Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1322 / 18 / 0
Jedzenie to ja tak mecze ze 3kanapki jem godzine minimum, ale trzeba wcisnac cos w siebie
Jego przyjaciel miał ksywe "Diabeł".
  • 106 / 8 / 0
Czy da się stosować alfa-PVP w sposób, żeby nie mieć halo w głowie?
"Przyszłość zaczyna się dziś, nie jutro."
  • 1951 / 14 / 0
Da się.
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 106 / 8 / 0
Mam różowy sort. Mam zarwaną noc (bez stymulantów). Przyjąłem per nos łącznie ok. 30mg. Czuję lekkie złagodzenie senności. Raczej nic poza tym. Nawiasem mówiąc praktycznie codziennie jestem na EPH'a. Piszę pod kontem ewentualnej tolerancji krzyżowej. Co jaki czas i jak duże dawki przyjmować? Doustnie czy do nosowo? Moim celem jest dokończyć dzisiaj projekt (praca przy komputerze i książkach) oraz załatwić kilka spraw (kontakt z ludźmi). Najlepiej, żeby odbyło się to bez "alfa popierdolu". Szkoda byłoby zamówić nieroztropnie wykrywacz podsłuchów ;-) Z góry dzięki za rady :-)
  • 1167 / 13 / 0
Wkoncu to przetestowalem i stwierdzam ze nadaje sie to tylko z rano jako kawa. Rekreacyjnego dzialania niema wogole. Wypilem 4 piwa i wzielem max30-40mg tego specyfiku. Nawet humor mi sie nie poprawil. Ale najgorsza jest potym zwala. Po kilku dniach ze scierwem nie mialem takiej zwaly jak potym. Mialem w pudrze moze krysztal jest lepszy?
  • 1322 / 18 / 0
@vi4rus
Szamales to co ja od szczurow, tez miales widze ze nie tylko dzien po czules sie inaczej... Masz racje rekreacyjny srodek to nie jest, ale dziala za to jak super dobry energetyczny
Jego przyjaciel miał ksywe "Diabeł".
  • 1987 / 106 / 0
69plateau pisze:
Da się.
teoretycznie, czy praktycznie? ;)
z moich doświadczeń wynika, że aPVP się średnio nadaje do takiego racjonalnego użytkowania. co innego MDPV.
swiadome_majaki pisze:
Mam różowy sort. Mam zarwaną noc (bez stymulantów). Przyjąłem per nos łącznie ok. 30mg. Czuję lekkie złagodzenie senności. Raczej nic poza tym. Nawiasem mówiąc praktycznie codziennie jestem na eph'a. Piszę pod kontem ewentualnej tolerancji krzyżowej. Co jaki czas i jak duże dawki przyjmować? Doustnie czy do nosowo? Moim celem jest dokończyć dzisiaj projekt (praca przy komputerze i książkach) oraz załatwić kilka spraw (kontakt z ludźmi). Najlepiej, żeby odbyło się to bez "alfa popierdolu". Szkoda byłoby zamówić nieroztropnie wykrywacz podsłuchów ;-) Z góry dzięki za rady :-)
co 1-2h, dawki minimalne, rzekłbym - tak ze 2x mniejsze niż pierwotna. nie wiem jak mocny jest ten sort. przy aPVP bardzo łatwo przekroczyć tę granicę między sensowną stymulacją a "alfapopierdolem" ;)
jak łączysz z EPH to już w ogóle uważaj na dawkowanie obu substancji. mix to zacny, ale musisz bardzo uważać, bo EPH może wyzwolić stany lękowe, a aPVP paranoję.

sprawdzone_info - hahaha. urzekła mnie Twoja historia i jakże ubawiła ;) chyba trzeba przynajmniej raz przeżyć taką jazdę na alfie, żeby tak realistycznie móc sobie wyobrazić całą akcję czytając Twój opis.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 106 / 8 / 0
Scr, dzięki za cenne rady. Zażywałem co 2h dawki ok. 30mg. Wciągnąłem tego wynalazku ok. 150 mg. Euforii nie doświadczyłem, ale też nie oczekiwałem. Odczułem za to dość wyraźny zastrzyk energii, koncentracja też ok, jednak nieprzespana noc była wyraźnie odczuwalna i odczuwalne było lekkie "halo na bani". Pewnie zasługa nieprzespanej nocy, ale towarzyszyło też temu dziwne uczucie niepokoju/lęku. Z EPH nie mieszałem. Robię sobie generalnie przerwę od EPH, lecz potrzebowałem extra energii a pod rękom miałem tylko 2-DPMP oraz a-pvp. Czy puls 120bpm to norma? Czy to może zasługa połączenia z selegilną, którą teraz stosuję?
  • 180 / / 0
Puls 120pm nie jest normalny, ale zażywasz stymulanty więc się przyzwyczaj.
  • 106 / 8 / 0
Jasna sprawa... w spoczynku taki puls bez stymulantów to tachykardia. Sprecyzuję swoje pytanie. Czy a-ppp stosowana w dawkach umiarkowanych ma tendencję do mocnego podbijania pulsu? Czy jest to normalne przy stosowaniu tej substancji czy moja osobnicza cecha? Na EPH (nawet z selegiliną) max. puls spoczynkowy jaki miałem to 110bpm. Witamina A to oczywiste 130 - 150, nierytmiczny u większości osób.
ODPOWIEDZ
Newsy
1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.

Strzelanina w ośrodku leczenia narkomanii. Są ofiary

Grupa uzbrojonych ludzi zaatakowała ośrodek rehabilitacji narkomanów w Meksyku - podały miejscowe władze. Zginęło co najmniej dziewięć osób, a pięć zostało rannych. Do zdarzenia doszło w poniedziałek w stanie Sinaloa na północnym zachodzie kraju.