wychodzic igly kwantowe.
Przebiły moje stopy....
I w tym momencie benzo zaczely dzialac
Nic nie jadlem i od wzięcia moze minęło 15-20min
Faza zaczęła popuszczac Uffff
Naprawdę odetchnalem z ulgą.
Po godzinie zostały juz.tylko ciche głosy które miałem totalnie w dupie.
Masakra. Piekło
Jakbym nie miał benzo to naprawdę chyba bym tego nie przetrwal.
Mocne skurwielstwo!!!
Pozdrawiam
Diabeuu666
11 kwietnia 2017Diabeuu666 pisze: Apvp ponoc oryginał i raczej na 90% jestem co do tego pewien.
Czemu na 90%?
Po pierwsze ilości 150-200mg sniffem. Powtorka po godzinie i po około godzinie znowu.
W sumie na 3 raje około 600-800mg
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
11 kwietnia 2017TheLight pisze:Prawdziwa alfa wyrywa z kapci po 30mg.11 kwietnia 2017Diabeuu666 pisze: Apvp ponoc oryginał i raczej na 90% jestem co do tego pewien.
Czemu na 90%?
W sumie na 3 raje około 600-800mg
Co kilka godzin
5g w 48h zrobiłem raz
Od cut alfa wtedy także wiesz..mną się nie sugeruj ze takie dawki.to nie alfa.
90% mam pewności
Inni wala do.80mg i wyrywa ich.z kapci
Wapo.jeden buch ponoc
Poczytaj na drugim forum o tym vendorze
Taki serial tez teraz był Pablo E.....
Inni twierdza ze to Królowa. Vendor dzik no bo wiadomo xD
Wycięto źródła. whitealex
Nie spodzialem się takiego czegos.
Lecz ta akcja dala mi powaznego kopa w potylice.
Odbijam.od wszelkich RC i to na dłużej jesli nie nia stałe. Pierdole to.
A więc tak
Kolo 12 poszedl sniffem NEH
Kilka raj
Zeszło
Poznań poszło 3 cec i na końcu 3cmc
Po 1 raji.
Faza ledwo co.ale.psychoza juz niezla.
Jakoś to ogarnalem
Uspokoilem się i wypiłem 4 bro
Na koniec miala być valeriana + melatonina i mj na sen
Ale coś mnie podkusilo po tych bro na alfe.
A więc ok to przywale tylko jedna raje. Zejdzie i potem zaplanowany nasenny etap.
To.przywaliLem. jako że dobrze się czułem fużyczenie i psychicznie pełen luz.
Poszło około 100mg alfy sniffem
Szybkie wejście 10sek. i już pierwsze efekty.
Rozkręcilo sie szybko. Wiec zaraż byla pełna moc. .
I było fajnie..nie za mocno i nie za słabo.
Było ok
Posiedzialem tak sobie dobre 2h
Poczułem się trochę senny. Wcześniej nie przespane, noce.
Dziś od rana prawie jakieś RC.
Ok poczułem. Się na tyle senny ze postanowiłem się położyć bez pomocy.
Słyszałem. .juz jakieś szepty i rozmowy na moj temat nie zbyt mile i nie chciało mi się tego juz sluchac.
Zgasilem światło i kładę sie do lozka.
Godzina 1 w nocy
Zaczęło się
Słyszę bicie serca ale nie moje. Jakby dobiegajaAce z zewnątrz i głosy które staraja się mi wkręcić tachykrdie i jakieś inne pierdoly na temat mojego serca. Ze eksploduje zaraz. Wybuchnie. Stan przed zawalony. Cis tyle ityle i rosnie.
Masakra. Stara spiewka..jak.to wkurwia!
Ale kamienna twarz i udaje że mam.to w dupie
Glosy:
Taaa nie udawaj ze masz to w dupie. Wiemy ze się przejmujesz. Nie ukryjesz tego.
Dlaczego wziales teraz gleboki oddech??
TszsSzszz! Klopotu z oddychaniem ma..
Dzwoncie po karetke!
Umiera
Itd itp
Gadka bez sensu i bez końca.
Kurwa!!
Po chwili czuje wypustke pod zebrami. Odrazu mózg odebrał to jako czyjąś rękę. Ktoś jest pod łóżkiem i przykłada coś od spodu.
Jest to nie możliwe bo po pierwsze łóżko ma tylko miejsc na pościel i naprawe nie ma.go tam.dużo
A dwa łóżko ma.material gąbkę i jakieś sprężyny także nie.ma.takiej mozliwosci żebym czuł. To co czuje i mogło by to być realNe. ..
Ale mimo wszystko nie byłem w stanie tej myśli odrzucić. I przyjąć logicznego wytlumaczenia.
Także nagle ta wypustka okazała się być paralizatorem
ZaczeLem również słyszeć wyładowania.... taki dźwięk jak prąd wydaje na słupach wysokiego napięcia albo właśnie paralizator coś podobnego.
Coraz głośniej i glosniej
Im bardziej paralizator mnie uwieralw zebra i bardziej był docisku tym odgłos prądu był głośniejszy. Jedno nakręcało drugie
A w miedzyczasie głosy :
- przeżyje?
