Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1817 / 106 / 0
Co to jest ten strong zamiennik pvp co się reklamuje na banerze. Ktoś to już brał, naprawdę co w tym siedzi? Dlaczego sklep nie napisze co to za substancja tylko podaje nic nie mówiącą nazwę strong analog zamiennik? Ktoś próbował? Rzeczywiście jest cień szansy że może działać podobnie jak królowa PVP?
  • 1676 / 106 / 0
Te wszystkie mixy to jedno wielkie gowno.
W tym mozesz miec wszystko.
NIe pisza co w tym, zeby im konkurencja nie "ukradla" przepisu.
Pamietaj, ze to na krotka mete. Przy apvp walczysz z w miare znanymi ubokami, paranojami. Lekarze maja juz obraz co sie mniej wiecej dzieje.
W mixach sklad jest rozny dzis jet to jutro moze byc to.
Sklad sie zmienia czasem co pare opakowan.
Ps podobno pv4+pihp+hexen w proporcjach 30+30+30 jest git :D
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 157 / 7 / 0
Który sort wybrać do wapo?

-White powder (cena ze 30% większa niż pozostałe, sugerować się? :rolleyes: )
-white crystal
-white to off-white crystal

Po długiej przerwie, bo aż od banu w pl nadszedł czas na małe co nieco :*)

Sorty, które podałem są ze sklepu z wysyłką z Hiszpanii.

Chyba że ktoś ma sprawdzony namiar na pvp w nl to prosiłbym bardzo na priv.
  • 5774 / 1179 / 43
Na vapo to kryształ.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 585 / 52 / 0
Ten sklep od pewnego czasu nie wysyła już do Polski, przynajmniej u mnie taki komunikat się wyświetla po zalogowaniu i określeniu kraju. Więc raczej nic z tego nie będzie.
Nie wiem czy ktoś już pisał, ale jest już uchwalony całościowy EU ban na a-pvp. http://www.emcdda.europa.eu/publication ... /alpha-pvp Trochę jeszcze czasu zostało wszystkie kraje muszą zdelegalizować do 3 czerwca 2017 roku (ale mogą i za miesiąc równie dobrze), jeśli dobrze rozumiem. Legalne jest jeszcze w Holandii, Belgi, Bułgarii, Chorwacji, Danii, Luksemburgu, Malcie i Hiszpanii, pośrednio w Grecji i Słowacji. Dostępne jest na dobrą sprawę tylko w NL przy czym żaden sklep nie wysyła do Polski zgodnie z polityką dystrybutora. Poza tym w jednym zabójczo drogim sklepie w Grecji ponad 800zł za 10g i jednym prywatnym w Hiszpanii, który jest nieczynny z resztą do końca miesiąca, da się jeszcze kupić z tego co się orientuje na Słowacji będąc można od krajowego sprzedawcy kupić 100g. Albo polecieć do NL i kupić też 100g z odbiorem osobistym tej samej alfy tylko 1000zł taniej. Tak czy owak dni istnienia alfy są policzone. Jak to jest że delegalizuje się "śmiertelny narkotyk" który wiązał się z 190 zgonami w tym bezpośrednio był przyczyną 30 zgonów w EU od 2011 do 2015 roku, a z powodów narkotyków rocznie w EU umiera około 8 tyś ludzi, alelepiej bo w samej Polsce tylko jednego roku umiera 50 tyś ludzi z powodu palenia papierosów. Kurwa do podstawówki uczyć podstaw matematyki chyba cymbałów trzeba wysyłać.
  • 195 / 6 / 0
Czegos nie rozumiem ja za czasow legalu ozarlismy sie alfy ale nie odpierdalalismy jak w USA tam sa sami slabi psychicznie ludzie.
Niektorzy sporo chlali z energolami i nic spokoj cisza energia byla ale szal? :)
Zdzwilo mnie to spokojny srodek rekracyjny a taka opinia.
  • 157 / 7 / 0
baltazargabka pisze:
Ten sklep od pewnego czasu nie wysyła już do Polski...
Na szczęście tam nie mieszkam ;-)
  • 585 / 52 / 0
Good for you, To ja bym brał z NL w takim razie 10g kryształu 145eur, setka za 900euro w NF a u nich pewnie i szybko, nawet w dwa dni kurierem, albo odbiór osobisty w Nijmegen przy sklepie z ES na redditcie jest uwaga że mają jakieś masakra opóźnienia w realizacji. Tylko ja nie wiem jak z obsługą nowych klientów u holendrów, oni sie głównie na kilogramy są nastawieni, ale i z 5 g nigdy problemu nie robili. Ja zbieram hajs żeby zamówić sobie tak na 2-3 lata w miarę "rozsądnego" używania codziennie, jeżeli można takim określić codzienne używanie alfy.
Bogdan1988 pisze:
Czegos nie rozumiem ja za czasow legalu ozarlismy sie alfy ale nie odpierdalalismy jak w USA tam sa sami slabi psychicznie ludzie.
Niektorzy sporo chlali z energolami i nic spokoj cisza energia byla ale szal? :)
Zdzwilo mnie to spokojny srodek rekracyjny a taka opinia.
Moim zdaniem w dużej mierze to była zwykła nagonka medialna, oparta o parę filmów na youtubie i naciąganych historyjek, część jawnie wygląda jak kręcona przez policję, chciano raz dwa załatwić problem raz dwa i to zrobiono. Po drugie amerykanie to cieniasy i za mocnych używek nie powinni brać, wystarczy popatrzeć co robi u nich meth, crack, fentanyl czy inne opio mocne, od razu przybiera to skale epidemi i totalnego rozpierdolu.
  • 1653 / 298 / 0
Na podkładzie z benzo, to to gówienko działało pięknie. Taka euforia, taka tona energii i chęć rozmowy o wszystkim ze wszystkimi %-D Jak zwykle, ludzie publicznie odpierdalający po tym, nie umiejący korzystać odpowiedzialnie, skazały na bana kolejny, udany, środek. Chociaż te paranoje... to jakaś specyficzna cecha alfy-PVP, czy po prostu ludzie jechali nonstop bez snu i jedli samą alfe, aż dorabiali się psychozy stymulantowej?

EDIT: No racja, eliot. Oczywiście, jest o wiele więcej czynników, które należy brać pod uwagę, np. grupa rc benzodiazepin nie była trafiona delegalami, a głównie stymulanty różnej maści leciały. Ja na szczęście nie doświadczyłem nigdy, żadnej psychozy, nawet na tym jednorazowym spotkaniu z Alficą, ale to pewnie dzięki benzo :cheesy:
Ostatnio zmieniony 23 sierpnia 2016 przez Teabadger, łącznie zmieniany 1 raz.
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 1817 / 106 / 0
Nie no misiu to nie tak że zbanowali alfę tylko i wyłącznie przez to co na niej ludzie odstawali, bo to spore nadużycie. pentedron tez zbanowali i 116 innych substancji a ludzie po nich tak jak po alfie nie odpierdalali na pewno. Według mnie alfa jest w kurwę wyjątkowo psychozo-paranojogenna i to cecha tej substancji, pomijając brak higieny snu.
ODPOWIEDZ
Newsy
Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.