Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 180 / / 0
W ogóle jaka jest dawka śmiertelna tego związku?
nigdy nie próbowałem, ale zasłyszałem ostatnio od znajomego że nabył ów odczynnik od jakiegoś dilla i spokojnie sypał sobie 100-150 mg, dostrzegłem niedowierzanie w jego oczach kiedy rzekłem że sypie się tego po kilka mg...
Mówił że zjazd przeokropny, no ale.. Taka dawka nie powinna go przynajmniej powykręcać?
Zresztą coraz więcej RC na ulicy, nie podoba mi się to, bo prędzej czy później skończy to się niedobrze...
  • 2334 / 9 / 0
Zapewne żenione. Nie jest to raczej dawka śmiertelna (W ogóle co to jest dawka śmiertelna? mówimy o ld50 czy jak? Znaleźliby się pewnie i tacy, których 100mg wysłałoby na drugą stronę, kwestia organizmu), ale na pewno niebezpieczna. Ja tego muszę wciągnąć z 50mg, żeby działało jak trzeba. Znaczy naprawdę mocno. Zapewne swoją rolę odgrywa tu tolerka na ketony, ale też osobnicza podatność na podobne specyfiki. Po takim MDPV, które podobno jest 2x aktywniejsze, w ilości 20mg (a jadłem to na tyle dawno, że o tolerce raczej mowy nie ma) specjalnie mnie nie ruszało, w przeciwieństwie do moich znajomych.
Ostatnio zmieniony 23 lipca 2013 przez blablab, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 3206 / 175 / 0
MDPV ludzie jedli gramami i żyją, z tego co mi wiadomo to bardzo bezpieczna grupa związków - nie licząc tych problemów z nerkami które mieli niektórzy piszący tutaj, nie licząc masakrycznej zwały (i tripa %-D ) to ciężko się od tego przekręcić, zwała zresztą to nie jest wyznacznik toksyczności
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 934 / 12 / 0
jednak MDPV wydaje mi się bardziej jadowite, omyłkowe wciągnięcie 250mg dało na prawdę straszny stan (choć generalnie tylko psychiczny, samo funkcjonowanie organizmu nie zostało za mocno zaburzone i obyło się nawet bez pogotowia) o tyle apvp np pierwszym razem zapędziłem się i w niecałe 2h wciągnąłem/spaliłem 350mg i stan określił bym jedynie może jako nieprzyjemny. Obecnie nawet z tolerancją jakiej się dorobiłem, zrobienie 1-1,5g MDPV w czasie 24h to nie mały wysiłek, a alfy 1,5g to u mnie nieraz standardowa ilość dobowa. alfa schodzi u mnie również bardzo szybko i nieraz po godzinie od ostatniej porcji ide spac, po MDPV to nie wchodzi w grę.
Te różnice w dawkowaniu nie sądzę żeby wynikały w większości przypadków z jakiś diametralnie wielkich różnic w czystości, przynajmniej ja nie spotkałem się z tak znacząco widoczną rozpiętością mocy w zależności od sortu, a wynikają z indywidualnej ogólnej tolerancji i podatności na działanie tego typu substancji.
  • 1095 / 34 / 0
No ja jak napierdalem alfe to po 4 dniach od zczecia worka jak tylko zeszlo moglem bez problemu isc spac, czyli kreska 21:30 koncowy relaks dnia i o 23 spimy do samego rana.
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 1322 / 18 / 0
Ta alfa to jakis syf, sprawdze jeszcze przy nastepnym tescie... O 14.10 - 20mg czekam czekam po 30min dowalam kolejne 20mg i cos tam poczulem energie, lepszy humor itp ale po 30min to pryslo wzialem nastepne okolo 20mg tym razem oralnie o okolo 17.30 i tez jakos szczegolnie nic, jedynie spac nie moglem cala noc przez taki dziwny bol glowy
Jego przyjaciel miał ksywe "Diabeł".
  • 279 / 1 / 0
jak z legalnością alfy w UK ? orientuje się ktoś
  • 4807 / 267 / 0
w Anglii ban na wszystkie ketony
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 1680 / 266 / 0
Ignorowałem komentarze o paranojach po a-pvp. Paliłem jej sporo, w sumie to nawet przestała na mnie działać. Do wczorajszego dnia. Nie życzę nikomu stanu w którym teraz się znajduję.
Największy przegryw na forum
  • 1322 / 18 / 0
Dawki?
Jego przyjaciel miał ksywe "Diabeł".
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Wysokie Mazowieckie: Matka znalazła narkotyki u 39-letniego syna i powiadomiła policję

67-letnia mieszkanka powiatu wysokomazowieckiego zawiadomiła policję o znalezieniu podejrzanych substancji w pokoju i ubraniach swojego 39-letniego syna. Funkcjonariusze z wydziału kryminalnego zabezpieczyli narkotyki i przedstawili mężczyźnie zarzuty.

Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.