Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 348 / 9 / 0
kupor pisze:
Jak dla mnie zamuła po ciągu, to co niby, jak nie objaw uzależnienia fizycznego...
Zamuła... Spanie przez kilka dni bez kontroli i niemożliwość wykonania żadnego innego działania. Ostatnio przespałem praktycznie 3 tygodnie... Gorsze to było niż kontynuowanie ciągu ze zmniejszaniem dawek.
Żyję szybko bo mi wolno.
  • 38 / / 0
zawsze w moim mniemaniu apvp bylo czyms strasznie toksycznym i okrutnym
gorsze to od 3mmc i penty pod wzgletem toksyczynosci czy przezyje przerobienie kilku g przez tydzien-2
  • 1987 / 108 / 0
kupor pisze:
scr pisze:
nie no, jasne. tylko różnica jest taka, że alfaPVP uzależnia psychicznie, a benzo psychicznie i fizycznie. a uzależnienie psychiczne to lajcik przy fizycznym.
Jak dla mnie zamuła po ciągu, to co niby, jak nie objaw uzależnienia fizycznego...
zamuła po ciągu to efekt wyprucia z katecholamin i, owszem, też tolerancji. ale ta tolerancja jak widać dość szybko spada, a benzo to historie wieloletnich zmagań z zespołem odstawienia.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 192 / 2 / 0
Jak działa zjedzona alfa w wersji big cristal?
Chodzi mi o małe dawki dla nie za duzego pobudzenia.
  • 1628 / 196 / 0
A jak ma działać? :-| Dobrze działa, dawkowanie identyczne jak w przypadku etylofenidatu. A sama faza taka bardziej cywilizowana. Bez euforii, ale wszystko inne jest na miejscu tak jak powinno.
  • 192 / 2 / 0
Dobra, poszła własnie bombka. Teraz czekam na efekty.
Pytam bo pierwszy raz mam sklepową alfe. A ostatnią brałem od swojego ziomka ale było to ponad pół roku temu.
  • 358 / / 0
Pięć dni przerwy wystarczy aby małe ilości klepały jak na początku?
  • 3523 / 51 / 0
johndoe77 pisze:
Pięć dni przerwy wystarczy aby małe ilości klepały jak na początku?
Godny podziwu optymizm %-D
  • 1322 / 18 / 0
I co ktoś probował z tą alfa w areozolu?
Jego przyjaciel miał ksywe "Diabeł".
  • 1628 / 196 / 0
Ja to testowałem rok temu i działało. Dobrze żeby pojemniczek był szklany, bo jak miałem w plastikowym to strasznie szybko się psuło i zaczynało śmierdzieć tak, że nie dało się tego podawać bez odruchu wymiotnego. :-(

10mg na psik i było bardzo fajnie. %-D Dodatkowo 0 niszczenia śluzówki.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Pierwsze takie badania obaliły popularny mit

Mikrodawki LSD zyskały popularność jako potencjalna metoda leczenia ADHD, ale najnowsze badanie kliniczne wykazało, że ich skuteczność nie przewyższa placebo. Choć wiele osób wierzyło w poprawę koncentracji i samopoczucia, naukowcy nie znaleźli na to dowodów.