- nie wiem
- jaka moc?
- 60amperow
- wytrzyma jego serce?
- nie wiem.
- no ok trudno. Przyjebaj mu
- przypierdolmu. Chce widziec jak zdycha.
Itp
W końcu już nie wytrzymałem.
Kurwa fuck..chujowy film się wkręca. Juz się wkrecil
Wstaje z łóżka.
Z podlogi juz w gotowości igły kwantowe.
Niby policja o wszytskim wie i ma specjalny program do zwalczania alfiarzy. Jakieś urządzenie wymyślono. Ze gdy masz psychoze to oni dostają się do twojego mózgu i są w stanie za pomocą tego urządzenia sterować mocą bad tripa jAK i mogarnąć pokierować całą fazę wedle uznAnia.
Zaczęła się walka.
Melatonina i waleriana wzięta ale zero efektu. Poprawione i nadal nic.
Bitu nie pale.bo może mi bardziej teraz zaszkodzic niż pomoc.
Ok chuj mam.przejebane
Musze wytrzymać
Wysiedizaem prawie do 3 w domu
W końcu ubralem sie i wyszedłem sie przejsc.
Im dalej bylem od domu tym.głosy cichly bo wszystkie dobiegły jakby przez megafony z mojego domu!
Za budynkami prawie ich nie slyszaLem ale gdy tylko była luka między jednym.a drugim budynkiem to głosy były wyraźniejsze i głośniejsze.
Cały czas tez czułem jakieś połączenie niewidzialne z moim.domem. im dalej szedłem tym bardziej slablem.
Po chwili poczułem uklucia na szyji i poczułem to co w lozku. I zacząłem odczuwać ucisk pod nerkami z lewej str. jakby ktoś za mną szedł i przyłożył mi coś do pleców.
I tak szedłem z tym czując to jako realNe
Czułem się ciągle skanowany jakby w moim domu było zamontowane jakieś urządzenie monitorujace każdy moj ruch i to gdzie akurat jestem. I ciagle głosy.
Co?
Nie słabnie nie?
Masz zawieche
Zawiesiles się
Już tak ci zostanie
Wyobraź to sobie!!
Każdego dnia tak już....
Bylem poważnie przerazony ale starałem się zachować zimną krew i szukać w glowie wyjścia z sytuacji.
W końcu glosy:
Wyrzuć do kibla wszytko co masz
Inaczej nie puści faza. Nie pozwolimy juz tym razem na to.
Wykonczymy cie.
Tak.to trwało do godziny 4
W końcu wyjebalem. W.kibel wszystko.
I o dziwo pół h po tym zaczelo.puszzcac i to tak szybko ze kolo 5 miałem już luz i pełna kontrolę uuuffff
Ja wIem ze to wszystko tylko w glowie się dzieje.
Ale wgl co za mechanizm mój mózg wymyślil i działa mimo że później żałowalem ze tyle towaru poszlo w kibel.
Ale.wiem ze gdybym tego nie zrobił to faza trwala by o wiele dłużej i tez by pewnie w końcu puscila ale uwierzcie ze wtedy musiałem tak zrobić i myśleć tylko o.sobie.
Panika cisnienie w chuj
Serce waliło jak młot
Naprawde juz sie obawiałem o swoje zdrowie nie mówiąc już o całej chorej otoczce bad tripa i stanu psychicznego w jakim się znalazlem.
Wtedy ododałbym wiele by całe to gowno Nie trwało juz ani minuty dłużej....
Chore gówno!
Odbijam od tego scierwa bo jprdl
Następny dzień prawie cały słyszałem głosy nadal i czulem na ciele lekko ale jednak ten paralizator oraz igły kwantowe na karku.
Raz mocniej raz słabiej. Zależy jak bardzo wkrecilem się w te głosy poryte.
Pozdrawiam
Diabeuu666
11 sierpnia 2020CATCHaFALL pisze: Ty kurwo już sklej tą pizdę tak samo, bo ani to śmieszne, ani żałosne w twoim wykonaniu.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/germancannaclubs.jpg)
Niemiecki ekspert: trudno dostrzec w legalizacji konopi cokolwiek pozytywnego
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zrzut_ekranu_z_2025-01-17_11-55-24.jpg)
„Wokół marihuany medycznej wciąż jest wiele stereotypów, a największą bolączką jest dezinformacja”
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/221176_r2_940.jpg)
Alkohol zabija 82 osoby dziennie. "W Radomiu jest więcej monopolowych niż w całej Szwecji"
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/trafiloimsie.jpg)
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną
Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/pszelef.jpg)
Jak zwiększyć moc i profil sensoryczny kawy z przelewu? Fizycy opisali prosty sposób
Czy jest sposób, by – nie zmieniając ilości kawy w przelewie – zwiększyć jej moc i uwypuklić profil sensoryczny? Otóż jest. I został on opisany na łamach pisma Physics of Fluids wydawanego przez Amerykański Instytut Fizyki (AIP).
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/wybory.jpg)
Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?
Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.