Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 26 / 1 / 0
NieZaczynaj pisze:
Po co dorzucac cokolwiek do takiego stanu jaki jest po alfie. Znajomi nie potrzebuja nic wiecej do alfy, nawet palic szlugi przestaja jarac.
. Fakt też w ogóle kiepów nie jaram odkąd zacząłem przygodę z alfa (oczywiście vapo), ale szczerze powiedziawszy z etylofenidatem było bosko. I zdecydowanie nie polecam ludziom wiodącym ciężkie życie bo paranoje są wtedy masakryczne gdy cos nam ciąży na psychice.
Garbaty anioł na to: skończ pierdolić tato,
To ty jesteś matoł, jak nie to udowodnij.
Powiedz mi tak, żeby wszyscy byli zgodni,
Co wy tu robicie odkąd powstało życie ?!
  • 8 / / 0
Panowie takie pytanko czy jak wziałem to około godziny 14 ?? to jak teraz zjem zapiekank e i grzybków marynowanych to mam szanse na sen??
WEED
  • 3523 / 51 / 0
pierwszy raz z alfą, 15-20 mg starczy? Wezmę donosowi albo jedząc
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 1095 / 34 / 0
Widac wizyta listonosza byla; p

Snort na inicjacje polecany; bardzo euforycznie sie rozkreci. zdaj relacje hehe
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 2334 / 9 / 0
WildMonkey pisze:
Z tego co kojarzę, to Ty jesteś na tyle przećpany że spokojnie 50 mógłbyś wciągać, ale 15-20 to taka bezpieczna ilość na start, zawsze można dociągnąć. Nuż okażesz się wybitnie podatny. Wciągaj, nie jedz.
  • 348 / 9 / 0
WildMonkey pisze:
Wciągaj 25-40, 15-20 to bym polecił komuś kto nigdy w życiu nic nie ćpał. 15-20mg to możesz sobie zwaporyzować jak już inicjacjacyjny sniff zakonu alfy odbędziesz.
Żyję szybko bo mi wolno.
  • 103 / 2 / 0
@WildMonkey nie jedz tego, kompletnie się nie opłaca! Tylko sniff, wapo albo i.v.
Blue Berry pisze:
Topiąc się po szyję w szczynach, jak przystało na kontemplujące życie ścierwo, spinające dupę, co 5 min w ramach akcji pocieszenia podupadłej godności wypierdalasz z podkulonym ogonem.
  • 3523 / 51 / 0
dzięki chłoapki poleci więc 30 mg donosowo
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 225 / 8 / 0
Pilne pytanie, czy alfa jest wykrywalna na laboratoryjnych testach diagnostycznych multinarkotykowych jako feta / cokolwiek?
Nie chodzi tu o multi test z apteki tylko kubek z moczu do laboratorium
Post ten napisał 30 centymetrowy pejs niejakiego Icke Haizenbauma - syjonisty pochodzącego z Tel Awiwu, obecnie zamieszkałego w Chicago. A jak powszechnie wiadomo - żydzi kłamią, tak więc wszystko co jest napisane nad tym podpisem to czysta fikcja
  • 1959 / 55 / 0
Było już chyba parę razy poruszane na forum. Nie jest wykrywana.
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".